הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה למסה- חוזר להתאמן 25% שומן

• פותח/ת השרשור lifton
  • פורסם בתאריך

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
היי לכולם, אני חוזר להתאמן אחרי כמה שנים שלא התאמנתי, בעבר התאמנתי במקביל לתפריט מסודר מאוד , שעבד לי בצורה מעולה ( הגעתי למשקלי עבודה גבוהים מאוד עם אחוז שומן נמוך) כיום אני עם 25% שומן ,אני יודע איך הגוף שלי מגיב כבר למאכלים מסויימים, אני רק רציתי לוודא משהו לפני שאני מתחיל משהו שהוא שגוי.

בדקתי הוצאה קלורית ע״י משוואת קנינגהם והגעתי ל3395 קלוריות ביום אחרי ששכחתי הכל.

אני בגובה 186 שוקל 100 בן 28.

האם החישוב הגיוני? והאם כדאי לבנות תפריט שיעלה על ההוצאה קלורית ב400 קלוריות?

תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר אני מכיר את עצמי, אני צריך להתחיל במסה גם מבחינת מוטיבציה ומצב נפשי, וגם כי אני מכיר את הגוף שלי , אם אני אשמור על האחוז שומן הזה אוכל לעשות חיטוב יעיל בעוד כמה חודשים, בגלל זה חשוב לי הדיוק של הוצאה קלורית ובניית תפריט מדויק.

תודה.

זה בסדר אני מכיר את עצמי, אני צריך להתחיל במסה גם מבחינת מוטיבציה ומצב נפשי, וגם כי אני מכיר את הגוף שלי , אם אני אשמור על האחוז שומן הזה אוכל לעשות חיטוב יעיל בעוד כמה חודשים, בגלל זה חשוב לי הדיוק של הוצאה קלורית ובניית תפריט מדויק.

תודה.
לדעתי הניטטרלי שלך לא יכול להיות יותר מ3000. תחשב בכמה מקומות ותשווה.

ראיתי שלא התאמנת שנתיים והמשקלים שלך ירדו מאוד מן הסתם. החבר׳ה צודקים פה. אל תעשה שטויות חבל. תתחיל בנייטרלי. כשהתאמנת היו לך אחלה משקלים אז תן לזכרון שריר לעשות את שלו על מאזן נייטרלי. למרותתת ש... ותקנו אותי אם אני טועה, על אחוז שומן כזה, הוא יוכל לשרוף שומן ועל הדרך להחזיר את המאסה שהיית לו פעם כמובן עם מאזן חיובי לא גדול בכלל (200 ק׳ למשל) ככה הגוף יתאזן. אבל מצד שני, מבחינה הורמונלית עדיף שתתחיל נייטרלי ותראה איך אתה מתקדם.

ראיתי שלא התאמנת שנתיים והמשקלים שלך ירדו מאוד מן הסתם. החבר׳ה צודקים פה. אל תעשה שטויות חבל. תתחיל בנייטרלי. כשהתאמנת היו לך אחלה משקלים אז תן לזכרון שריר לעשות את שלו על מאזן נייטרלי. למרותתת ש... ותקנו אותי אם אני טועה, על אחוז שומן כזה, הוא יוכל לשרוף שומן ועל הדרך להחזיר את המאסה שהיית לו פעם כמובן עם מאזן חיובי לא גדול בכלל (200 ק׳ למשל) ככה הגוף יתאזן. אבל מצד שני, מבחינה הורמונלית עדיף שתתחיל נייטרלי ותראה איך אתה מתקדם.
מבחינה הורמונלית עדיף שיחטב.

• פותח/ת השרשור
אוקי, קודם תודה, נראה לי שכן אני אתחיל נייטרלי ואראה איך אני מתקדם, פשוט אני החלטתי שאני חוזר לעבוד עם ss כבר עכשיו, והשאלה אם זה יכול לעבוד בצורה יעילה מאזן קלורי נטרלי ותוכנית שדורשת התקדמות בכל אימון?

*כמו שאמרתי אני לא במקום שלעשות חיטוב כרגע , כי אני צריך מוטיבציה (עשיתי בעבר) ולהתחזק ולגדול יתנו לי בוסט בקטע הזה.

אוקי, קודם תודה, נראה לי שכן אני אתחיל נייטרלי ואראה איך אני מתקדם, פשוט אני החלטתי שאני חוזר לעבוד עם ss כבר עכשיו, והשאלה אם זה יכול לעבוד בצורה יעילה מאזן קלורי נטרלי ותוכנית שדורשת התקדמות בכל אימון?

*כמו שאמרתי אני לא במקום שלעשות חיטוב כרגע , כי אני צריך מוטיבציה (עשיתי בעבר) ולהתחזק ולגדול יתנו לי בוסט בקטע הזה.
אתה יכול לעשות ss על נייטרלי ופשוט להתקדם לאט יותר וההתקדמות שלך תעצר מוקדם יותר אז תתקדם בזהירות.
או שאתה יכול לעשות מדקאו על נייטרלי או שלילי וזה ימשוך לך יותר את ההתקדמות ויהיה יותר ידידותי מבחינת התאוששות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית