הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים במסגרת צבאית

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
אהלן
משרת במגב ורוצה לחזור להתאמן
בעיקרון המטרה העיקרית שלי היא בילדינג, אבל בו זמנית צריך להתחיל לרוץ שוב ולשפר כושר כמה שיותר.
להתחזק מן הסתם יעזור לי מאוד אבל זה לא המטרה העיקרית שלי כרגע (אבקש שלא תביאו לי משהו שמוגדר ברוב הריבים פה "תכנית כוח").

קצת דגשים:
אין לי אפשרות לדדליפט/סקוואט (יש רק סמית משין), בנץ לא כל כך בטוח אבל הסיכויים נמוכים שיש
בקיצור תנאים די מצומצים, יש בעיקר משקולות, מתח מקבילים וכמה מכונות בסיסיות.

אני רוצה להתאמן בתדירות יחסית גבוהה לשמור על עצמי אקטיבי במהלך השבוע, לרוץ כמה פעמים טובות גם במהלך השבוע (רץ בהליכון אין לי מקום בבסיס).
מחפש בעצם תכנית אימונים/פיצול מסוים שיתאים למטרות/תנאים שלי.

נתונים כרגע באזור 78-80 מ.ג 1.81 גובה
יש מקום למסה עכשיו המשקל לא מדויק מאמין שאפילו ירדתי מזה
תודה

אהלן
משרת במגב ורוצה לחזור להתאמן
בעיקרון המטרה העיקרית שלי היא בילדינג, אבל בו זמנית צריך להתחיל לרוץ שוב ולשפר כושר כמה שיותר.
להתחזק מן הסתם יעזור לי מאוד אבל זה לא המטרה העיקרית שלי כרגע (אבקש שלא תביאו לי משהו שמוגדר ברוב הריבים פה "תכנית כוח").

קצת דגשים:
אין לי אפשרות לדדליפט/סקוואט (יש רק סמית משין), בנץ לא כל כך בטוח אבל הסיכויים נמוכים שיש
בקיצור תנאים די מצומצים, יש בעיקר משקולות, מתח מקבילים וכמה מכונות בסיסיות.

אני רוצה להתאמן בתדירות יחסית גבוהה לשמור על עצמי אקטיבי במהלך השבוע, לרוץ כמה פעמים טובות גם במהלך השבוע (רץ בהליכון אין לי מקום בבסיס).
מחפש בעצם תכנית אימונים/פיצול מסוים שיתאים למטרות/תנאים שלי.

נתונים כרגע באזור 78-80 מ.ג 1.81 גובה
יש מקום למסה עכשיו המשקל לא מדויק מאמין שאפילו ירדתי מזה
תודה
אתה יכול להכין לעצמך תוכנית אימונים ולפרסם אותה פה. אם אתה גם רוצה לעלות במסה וגם להשתפר בריצות אתה צריך לאכול כמות פסיכית של קלוריות. פרסם גם את התזונה שלך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להכין לעצמך תוכנית אימונים ולפרסם אותה פה. אם אתה גם רוצה לעלות במסה וגם להשתפר בריצות אתה צריך לאכול כמות פסיכית של קלוריות. פרסם גם את התזונה שלך.
כל מה שרשמת לי ברור מאוד, באתי לפה בכוונה שיעזרו לי לבנות תכנית שתתאים למסגרת שלי כי עוד לא יצא לי להתאמן במסגרת כזאת.
אם הייתי במסגרת של תלמיד/אזרח לא הייתה לי בעיה...
התזונה פחות רלוונטית, בזה לא צריך עזרה. מה שאני צריך זה בעצם עזרה בבניית התכנית/פיצול כל שהוא שיתאים לי למטרות ולתנאים.

תשאל ותענה לעצמך:
1. כמה פעמים בשבוע אתה יכול להתאמן?
2. כמה זמן בכל פעם?
3. איזה ציוד יש ברשותך?

אח"כ תעלה את זה לפה וננסה לעזור.

• פותח/ת השרשור
תשאל ותענה לעצמך:
1. כמה פעמים בשבוע אתה יכול להתאמן?
2. כמה זמן בכל פעם?
3. איזה ציוד יש ברשותך?

אח"כ תעלה את זה לפה וננסה לעזור.
מבחינת זמן ישלי
יכול להתאמן באזור ה5 פעמים בשבוע
ציוד אין כמעט
יש קצת דאמבלים, כמה מוטות קצרים עם פלטות, סמית משין, הליכונים אולי איזה ספה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית