זה נהיה מביך מרגע לדודלי.את בטוחה בזה? פשוט:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נהיה מביך מרגע לדודלי.את בטוחה בזה? פשוט:
את בטוחה בזה? פשוט:
זה נכון גם במקרה הזה, מבחינה משפטית לפחות.
זה בהחלט מקומם, וכל אחד יכול לבחור אם הוא מעוניין לקחת חלק בדף שכזה (בעיני ברור שלא), אבל זכותו לעשות מה שבא לו עם הדף הזה. הוא לא מקבל מימון מהמדינה, זה לא גוף ממלכתי בשום צורה ולכן זכותו, המשפטית, לחסום את מי שהוא רוצה.
נכון... רק שביקורת על מוצר בצורה לגיטימית ואולי קצת סרקסטית מאוד רחוקה מ"פרסום שיש בו טעם לפגם", הדבר לא עומד מול חופש הביטויהמשמעות של המשפט הזה הוא ניסיון לנהל חברה מתוקנת, ואני חושב שגם אתה מכיר בכך שפרסום שיש בו טעם לפגם במקרה הטוב, הוא דבר פסול שהחברה צריכה להוקיע בדיוק באותה נשימה, כמו את השמירה על חופש הביטוי.
אני אומר שיותר מזה - הפרסום עצמו תמוה ומביךנכון... רק שביקורת על מוצר בצורה לגיטימית ואולי קצת סרקסטית מאוד רחוקה מ"פרסום שיש בו טעם לפגם", הדבר לא עומד מול חופש הביטוי
הדיג'יי התעצב אל ליבו על כל הלשון הרע שנאמר פה על אדם שכל רצונו הוא הטוב האבסולוטי.
עצוב מאוד.
אדטו אדם יקר, בעל גמילות חסדים ועזרה לזולת מן המעלה הראשונה. הלוואי והיו עוד אנשים כמוהו בעולם שלנו. אגב, מותר לו גם לטעות בהתנהלות, זה לא עושה אותו לגנב מרושע.
מותר ורצוי להעביר על כל אחד ביקורת. השאלה פה היא מה הביצה ומה התרנגולת - האם ההתייחסות של הפורום כלפי אדטו מלכתחילה גרמה לו לחסום כל מי שמביע עמדות כאלו, או ההפך. אני חושב שהתפיסה ההתחלתית פה הייתה שאדטו הוא "רע" ועל כן אנשים נחסמו, לא בגלל שהם הביעו ביקורת לגיטימית, אלא בגלל שהם הביעו ביקורת כמו שהם עושים כאן מעליי. ואז לא פלא שהוא יחסום, וכי האם הוא חייב לשמוע גידופים כנגדו כדבר שבשגרה?
אדטו ד"ר לתזונה ועוסק בנטורופתיה. הידע שלו עצום בכל תחום, הוא איש אשכולות מן המעלה הראשונה, והרצון שלו להיטיב עם אחרים לעיתים מפתיע. זכותו המלאה לשווק מוצרים שלו, זכותו המלאה להמליץ על תוספי תזונה שעשויים לעזור, זה תחום ההתמחות שלו והוא עושה זאת בצורה הטובה ביותר.
פטריית הקורדיספס לא נועדה לטפל בבעיה רפואית כלשהי, על כן תמיד יהיו מחקרים לכאן ולכאן, זכותו של כל אחד לבחור אילו תוספים להכניס לגופו, וזכותו של כל אחד לשווק. אגב, לאדטו קו תוספי תזונה משלו, שאת ההרכב שלהם הוא בונה; הרכב שצריך לעמוד בדרישות משרד הבריאות. אני חושב שלאדם המרכיב תוספי תזונה צריך שיהיה ידע בקנה מידה מסויים, לכן אני לא מבין את הזלזול בו.
אבל חברי הפורום המהולל, שמקפידים על לשון נקייה ותחביר נכון, אינם מקפידים ואינם הקפידו אף פעם בכבודו של האחר. הזר, זה שנמצא מאחורי מסך בקצה אחר של העולם. על זה אמר יאנוש קורצ'ק: "יזכור נא, שיש פורצי גדר המתהדרים בדיבורם, ויש מצטיינים במידות טובות שלשונם מדברת גסות".
חבל מאוד שפורום שאמור להיות מקצועי מתעסק בצואה רוב הזמן במקום לדבר על הספורט וכד'. מסתבר שהספורט המרכזי שכולם נוטלים בו פה חלק זה ספורט של השפלת האחר ונאיצתו. מזל שכל אחד פה מלא מעצמו עד אפס מקום כך שגם הדברים שכתבתי כנראה ישמשו פה עוד טריגר לזריקת רפש האחד על השני, ולא לעצירת השחיתות המוסרית שמשתוללת פה.
זה למה בפועל לא צמח מפה אף פעם כלום, כי המוטיבציות פה הן רעות והרסניות. ומוטיבציות כאלו לא יכולות לדור בכפיפה אחת עם אדם כמו גל שהמוטיבציות שלו הן בנייה והתחדשות.
לגבי המתאוננים בנוגע ללשון החומה שלי - my pleasure.
ונעבור למפגע התברואתי הבא:
זה כי נחסמת מהקבוצה,עכשיו אתה לא יכול למצוא אותה דרך הפייסבוק(תנסה דרך יוזר אחר וזה יעבוד).@Littleork
אגב הקבוצה כנראה לא פתוחה לכולם, זה מה שאני מקבל שאני מחפש אתכם...
(אתנחתא קומית קלה, נשבע שלא נגעתי בכלום וזה מה שהפייס הציע)
זה כי נחסמת מהקבוצה,עכשיו אתה לא יכול למצוא אותה דרך הפייסבוק(תנסה דרך יוזר אחר וזה יעבוד).
יפה שהתנצל, אין לי מילה רעה על זה.כל הכבוד לו,
באמת.
להכיר בטעויות שלך זו גדולה בעיניי.
כל הכבוד לו,
באמת.
להכיר בטעויות שלך זו גדולה בעיניי.
אני בעד הצדק, אליהו.כל כך אומלל לראות אותך, דווקא אותך, נכנס באדטו.
תחרויות ה100% RAW היו פתטיות, אתה יודע את זה טוב מאוד. הרי התחרית שם נגד ודים קטונין.שלוש שנים אחרי שבמחי קסם נעלמו מהארץ תחרויות ה-100% RAW שלפחות ניסו להציג מראית עין של ניטור סטרואידים
יולי.שנתיים אחרי שבתחרות אוגוסט באותה השנה
יש צורך להעלות את הסרטון שבו אני יושב למטה (עם 330 אגב, לא 300) ומחכה שיורידו את זה ממני?הותרת פעמיים את הספוטרים שלך בסקוואט עם מוט במשקל יותר מ-300 ק"ג, דבר שהיה צריך לגרור אחריו השעיה בבושת פנים
אני נתתי את ההמלצה למוט הכי טוב בעיניי. זה לא היה משנה לי הרבה אם היה נבחר מוט אחר.היות ומוט הסקוואט נבחר "לפי בחירתו של סופטי".
משרת את האינטרסים שלי?שבועות בודדים לאחר שהתבשרנו שדוויזיות העד 125 ומעל ה-125, יעמדו בחנוכה הקרוב על אותו הפודיום. בטח תטען שלא ידעת על זאת מאומה, ולא היית מעורב במאומה, ורק שבאופן מפליא החלטה הזו משרת את האינטרסים שלך.
שמתי לב שלאחרונה אתה ומקורביך עשיתם סרט כאילו יש כאן משהו שלילי.תרים את הכפפה להתחרות מול בוכניק באיגוד נייטרלי ובציוד שאינו זה מהמכון שלך
אני בעד הצדק, אליהו.
גל עשה טעות, ואני לא נכנסתי בו, אלא ציפיתי ממנו להכיר בטעות שלו ולהתנצל.
תחרויות ה100% RAW היו פתטיות, אתה יודע את זה טוב מאוד. הרי התחרית שם נגד ודים קטונין.
יולי.
יש צורך להעלות את הסרטון שבו אני יושב למטה (עם 330 אגב, לא 300) ומחכה שיורידו את זה ממני?
אין במצב זה מנוס מהפלת המוט.
אני נתתי את ההמלצה למוט הכי טוב בעיניי. זה לא היה משנה לי הרבה אם היה נבחר מוט אחר.
משרת את האינטרסים שלי?
במוח הקונספירטיבי שלך אולי.
גל עשה תחרות כזו בדצמבר 2015, ולא היה לי קשר לזה. הוא רצה, ובצדק, ליצור תחרותיות. שלא יהיו 100 אלופי ישראל בחלוקת הפרסים. זה גם לאחר דיון שנעשה בקבוצה שבו אופיר בירנבוים ויניב גופט תמכו בזה.
שמתי לב שלאחרונה אתה ומקורביך עשיתם סרט כאילו יש כאן משהו שלילי.
אז בוא אסביר לך היטב:
אופק אורבינו (עורך סרטונים שבא מכוונות של לקדם את התחום וליצור עניין) מנסה (או ניסה) להעלות עניין בתחרויות, שיהיה אקשן ולמה לצפות.
אתה חושב שבאמת אכפת לי מקרב עם מרדכי? אני מעריך אותו מאוד כספורטאי.
אליך לאחרונה ההערכה שלי די נעלמה.