הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה קראטין לקחת?

• פותח/ת השרשור rongoshen
  • פורסם בתאריך
R

rongoshen

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים..
הבנתי שיש כמה סוגים של קראטין.
קראטין רגיל.
קראטין דור חדש.
vhm משהו כזה לא זוכר.
הכל נשמע לי אותו דבר..
מה בעצם לקחת ולא יהיה בזבוז כסף.
וגם איזה חברה לקחת
נ.ב. חייל בצבא אז לא רוצה מחיר מופרז
תודה
רציתי לפרסם בתוספים אבל אין לי מספיק הודעות

קריאטין מונו, מציע אולי לחכות לקריאטין של MY PROTEIN שיגיע בקרוב לארץ, בכל מקרה זה לא תוסף כל כך הכרחי במיוחד אם אתה חייל וכנראה לא מתאמן במצב הכי אידיאלי.

• פותח/ת השרשור
קריאטין מונו, מציע אולי לחכות לקריאטין של MY PROTEIN שיגיע בקרוב לארץ, בכל מקרה זה לא תוסף כל כך הכרחי במיוחד אם אתה חייל וכנראה לא מתאמן במצב הכי אידיאלי.

שמע. אני מתאמן ועובד קשה על זה. כפי ד אתה רואה, אז יפה שהשקת מסקנות אבל הבאתי תוצאה ממש טובה במהלך הצבא..
דבר שני .למה זה לא הכרחי? מרגיש תקוע במשקלים קצת כבר תקופה ,רוצה איזה פוש קטן שיעזור

קבצים מצורפים

• Screenshot_2017-09-10-08-30-50.png
    Screenshot_2017-09-10-08-30-50.png
    KB 450.4 · צפיות: 132
  • Screenshot_2017-09-10-01-32-09.png
    Screenshot_2017-09-10-01-32-09.png
    KB 109.2 · צפיות: 125
אתה לוקח אחי?
אם כן , על מה אתה ממליץ, השוק מפוצץ היום בסחורות..

כמו שנאמר, קריאטין מונו, לא חושב שקיים הבדל בין החברות השונות.
וסחטיין על התמונות, תמשיך בעבודה הקשה.

שמע. אני מתאמן ועובד קשה על זה. כפי ד אתה רואה, אז יפה שהשקת מסקנות אבל הבאתי תוצאה ממש טובה במהלך הצבא..
דבר שני .למה זה לא הכרחי? מרגיש תקוע במשקלים קצת כבר תקופה ,רוצה איזה פוש קטן שיעזור
קריאטין זה לא הפתרון להתקדמות, תזונה, מנוחה ותכנון נכון זה הפתרון.
ולא ברור לי מה אתה מתלהב? התמונות לא ממש מעניינות, כל הכבוד לך שיש לך גוף, זה שיש לך עכשיו גוף כזה לא מוכיח שהשגת אותו בתקופת הצבא או שאתה מתאמן בצורה אידיאלית.
היה יותר פשוט להגיד שיש לך אחלה ת"ש.
אם קריאטין הוא לא הכרחי, איזה תוסף כן?
בגדול אף תוסף לא הכרחי, אבל אולי הייתי צריך לנסח את עצמי יותר טוב, קריאטין לא כל כך יעיל שבהכרח יש טעם לקחת אותו.

• פותח/ת השרשור
קריאטין זה לא הפתרון להתקדמות, תזונה, מנוחה ותכנון נכון זה הפתרון.
ולא ברור לי מה אתה מתלהב? התמונות לא ממש מעניינות, כל הכבוד לך שיש לך גוף, זה שיש לך עכשיו גוף כזה לא מוכיח שהשגת אותו בתקופת הצבא או שאתה מתאמן בצורה אידיאלית.
היה יותר פשוט להגיד שיש לך אחלה ת"ש.

בגדול אף תוסף לא הכרחי, אבל אולי הייתי צריך לנסח את עצמי יותר טוב, קריאטין לא כל כך יעיל שבהכרח יש טעם לקחת אותו.

שמע אני קורע את עצמי בשירות, 3 שנים של בודה קשה. תוך.יציאות של 17/4 בתור לוחם,
תש? אין פה.. נטו עבודה קשה והתמדה..
והשרירים? נטו להתךהב מהעבודה הקשה שלי.ולתת עובדה.. בכל מקרה תודה על התשובות

שמע אני קורע את עצמי בשירות, 3 שנים של בודה קשה. תוך.יציאות של 17/4 בתור לוחם,
תש? אין פה.. נטו עבודה קשה והתמדה..
והשרירים? נטו להתךהב מהעבודה הקשה שלי.ולתת עובדה.. בכל מקרה תודה על התשובות
אז רספקט על העבודה הקשה בתור קרבי, אבל שוב אני אומר כנראה שאין לך תנאים אידיאליים להתאמן וזה שימור של הישגים מלפני השירות או שלמרות השירות הקרבי יש לך ת"ש לפחות בתוך היחידה שכולל ציוד לאימונים, זמן לאימונים וזמן להתאוששות.
בכל מקרה קריאטין לא יהיה פתרון קסום, קודם כל תבדוק תזונה ותוכנית אם אתה רוצה להמשיך להתקדם עם המשקלים.

• פותח/ת השרשור
אז רספקט על העבודה הקשה בתור קרבי, אבל שוב אני אומר כנראה שאין לך תנאים אידיאליים להתאמן וזה שימור של הישגים מלפני השירות או שלמרות השירות הקרבי יש לך ת"ש לפחות בתוך היחידה שכולל ציוד לאימונים, זמן לאימונים וזמן להתאוששות.
בכל מקרה קריאטין לא יהיה פתרון קסום, קודם כל תבדוק תזונה ותוכנית אם אתה רוצה להמשיך להתקדם עם המשקלים.
תזונה/שינה/אימונים. על זה מתבצע.

קריאטין מונו יספיק לך, יש כמה צורות יותר יעילות, אבל גם משמעותית יותר יקרות והן בהחלט בגדר מותרות, מונו יספיק לך לחלוטין.
לגבי האם כדאי לך, קריאטין לא ישנה לחלוטין את האימונים שלך, אבל הוא בין התוספים היחידים עם תועלת מוכחת, ולכן לא הייתי פוסל אותו, תעשה ניסיון ותראה אם זה עוזר לך

הקריאטין של vitacost עולה לי 120 לקילו ומגיע תוך שבועיים בערך

• פותח/ת השרשור
הקריאטין של vitacost עולה לי 120 לקילו ומגיע תוך שבועיים בערך
שווה מאוד!!
הבנתי שיש שלושה זוגים של העמסות.
אין.לי בעיה לקחת את ה 20 גרם ביום ולחלק אותם אבל השאלה כמה צריך

• פותח/ת השרשור
כן אבל זה בדבל התחזוקה, אני בעמסה עכשיו צריך לקחת 22 גרם ליום פשוט לחלק את זה..
רק לא יושע כמה גרם זה כףמדידה אחת שלמה

כן אבל זה בדבל התחזוקה, אני בעמסה עכשיו צריך לקחת 22 גרם ליום פשוט לחלק את זה..
רק לא יושע כמה גרם זה כףמדידה אחת שלמה
אין סיבה לעשות העמסת קריאטין

כי אין בזה שום תועלת אתה סתם חונק את עצמך עם 20 גרם קריאטין ומבזבז 15 גרם לכל יום העמסה
לא נמצא הבדל בין צריכה של 5 גרם ליום מההתחלה לבין ההעמסות למיניהן

• פותח/ת השרשור
כי אין בזה שום תועלת אתה סתם חונק את עצמך עם 20 גרם קריאטין ומבזבז 15 גרם לכל יום העמסה
לא נמצא הבדל בין צריכה של 5 גרם ליום מההתחלה לבין ההעמסות למיניהן
אפשר לקחת כל יום 5 גרם , אבל השריר יהיה רווי אחרי המון המון זמן.. ופה תוך 10 ימים הוא כבר רווי בקראטין

Back
למעלה תחתית