עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לגבי בשמים? מגבונים עם אלכוהול?כן, למרות שכנראה בכמויות שהאדם הממוצע שותה הסיכון הוא נמוך מאוד
אתה לא צריך לדאוג לגבי זהמה לגבי בשמים? מגבונים עם אלכוהול?
עד כמה זה גרוע במידה?אלכוהול זה רעל לגוף בכל כמות. יש עוד הרבה דברים שהוא אחראי להם שלא פחות גרועים.
אבל שיהיה. אני בטח מוזר לא מהעולם הזה שלא מבין שלפעמים צריך להינות מהחיים, ואיך אפשר בלי לשתות לפחות קצת?!
זה הפך לנורמה רעה מאוד בחברה וכנראה שזה ישאר ככה. אם אנשים חיו ככה עד עכשיו אז זה בדוק נכון.
אשמח לשמוע באיזה סיפור מדובר. אני דווקא מאוד מחזיק ממנו. ונזק מאלכוהול יש בכל כמות. זה רעל שהגוף מנסה להפתר ממנו מהרגע ששתית.עד כמה זה גרוע במידה?
אני חןשב שאם זה לא מופרז ופעם בשבוע זה בסדר.
תמיד אחרי תגובות כמו שלך אני נזכר בסיפור של קיאנו ריבס.
הרבה דברים הם רעל לגוף שלנו, חמצן הוא מאוד מסוכן לנו, אבל זה הכל שאלה של כמה הנזק הפיךאלכוהול זה רעל לגוף בכל כמות. יש עוד הרבה דברים שהוא אחראי להם שלא פחות גרועים.
אבל שיהיה. אני בטח מוזר לא מהעולם הזה שלא מבין שלפעמים צריך להינות מהחיים, ואיך אפשר בלי לשתות לפחות קצת?!
זה הפך לנורמה רעה מאוד בחברה וכנראה שזה ישאר ככה. אם אנשים חיו ככה עד עכשיו אז זה בדוק נכון.
ואם נגיד בצורה קבועה בתדירות של שבוע ( כל חמישי או שישי).הרבה דברים הם רעל לגוף שלנו, חמצן הוא מאוד מסוכן לנו, אבל זה הכל שאלה של כמה הנזק הפיך
אם אתה שותה פעם בכמה זמן הנזק ניתן לתיקון מהר מאוד וזה כאילו כלום לא קרה (כמעט), אבל אם אתה שותה כל יום זה כבר סיפור אחר
אי אפשר לדעת במדויק עם הדברים האלה, אבל זה גם תלוי בכמויות שאתה שותהואם נגיד בצורה קבועה בתדירות של שבוע ( כל חמישי או שישי).