הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט דדליפט ופרס

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
אחרי שהתקדמתי יפה במשקלים הגעתי לפיק שכל דבר מרגיש טונות ומאוד קשה ולכן גם הטכניקה התחילה לרדת,הייתי רוצה לקבל ייעוץ איך אפשר לשפר,
*סקוואט עם משקל גדול קשה לי להיכנס לדיפ לכן זה מה שיוצא:
Squat 142.5kg - Streamable
*דדליפט אני לא בטוח שאני עושה נכון במשקלים הכבדים לא שם לב:
Deadlift 150kg - Streamable
*פרס מרגיש מאוד קשה לתפוס את האיזון הנכון
Press 55kg - Streamable
אשמח לעזרה ותודה מראש
נ.ב אני כבר שבוע שביעי בss

הסתכלתי על הפרס..

לטעמי חסרה התנועת אגן לפנים בתחילת התנועה , וסיום בשראג של הכתפיים,
אולי קצת מרפקים צמודים יותר לגוף למרות שלא נראה כזה קריטי מפה..

סקוואט: אם אתה יכול לרדת יותר עם משקל נמוך יותר, סימן שהמשקל הזה גבוה לך מדי, חוץ מזה לא ראיתי משהו בעייתי ממש.
דדליפט: גם שם אין ממש בעיות, אבל הנעליים המגביהות דוחפות אותך יותר מדי קדימה וקצת דופקות לך את התרגיל, אני הייתי נפתר מהן בדדליפט.
פרס: אין שליטה בפלג גוף התחתון, הרגליים מתנדנדות לחלוטין ולא נעולות, שם אתה מאבד הכי הרבה כוח, שים לב שאתה צריך שליטה מלאה מהרצפה עד המוט.

הסקוואט בסדר גמור מלבד העומק, יש לך עוד לרדת כדי לשבור מקביל. הדדילפט גם בסדר גמור אבל עדיף שתעשה יחף או עם נעליים שטוחות, ובפרס תנעל רגליים ותשלוט יותר על ההורדה של המוט.

בדדליפט מה שאתה צריך לעשות לפני שאתה מנתק את המוט מהרצפה זה pull the slack out of the bar
כאילו למשוך אותו ותוך כדי להוציא חזה ואז רק ללחוץ עם הרגליים ולנתק.
אם תשים לך התנועה שלך מתחלקת ל2 והתחת עולה קודם
דבר שני תדאג שהמוט יהיה באמצע כף הרגל (אם תסתכל מהצד) ובשום שלב *לא להזיז את המוט קדימה או אחורה* מהרגע שהוא במקום

• פותח/ת השרשור
סקוואט: אם אתה יכול לרדת יותר עם משקל נמוך יותר, סימן שהמשקל הזה גבוה לך מדי, חוץ מזה לא ראיתי משהו בעייתי ממש.
דדליפט: גם שם אין ממש בעיות, אבל הנעליים המגביהות דוחפות אותך יותר מדי קדימה וקצת דופקות לך את התרגיל, אני הייתי נפתר מהן בדדליפט.
פרס: אין שליטה בפלג גוף התחתון, הרגליים מתנדנדות לחלוטין ולא נעולות, שם אתה מאבד הכי הרבה כוח, שים לב שאתה צריך שליטה מלאה מהרצפה עד המוט.
אתה ממליץ לי לעשות דילואוד של 10%?לרדת מ145 ל130 קג? לגבי דדליפט אני אוריד נעליים...
לא ממש קשור, אבל מעניין כמה אתה שוקל?
תמשיך ככה!
78קג
בדדליפט מה שאתה צריך לעשות לפני שאתה מנתק את המוט מהרצפה זה pull the slack out of the bar
כאילו למשוך אותו ותוך כדי להוציא חזה ואז רק ללחוץ עם הרגליים ולנתק.
אם תשים לך התנועה שלך מתחלקת ל2 והתחת עולה קודם
דבר שני תדאג שהמוט יהיה באמצע כף הרגל (אם תסתכל מהצד) ובשום שלב *לא להזיז את המוט קדימה או אחורה* מהרגע שהוא במקום
לגבי אמצע הכף רגל מכיר ומנצל את זה... חזה גם מנסה להבליט אבל לא ככ מצליח בגלל המשקל ולכן האגן שלי עולה לפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית