הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיבולת לב ריאה ואימוני כוח

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
כרגע אני מבצע SS, ואני מעוניין לשפר את הסיבולת שלי כי כרגע המצב רע מאוד. המטרה היא להשתפר בריצות למרחקים ארוכים.
איך אוכל לשלב ריצות בזמן ביצוע התכנית?

@hanan

עם התדירות ברגליים ב- ss , ריצות יכולות להוות בעיה להתאוששות, בטח שמדובר על ריצות למרחקרים ארוכים..

תצטרך לישון טוב וברמה מעל המספקת ולאכול טוב כדי לעזור לגוף להתאושש ולא להגיע לאימון יתר..

תחשוב אם אתה מסוגל לזה לפני שאתה קופץ למים

לדעתי ב SS זה רעיון רע לשלב ריצות. במקומך או שהייתי עושה תכנון אחר של אימונים כדי לשלב כוח וריצות, או שמוותר על הריצות לתקופת SS, זה גם ככה כמה חודשים בודדים ואחרי זה תוכל לחזור לרוץ.

• פותח/ת השרשור
לדעתי ב SS זה רעיון רע לשלב ריצות. במקומך או שהייתי עושה תכנון אחר של אימונים כדי לשלב כוח וריצות, או שמוותר על הריצות לתקופת SS, זה גם ככה כמה חודשים בודדים ואחרי זה תוכל לחזור לרוץ.
המטרה שלי היא פשוט להצליח במבחנים של הריצות למרחקים ארוכים בבית ספר. אני לא מתכוון לרוץ באופן קבוע.

המטרה שלי היא פשוט להצליח במבחנים של הריצות למרחקים ארוכים בבית ספר. אני לא מתכוון לרוץ באופן קבוע.
אז כמו שאמרתי עדיף להתאמן בתכנית אחרת, זה מאוד בעייתי להשתפר בריצה ובאותו זמן להשתאושש מהאימוני כוח ולהשתפר בהם בקצב שss דורשת

• פותח/ת השרשור
אז כמו שאמרתי עדיף להתאמן בתכנית אחרת, זה מאוד בעייתי להשתפר בריצה ובאותו זמן להשתאושש מהאימוני כוח ולהשתפר בהם בקצב שss דורשת
איזה תכנית אתה ממליץ לי לעשות? רק לכמה חודשים עד שייגמרו המבחנים של הריצות.

• פותח/ת השרשור
מקפיץ עם שאלה - האם אפשר לעשות שני אימוני סקוואט כבדים (באימון הראשון והאחרון) ובאימון האמצעי לעשות סקוואט קל למטרת התאוששות וביום זה אוכל לבצע איזושהי תכנית ריצה שתעזור לסיבולת שלי?
@hanan
@yujinius
@TheTzadik
k

איזה תכנית אתה ממליץ לי לעשות? רק לכמה חודשים עד שייגמרו המבחנים של הריצות.
אתה יכול לעשות את מאד-קאו (הלינארית של ביל סטאר), אם אתה רוצה לשים דגש על ריצות עד המבחנים אז לא הייתי דואג גם אם אתה לא מצליח להעלות משקלי עבודה כל שבוע אלא דואג יותר להשתפר בריצה. מבחינת תכנית לריצה אני באמת לא מבין בנושא, נחכה לתשבה של חנן או מישהו אחר מהתחום.
מקפיץ עם שאלה - האם אפשר לעשות שני אימוני סקוואט כבדים (באימון הראשון והאחרון) ובאימון האמצעי לעשות סקוואט קל למטרת התאוששות וביום זה אוכל לבצע איזושהי תכנית ריצה שתעזור לסיבולת שלי?
@hanan
@yujinius
@TheTzadik
k
לא חושב שפעם בשבוע יעשה לך שיפור משמעותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית