הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

כל הזמנה מעל 265 ש"ח בערך (75 דולר) אמורה לחוייב בתשלום מע"מ גם, אתה בטוח שאתה לא משלם את זה אלא רק את ה 35 שקל?

בוודאות.

בנימה אחרת, איזה טעמים אתה ממליץ?
שוקולד בראוניז היה חמוד, שוקולד לבן הייתה נפילה, כעת הזמנתי קרמל מלוח ואני מקווה שזו לא טעות.

כעקרון אני כבר כמה חודשים טובים רץ על הבראוניז, אחלה טעם אבל הפעם הזמנתי את השוקולד הרגיל.
תות - טעם נחמד מאד ומתוק.
שוקולד לבן- לא ממש אהבתי, טעם לוואי כזה.
קינמון - זוועה פשוט לא להזמין.
קרם עוגיות - הייתי אומר לא רע בכלל.

דרך האתר הישראלי המחיר תמיד מעל 255 שח לשק, מה שגורם לתשלום מיסים, לכן עובר בהרבה את ב 300.
יש גם 35 שח דמי שחרור.

תגידו,אם הזמנתי ב260.64 שקל זאת אומרת 75.99 דולר(באותו היום),אני צריך לקרוא לדעתכם קדיש על החשבון בנק שלי?

לא, הזמנתי ב300 ועדיין הייתי צריך לשלם רק 35 שקל עמילות מכס.
דרך אגב משהו יודע אולי למה הדומיין הישראלי לא עובד? מהבוקר אני מנסה להיכנס אליו.

לא, הזמנתי ב300 ועדיין הייתי צריך לשלם רק 35 שקל עמילות מכס.
דרך אגב משהו יודע אולי למה הדומיין הישראלי לא עובד? מהבוקר אני מנסה להיכנס אליו.
הממ בידיוק נכנסתי לבדוק חבילה והיה רשום לי שצריך לשחרר את העניין של העמותות במכס אז אני פשוט אחכה עד שאני אקבל פתק בדואר.ושמתי לב שבשוטף המחיר בדומיין הישראלי גבוה משמעותית מהבריטי..

איפה אתה מוצא קודים שעובדים?
אני חושב שהוא פשוט עושה ניסוי ומקליד כל קוד שהוא מוצא עד שאחד עובד לו,בכך מקרה יש להם כמו מן קישור כזה שאם מישהו עושה דרכך הזמנה אתה מקבל 10 פאונד מתנה והבחור שהזמין דרכך 30 אחוז

חברים יש מבצע מטורף בIHERB
יוצא 5 קילו חלבון של MusclePharm ב250 ש"ח עד הבית עם DHL מהיר בלי מכס ובלי נעליים. כל המיסים כלולים מראש, אני מאוד אוהב את האתר הזה ומזמין רק מהם.
ה25% הנחה על מוצרי MusclePharm יורדת בקופה לבד, אבל אם אתם רוצים להרוויח עוד תשתמשו בקופון WELCOME5 שזה רק ללקוחות חדשים ובקופון HOLIDAY6 שמוריד 6%.
בקיצור -
WELCOME5
HOLIDAY6

יורידו לכם את המחיר, ממליץ מאוד על קפוצינו לפי ביקורות באינטרנט
MusclePharm, Combat, 100% Whey, Vanilla, 5 lbs (2269 g)

אחלה דיל, אני אישית לא אוהב את הטעמים שלהם, השייק יוצא ממש סמיך.

• אהבתי
Reactions: Ger
האמת אפעם לא ניסיתי אותם , וגם היה את הסיפור עם האמינוספייקינג, אבל אני חושב שהם שינו פורמולה ונהיו קצת יותר רציניים, שווה לתת צ'אנס לדעתי. ד"א לפי האתר התוקף הוא מרץ 2020

מבצע מעולה אבל הטעמים שלהם נוראיים וסמיכים, וגם ערבוב גרוע

בשביל הקטע,
הוזמן ב 25/11 מהאתר הישראלי של MP, הגיע היום.
ערך כל החבילה 277.3 ש"ח
עמלת שימון לEMS (שחרור קולקטיבי) 35.1 ש"ח
סה"כ עלות 312.4 ש"ח ל5.25 ק"ג חלבון+ דרופס
* החביל נבעטה ורוסקה כהוגן כיאה לדואר ישראל, שום דבר לא מפוצץ.

קבצים מצורפים

• photo5872990572233468875.jpg
    photo5872990572233468875.jpg
    KB 79.1 · צפיות: 158
נערך לאחרונה:
בשביל הקטע,
ערך כל החבילה 277.3 ש"ח
שווה ביותר
יצא לי 355 לחבילה של 5 ק״ג (2 שקים של 2.5 בטעמים שונים) שהזמנתי ב-23.11 וקיבלתי לפני כשבוע וחצי

עדכון למי שרוצה לקנות עכשיו- יוצא באזור ה325 ל2 שקים של 2.5 ק״ג (מבצע לחנוכה, לקחתי בחשבון את ה-35 שקלים)
אנשים מיהרו להספיד את כל המעבר לאתר הישראלי וההבדלה במחירים, שורה תחתונה- תמיד יש מבצעים ועדיין יוצא יותר זול מלקנות בארץ

התחיל מבצע חנוכה של myprotein חחח
עד 65%
חג שמח

נערך לאחרונה:
בשביל הקטע,
ערך כל החבילה 277.3 ש"ח
חייב לציין שההזמנה שלי הייתה פחות או יותר כמו ההזמנה שלך וקיבלתי אותה משהו כמו שבוע ויומיים אחרי הבחירות פריידי שלמה,רק השליח היה קוץ בישבן..
נב-חייב לציין שמבדיקה שלי עכשיו בשני הדומיינים, עדיין יותר זול החלבון בדומיין הבריטי..

נערך לאחרונה:
חייב לציין שההזמנה שלי הייתה פחות או יותר כמו ההזמנה שלך וקיבלתי אותה משהו כמו שבוע ויומיים אחרי הבחירות פריידי שלמה,רק השליח היה קוץ בישבן..
נב-חייב לציין שמבדיקה שלי עכשיו בשני הדומיינים, עדיין יותר זול החלבון בדומיין הבריטי..

כן, הבריטי יותר זול, המבצעים שם שונים ומבדיקה רנדומלית שלי היו לדעתי עדיפים, אבל המשלוח שוחט הכל.
הדומיין הישראלי לרוב עדיף על לקנות בארץ, אבל פחות מששתלם מאחיו הבריטי.
חשבתי בהתחלה שפתחו מחסן באיזור עבור הישראלים,אבל לא, החבילה עדיין נשלחת מUK.

קבצים מצורפים

• index2.jpg
    index2.jpg
    KB 49.5 · צפיות: 105
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית