הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבונים

• פותח/ת השרשור roy1983
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

roy1983

משתמש מתחיל
137
0
נק' מוניטין:
-830
137
0
הי. יש למישהו מושג מאיזה מקור תזונה ( לא אבקות ) החלבון מתפרק הכי מהר וכמה זמן לוקח לו.
אני אשמח אם מישהו יודע ויוכל לדרג לפי זמן פירוק את המזונות הבאים.
טונה במים
חזה עוף
קוטג' 1%
חלבון ביצה
יוגורטים למיניהם
תודה!

• פותח/ת השרשור
זה משנה מיכיוון שאחרי אימון אתה צריך חלבון שמתפרק מהר וליפני השינה אתה צריך חלבון שמתפרק לאט ואתה בטח יודע למה אני לא צריך להסביר

זה משנה מיכיוון שאחרי אימון אתה צריך חלבון שמתפרק מהר וליפני השינה אתה צריך חלבון שמתפרק לאט ואתה בטח יודע למה אני לא צריך להסביר

כתבת כאן שטויות, כנס לפורטל המאמרים ותתחיל לקרוא ( על תזונה לפני ואחרי אימון,IF וכו...)

עד שהגוף שלך יפרק שריר יקח כל כך הרבה זמן שאתה לא מאמין בכלל...

• פותח/ת השרשור
נכון. אבל יש חלון הזדמנויות של 40 דקות אחרי אימון שכדאי להזין את הגוף בחלבון שמתפרק מה שיותר מהר. וליפני השינה צריך להזין את הגוף בחלבון שמתפרק לאט על מנת שרוב הלילה הגוף שלך יצרוך חלבון

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא המצאת את זה, זה מה שלימדו אותי.

מי הטמבל שלימד אותך את זה? מה זה הטיעון המפגר הזה?

המורה לספורט לימד אותי שלרוץ מפתח את השרירים ברגליים יותר מחדר כושר, להאמין לו?

נכון. אבל יש חלון הזדמנויות של 40 דקות אחרי אימון שכדאי להזין את הגוף בחלבון שמתפרק מה שיותר מהר. וליפני השינה צריך להזין את הגוף בחלבון שמתפרק לאט על מנת שרוב הלילה הגוף שלך יצרוך חלבון
תסגור את החלון! יש שלג בחוץ

איזה באסה...התאמנתי לפני שעה ורק עכשיו אני אוכל...עכשיו לא תהיה לי יד 50 :🙁
פעם הבאה נשים טיימר

מהר אחי עברו שעתיים ו58 דקות מאז הארוחה האחרונה,תאכל מהר לפני שתתפנצ'ר

תאכל כל חלבון שבא לך.
המגוון עצום.זה לא כל כך משנה איזה חלבון אתה אוכל אחרי האימון, הגוף ממילא מפרק את החלבונים לחומצות אמיניות. מפה זה בחירה שלך מה לאכול.

נערך לאחרונה:
אבל השאלה היא כמה חומצות אמינו הוא יקבל מגרם 1 של סוג מסויים של מזון ביחס ל סוג אחר יש הבדלים בספיגה ובכמת עצמה במזון

ואין לי מושג

לא נראה לי שקיים הבדל משמעותי.
מהמזון שהוא כתב..נראה לי הכי כדאי לו את הטונה.
זה כמויות חלבון גדולות שקל מאוד להכניס לפה אחרי אימון.

בקטע של העיכול...אני חושב שזה ממש לא משנה.

רמת הספיגה יש מזונות שמקבלים מהם יותר % מכמות החלבונים שבהם מאחרים אני יחפש אותו יש לי אותו בתיק

הנה מצאתי זה מדבר על ברזל אבל זה על אותו בסיס

זה תבלה שמציגה את התוצאות
ב100 גרם של מזון
שעועית-1.2 מיליגרם
תירס-1.4 מיליגרם
בשר עגל- 4.4 מיליגרם
דג-2 מילגרם

כמויות הברזל שנקלטו מהמזון(באחוזים מכמות הברזל שבמזון)
שעועית 2.3%
תירס 2.1%
בשר עגל 20.2%
דג 5.9%

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית