הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהו חטיף החלבון המומלץ ביותר

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
אני מחפש לדעת איזהו חטיף החלבון הטוב ביותר?

כשאני אומר "הטוב ביותר" אני מתכוון לא לזה שיש לו את המחיר הכי טוב, אלא זה שיש לו ערך תזונתי הכי טוב, שיש בו את החלבון הכי איכותי, שיש לו הכי פחות סוכרים, הכי הרבה חלבון ביחס למשקל החטיף, והכי מעט פחמימות (למשל).

אין לי בעיה לשמוע גם תשובה שאומרת שיש יותר מסוג אחד, אבל בוא נאמר מהם 2-3 החטיפים הכי איכותיים ומביניהם מי הכי מומלץ?
אגב ממה שקראתי, הבנתי ש-Universal הכי טוב אבל יש לו טעם של חרא....

חוץ מזה, כל האתרים האחרים ש"ממליצים" מנסים לדחוף לך חטיפי חלבון זולים וגרועים....

אבל יש כאן כמה מומחים בתזונה אז אני אשמח לקבל חוות דעת מהם גם.

וואלה לא עפתי על הקומבט.
קניתי 3 טעים, קינמון, פטל שוקולד לבן, ושוקולד חמאת בוטנים.
רק שוקולד חמאת בוטנים היה נסבל. אולי אני צריכה לנסות עוד טעמים, אבל אין איפה להזמין חטיפים בודדים ואני ממש לא מתכוונת להזמין עוד 3 חבילות שלמות חח

טעמתי חטיף של הו-יה וואן, יש בסופרפארם, תנסה, הוא היה ממממש טעים. ויש לו אחלה ערכים. ניסיתי את העוגת לימון. ממש נהנתי ממנו! אבל מסתבר שיש מצב שהוא לא כשר. לא יודעת למה מכרו אותו בסופרפארם אם ככה. ממש התבאסתי עליהם.

שמעתי שחטיפים של קווסט ניוטרישן מממממש טובים, הן מבחינת הטעם והן מבחינת הערכים! והם גם כשרים אז אני מתכוונת לנסות אותם. (כנראה ששוב אאלץ לבחור ב2-3 טעמים ולקנות 3 חבילות...)

אפרופו,
יש סיכוי שיש לך כמה חטיפים של קוואסט שאתה מעוניין למכור? כדי שאוכל לנסות טעמים בלי להוציא 200₪ ולהתאכזב, כמו שקרה לי עם קומבט...
על טעם ואיח...

וואלה לא עפתי על הקומבט.
קניתי 3 טעים, קינמון, פטל שוקולד לבן, ושוקולד חמאת בוטנים.
רק שוקולד חמאת בוטנים היה נסבל. אולי אני צריכה לנסות עוד טעמים, אבל אין איפה להזמין חטיפים בודדים ואני ממש לא מתכוונת להזמין עוד 3 חבילות שלמות חח

טעמתי חטיף של הו-יה וואן, יש בסופרפארם, תנסה, הוא היה ממממש טעים. ויש לו אחלה ערכים. ניסיתי את העוגת לימון. ממש נהנתי ממנו! אבל מסתבר שיש מצב שהוא לא כשר. לא יודעת למה מכרו אותו בסופרפארם אם ככה. ממש התבאסתי עליהם.

שמעתי שחטיפים של קווסט ניוטרישן מממממש טובים, הן מבחינת הטעם והן מבחינת הערכים! והם גם כשרים אז אני מתכוונת לנסות אותם. (כנראה ששוב אאלץ לבחור ב2-3 טעמים ולקנות 3 חבילות...)

אפרופו,
יש סיכוי שיש לך כמה חטיפים של קוואסט שאתה מעוניין למכור? כדי שאוכל לנסות טעמים בלי להוציא 200₪ ולהתאכזב, כמו שקרה לי עם קומבט...
יש את הטעם החדש של הקומבט Double-Stuffed-Cookie-Dough הוא פשוט מדהים. לא מרגישים בכלל שזה חטיף חלבון ופשוט לא רוצים שיגמר. 10/10

יש את הטעם החדש של הקומבט Double-Stuffed-Cookie-Dough הוא פשוט מדהים. לא מרגישים בכלל שזה חטיף חלבון ופשוט לא רוצים שיגמר. 10/10

חחח זה בדיוק מה שהזמנתי! היה מבצע על הקומבט אז אמרתי שניתן להם עוד צ'אנס.
הוא באמת אחלה 😃

חחח זה בדיוק מה שהזמנתי! היה מבצע על הקומבט אז אמרתי שניתן להם עוד צ'אנס.
הוא באמת אחלה 😃
אותו מרקם כמו של שאר החטיפים שלהם? טעמתי את השוקולד צ’יפס היה בסדר אבל לא ממש נהנתי ממנו בגלל המרקם המסטיקי והקשה ללעיסה מדי...

אותו מרקם כמו של שאר החטיפים שלהם? טעמתי את השוקולד צ’יפס היה בסדר אבל לא ממש נהנתי ממנו בגלל המרקם המסטיקי והקשה ללעיסה מדי...
זה אותו המרקם אבל בצורה הכי טובה שהוא יכול להיות. כמעט ולא מורגש לעומת חלק מהטעמים האחרים

יצא לי גם לטעום את קרם עוגיות שלהם. אהבתי אותו ממש!! אפילו יותר מהקוקי דואו....

ח׳ברה
יש לי ויכוח עם חבר
הוא טוען שהחטיף של אול אין טוב יותר מבחינת ערכים,מהחטיף של One.
**כמובן שלכל אחד זה אינדיבידואל לערכים שלו
אני טוען שה״חלבון״ שמגיע באול אין הוא לא בעל ערך,כמו בOne.
מה דעתכם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית