ייעוץ האם אלכוהול באמת מסרטן?

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך
אם אתה לא אלכוהוליסט כבד אין באמת סיבה לדאגה, וגם אם כן כנראה נזק לכבד ישפיע לפני הסיכוי שתקבל סרטן

אלכוהול זה רעל לגוף בכל כמות. יש עוד הרבה דברים שהוא אחראי להם שלא פחות גרועים.
אבל שיהיה. אני בטח מוזר לא מהעולם הזה שלא מבין שלפעמים צריך להינות מהחיים, ואיך אפשר בלי לשתות לפחות קצת?!
זה הפך לנורמה רעה מאוד בחברה וכנראה שזה ישאר ככה. אם אנשים חיו ככה עד עכשיו אז זה בדוק נכון.

• פותח/ת השרשור
אבל שיהיה. אני בטח מוזר לא מהעולם הזה שלא מבין שלפעמים צריך להינות מהחיים, ואיך אפשר בלי לשתות לפחות קצת?!
זה הפך לנורמה רעה מאוד בחברה וכנראה שזה ישאר ככה. אם אנשים חיו ככה עד עכשיו אז זה בדוק נכון.
עד כמה זה גרוע במידה?
אני חןשב שאם זה לא מופרז ופעם בשבוע זה בסדר.
תמיד אחרי תגובות כמו שלך אני נזכר בסיפור של קיאנו ריבס.

עד כמה זה גרוע במידה?
אני חןשב שאם זה לא מופרז ופעם בשבוע זה בסדר.
תמיד אחרי תגובות כמו שלך אני נזכר בסיפור של קיאנו ריבס.
אשמח לשמוע באיזה סיפור מדובר. אני דווקא מאוד מחזיק ממנו. ונזק מאלכוהול יש בכל כמות. זה רעל שהגוף מנסה להפתר ממנו מהרגע ששתית.

הרבה דברים הם רעל לגוף שלנו, חמצן הוא מאוד מסוכן לנו, אבל זה הכל שאלה של כמה הנזק הפיך
אם אתה שותה פעם בכמה זמן הנזק ניתן לתיקון מהר מאוד וזה כאילו כלום לא קרה (כמעט), אבל אם אתה שותה כל יום זה כבר סיפור אחר

• פותח/ת השרשור
הרבה דברים הם רעל לגוף שלנו, חמצן הוא מאוד מסוכן לנו, אבל זה הכל שאלה של כמה הנזק הפיך
אם אתה שותה פעם בכמה זמן הנזק ניתן לתיקון מהר מאוד וזה כאילו כלום לא קרה (כמעט), אבל אם אתה שותה כל יום זה כבר סיפור אחר
ואם נגיד בצורה קבועה בתדירות של שבוע ( כל חמישי או שישי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית