נק' מוניטין:
62
- 217
- 14
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המטרה שלי היא פשוט להצליח במבחנים של הריצות למרחקים ארוכים בבית ספר. אני לא מתכוון לרוץ באופן קבוע.לדעתי ב SS זה רעיון רע לשלב ריצות. במקומך או שהייתי עושה תכנון אחר של אימונים כדי לשלב כוח וריצות, או שמוותר על הריצות לתקופת SS, זה גם ככה כמה חודשים בודדים ואחרי זה תוכל לחזור לרוץ.
אז כמו שאמרתי עדיף להתאמן בתכנית אחרת, זה מאוד בעייתי להשתפר בריצה ובאותו זמן להשתאושש מהאימוני כוח ולהשתפר בהם בקצב שss דורשתהמטרה שלי היא פשוט להצליח במבחנים של הריצות למרחקים ארוכים בבית ספר. אני לא מתכוון לרוץ באופן קבוע.
איזה תכנית אתה ממליץ לי לעשות? רק לכמה חודשים עד שייגמרו המבחנים של הריצות.אז כמו שאמרתי עדיף להתאמן בתכנית אחרת, זה מאוד בעייתי להשתפר בריצה ובאותו זמן להשתאושש מהאימוני כוח ולהשתפר בהם בקצב שss דורשת
אתה יכול לעשות את מאד-קאו (הלינארית של ביל סטאר), אם אתה רוצה לשים דגש על ריצות עד המבחנים אז לא הייתי דואג גם אם אתה לא מצליח להעלות משקלי עבודה כל שבוע אלא דואג יותר להשתפר בריצה. מבחינת תכנית לריצה אני באמת לא מבין בנושא, נחכה לתשבה של חנן או מישהו אחר מהתחום.איזה תכנית אתה ממליץ לי לעשות? רק לכמה חודשים עד שייגמרו המבחנים של הריצות.
לא חושב שפעם בשבוע יעשה לך שיפור משמעותי.מקפיץ עם שאלה - האם אפשר לעשות שני אימוני סקוואט כבדים (באימון הראשון והאחרון) ובאימון האמצעי לעשות סקוואט קל למטרת התאוששות וביום זה אוכל לבצע איזושהי תכנית ריצה שתעזור לסיבולת שלי?
@hanan
@yujinius
@TheTzadik
k