חברים שבוע מצויין
1. כמו שנאמר, אני בחור רזה מאוד (אקטומורף) עם מטבוליזם מהיר מאוד.
בחודשים האחרונים לא התאמנתי ואכלתי המון פיצות בלילות, ושמתי לב שהבטן גדלה והצטבר שם שומן בטני ויש כרס.
השאלה היא אם לפחד מזה? כי אני עושה מסה וצריך לאכול בתקופה הקרובה הרבה פחמימות, מצד שני אני רוצה
להוריד את הבטן.
2. כשאני אוכל, חשוב לא לאכול עד שאני מרגיש שאני מתפוצץ? כי אחרי זה אני מרגיש מאוד כבד ועייף,
ואני מאמין שזה לא טוב, גם לארוחה הבאה שתבוא וגם כי זה פשוט לא נכון לעשות את זה..
3. אני עדיין לא סגור על תוכנית אימון. תפריט תזונה יש לי מאתר קילוגרם (תפריט מסה לאנשים ששוקלים 80 קילו),
אבל מבחינת תוכנית אימון אני עדיין לא כזה מסודר.
חשבתי לעשות מיקס כזה עם SS, ז"א 3 פעמים בשבוע לשלב סקוואט אבל דדליפט לעשות כל אימון.
ומלבד 2 אלה, לעשות עוד 2 תרגילים לכל שריר ובזה סיימנו.
המחשבה שלי נכונה, או שללא תוכנית מסודרת לא אתקדם לשום מקום?
תמונה עדכנית
תמונה עדכנית 2
תמונה עדכנית 3
1. כמו שנאמר, אני בחור רזה מאוד (אקטומורף) עם מטבוליזם מהיר מאוד.
בחודשים האחרונים לא התאמנתי ואכלתי המון פיצות בלילות, ושמתי לב שהבטן גדלה והצטבר שם שומן בטני ויש כרס.
השאלה היא אם לפחד מזה? כי אני עושה מסה וצריך לאכול בתקופה הקרובה הרבה פחמימות, מצד שני אני רוצה
להוריד את הבטן.
2. כשאני אוכל, חשוב לא לאכול עד שאני מרגיש שאני מתפוצץ? כי אחרי זה אני מרגיש מאוד כבד ועייף,
ואני מאמין שזה לא טוב, גם לארוחה הבאה שתבוא וגם כי זה פשוט לא נכון לעשות את זה..
3. אני עדיין לא סגור על תוכנית אימון. תפריט תזונה יש לי מאתר קילוגרם (תפריט מסה לאנשים ששוקלים 80 קילו),
אבל מבחינת תוכנית אימון אני עדיין לא כזה מסודר.
חשבתי לעשות מיקס כזה עם SS, ז"א 3 פעמים בשבוע לשלב סקוואט אבל דדליפט לעשות כל אימון.
ומלבד 2 אלה, לעשות עוד 2 תרגילים לכל שריר ובזה סיימנו.
המחשבה שלי נכונה, או שללא תוכנית מסודרת לא אתקדם לשום מקום?
תמונה עדכנית
תמונה עדכנית 2
תמונה עדכנית 3