הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהו חטיף החלבון המומלץ ביותר

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
אני מחפש לדעת איזהו חטיף החלבון הטוב ביותר?

כשאני אומר "הטוב ביותר" אני מתכוון לא לזה שיש לו את המחיר הכי טוב, אלא זה שיש לו ערך תזונתי הכי טוב, שיש בו את החלבון הכי איכותי, שיש לו הכי פחות סוכרים, הכי הרבה חלבון ביחס למשקל החטיף, והכי מעט פחמימות (למשל).

אין לי בעיה לשמוע גם תשובה שאומרת שיש יותר מסוג אחד, אבל בוא נאמר מהם 2-3 החטיפים הכי איכותיים ומביניהם מי הכי מומלץ?
אגב ממה שקראתי, הבנתי ש-Universal הכי טוב אבל יש לו טעם של חרא....

חוץ מזה, כל האתרים האחרים ש"ממליצים" מנסים לדחוף לך חטיפי חלבון זולים וגרועים....

אבל יש כאן כמה מומחים בתזונה אז אני אשמח לקבל חוות דעת מהם גם.

זו שאלה מאתגרת, מה אתה רוצה לקבל מהחטיף? אם אתה מעוניין רק בחלבון אתה באותה מידה יכול לאכול חזה עוף או לשתות שייק חלבון, בדר"כ אנשים שאוכלים חטיפי חלבון (גילוי נאות - ניסיתי עשרות, יש לי כרגע בארון בבית יותר מ-100) מעוניינים במשהו מתוק שיכול להחליף פסק זמן, סניקרס או מה שלא יהיה.

זו שאלה מאתגרת, מה אתה רוצה לקבל מהחטיף? אם אתה מעוניין רק בחלבון אתה באותה מידה יכול לאכול חזה עוף או לשתות שייק חלבון, בדר"כ אנשים שאוכלים חטיפי חלבון (גילוי נאות - ניסיתי עשרות, יש לי כרגע בארון בבית יותר מ-100) מעוניינים במשהו מתוק שיכול להחליף פסק זמן, סניקרס או מה שלא יהיה.
מאיזה חטיף אתה הכי מרוצה?

מסכים עם incin לחלוטין. זה חלבון יקר מאוד,פשוט לא מצליח להבין בשביל מה..

60 גרם חלבון ביום של myprotein עולה 3 שקלים בערך

אני ממש אוהב את חטיף החלבון של BSN, אפשר לקנות אותו ב iHerb והוא ממש מומלץ מבחינת המרקם והטעמים.

אני ממש אוהב את חטיף החלבון של BSN, אפשר לקנות אותו ב iHerb והוא ממש מומלץ מבחינת המרקם והטעמים.
המשלוחים בiherb כל כך יקרים, יש שם חטיף חלבון שקניתי בעבר ואני מת להזמין אותו שוב אבל המשלוח לחבילה של 8 יחידות כבר יותר יקר מהחטיף

קומבט!!! החטיף הנמכר והטוס בעןלם.
גם מבחינת ערכים

וואלה לא עפתי על הקומבט.
קניתי 3 טעים, קינמון, פטל שוקולד לבן, ושוקולד חמאת בוטנים.
רק שוקולד חמאת בוטנים היה נסבל. אולי אני צריכה לנסות עוד טעמים, אבל אין איפה להזמין חטיפים בודדים ואני ממש לא מתכוונת להזמין עוד 3 חבילות שלמות חח

טעמתי חטיף של הו-יה וואן, יש בסופרפארם, תנסה, הוא היה ממממש טעים. ויש לו אחלה ערכים. ניסיתי את העוגת לימון. ממש נהנתי ממנו! אבל מסתבר שיש מצב שהוא לא כשר. לא יודעת למה מכרו אותו בסופרפארם אם ככה. ממש התבאסתי עליהם.

שמעתי שחטיפים של קווסט ניוטרישן מממממש טובים, הן מבחינת הטעם והן מבחינת הערכים! והם גם כשרים אז אני מתכוונת לנסות אותם. (כנראה ששוב אאלץ לבחור ב2-3 טעמים ולקנות 3 חבילות...)

(גילוי נאות - ניסיתי עשרות, יש לי כרגע בארון בבית יותר מ-100)

אפרופו,
יש סיכוי שיש לך כמה חטיפים של קוואסט שאתה מעוניין למכור? כדי שאוכל לנסות טעמים בלי להוציא 200₪ ולהתאכזב, כמו שקרה לי עם קומבט...

המשלוחים בiherb כל כך יקרים, יש שם חטיף חלבון שקניתי בעבר ואני מת להזמין אותו שוב אבל המשלוח לחבילה של 8 יחידות כבר יותר יקר מהחטיף
כן זה ממש באסה... מת לקנות את החטיפים של BSN, מניסיון שלי BSN הכי טובים בפער בבחינת הטעם במוצרים שלהם. אבל בiherb החטיפים באמת יקרים יחסית לחלופות והמשלוח של iherb כשרק הם בעגלה גם מאוד יקר.

לקוח חדש יכול לקנות 5 חבילות של קומבט בפחות מ75 דולר בiherb אבל את הBSN לא יכול לקנות אפילו 4 שיהיה מתחת ל75...

בנתיים אני עם איזה 15 חבילות של קומבט לשעת צרה

בדרך כלל כל החטיפים שאין בהם גלוטן יהיו איכותיים
שים לב שבסופר פארם כל ה"חטיפי חלבון" הם יותר חטיפים מאשר חטיפי חלבון (חלבון סויה, גלוטן)

אם אתה רוצה להיכנס לדקויות אז בחטיפים של קוואסט אין כמעט פחמימה רב כוהל, אז יש להם עדיפות קטנה.

אני אישית פותח את הבוקר במשרד עם חטיף חלבון ונס קפה וניסיתי כמעט הכל.
מבחינת ערכים, טעם ומחיר אני אוהב את קומבט.

קבצים מצורפים

• 20190421_081311.jpg
    20190421_081311.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 121
בדרך כלל כל החטיפים שאין בהם גלוטן יהיו איכותיים
שים לב שבסופר פארם כל ה"חטיפי חלבון" הם יותר חטיפים מאשר חטיפי חלבון (חלבון סויה, גלוטן)

אם אתה רוצה להיכנס לדקויות אז בחטיפים של קוואסט אין כמעט פחמימה רב כוהל, אז יש להם עדיפות קטנה.

אני אישית פותח את הבוקר במשרד עם חטיף חלבון ונס קפה וניסיתי כמעט הכל.
מבחינת ערכים, טעם ומחיר אני אוהב את קומבט.
לא מציק לך המרקם? הוא קשה ללעיסה כזה

כן זה ממש באסה... מת לקנות את החטיפים של BSN, מניסיון שלי BSN הכי טובים בפער בבחינת הטעם במוצרים שלהם. אבל בiherb החטיפים באמת יקרים יחסית לחלופות והמשלוח של iherb כשרק הם בעגלה גם מאוד יקר.

לקוח חדש יכול לקנות 5 חבילות של קומבט בפחות מ75 דולר בiherb אבל את הBSN לא יכול לקנות אפילו 4 שיהיה מתחת ל75...

בנתיים אני עם איזה 15 חבילות של קומבט לשעת צרה
חטיף של קווסט עולה 19 דולר ו37 כולל משלוח אז זה כבר מחיר מוגזם לדעתי, הלוואי שהיה מקום אחר להזמין ממנו את הציפס הזה

קבצים מצורפים

• F7EDBB32-B993-464D-B85A-78817623FE2D.png
    F7EDBB32-B993-464D-B85A-78817623FE2D.png
    KB 38.3 · צפיות: 110
חטיף של קווסט עולה 19 דולר ו37 כולל משלוח אז זה כבר מחיר מוגזם לדעתי, הלוואי שהיה מקום אחר להזמין ממנו את הציפס הזה
הזמנתי לפני המון זמן מויטה קוסט והמשלוח היה זול יחסית.

הצ'דר הכי טוב בפער מהשלושה שטעמתי (צ'דר ברביקיו ובצל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית