הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל וואקום לבטן

• פותח/ת השרשור ddoogg
  • פורסם בתאריך

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
חפשתי מידע על התרגיל ולא מצאתי תשובה ברורה, אני רוצה להתחיל לעשות את התרגיל כי לפי מה שהבנתי זה עוזר בין היתר להוריד הקפים במותניים וליצור מראה יותר מוצק לבטן, יש לי בטן רפויה ו"מיימית" ותחת שלי יוצא החוצה ולפי מה שהבנתי זה קשור לשרירי בטן חלשים אז-
מה שקראתי נכון? זה יעזור למצב שלי?

חלק מהמקומות אומרים שעושים את זה 8X3 אבל זה תרגיל סיבולת אז איך מבצעים 8 חזרות ?

שעושים את זה מוציאים את האוויר מכניסים את הבטן ומכווצים כמה שאפשר ?

stomach vacuum. בגוגל כמובן

לא מעט סרטונים שמהם תבין מה משמעות "חזרות" ואיך לכווץ ולהוציא אויר וכו וגו

• פותח/ת השרשור
ירידה בהיקפים עושים במטבח.

בשביל מה זה טוב?
אני מודע לזה שזה קשור לחיטוב עם זאת יש דבר כזה שהבטן חלשה והיא רפויה ונופלת לבחוץ והתרגיל הזה אמור לחזק את השרירים האלה שלא עובדים באימוני בטן רגילים
stomach vacuum. בגוגל כמובן

לא מעט סרטונים שמהם תבין מה משמעות "חזרות" ואיך לכווץ ולהוציא אויר וכו וגו
חפשתי סרטונים אבל לא היה שם את העניין של ה8X3 אלה אמרו לעשות את זה 3 פעמים כל בוקר כמה שאפשר ולאט לאט לנסות להחזיק את הבטן בפנים יותר זמן

שאתה מחזק שרירים אתה לא גורם להם להיות מכווצים במנוחה. יש חשיבות לחיזוק שרירי הליבה מכל מיני סיבות, אבל מראה חטוב זה לא אחת מהן.

אני נמצא בסביבה של אימוני כוח, בילדינג ועולם הפיטנס מזה 10 שנים, עם רשת חברים מכל הענפים והמקצועות, ועדיין לא שמעתי על השיטה הזאת.

כוח של שריר לא גורם לו לתפקד בצורה שונה במנוחה. היפרטרופיה (עליה במאסת שריר) תגרום לשריר להראות שונה במנוחה.

ירידה בהיקפים עושים במטבח.

בשביל מה זה טוב?
כנראה שהיתרון היחיד(ולשם הסירוני עזרה מיועדים) זה להצליח לעשות VACUUM POSES, שבכנות נראה מגניב אז זאת יכולה להיות מטרה נחמדה מחוץ למכון.

יש סרטון שראיתי בנושא ששמביא לך תוכנית התקדמות(בערך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית