הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

מישהו מכיר אתר יותר משתלם מMyprotein לאבקת חלבון סויה לא ממותק?
או כל חלבון טבעוני אחר לא ממותק

כמה עולה חלבון של myprotein מהאתר שלהם? כמה עולה משלוח? כמה לוקחים מסים ומאיזה סכום?

אשמח לקצת סדר, ראיתי שבאמינושופ מוכרים ב180 ש״ח אבל לא נשארו להם טעמים.

כמה עולה חלבון של myprotein מהאתר שלהם? כמה עולה משלוח? כמה לוקחים מסים ומאיזה סכום?

אשמח לקצת סדר, ראיתי שבאמינושופ מוכרים ב180 ש״ח אבל לא נשארו להם טעמים.
תלוי בטעם, יש בין 180-260 שקל (ל2.5 קילו). בהזמנות מעל ל75 דולר (280 שקל לערך) המשלוח הוא חינם ויש לך מס של 17%. בהזמנות מתחת ל255 דולר יש לך תוספת של 45 שקל, אם המחיר הסופי (כולל המשלוח) הוא מתחת ל270 אז אין לך מס. אם הוא מעל ל270 אז יש לך מס.

תלוי בטעם, יש בין 180-260 שקל (ל2.5 קילו). בהזמנות מעל ל75 דולר (280 שקל לערך) המשלוח הוא חינם ויש לך מס של 17%. בהזמנות מתחת ל255 דולר יש לך תוספת של 45 שקל, אם המחיר הסופי (כולל המשלוח) הוא מתחת ל270 אז אין לך מס. אם הוא מעל ל270 אז יש לך מס.
ותוך כמה זמן מגיע?

ניסית להשתמש? זה אבקה המוצר המקומי הוא נוזלי
כן, הזמנתי את האבקה.
פשוט מוסיפים לזה קצת מים ומרתיחים את זה ואז זה בדיוק כמו הסירופ.
אני ועוד חברים שטעמו יכולים להגיד שזה יוצא מעולה.

כן, הזמנתי את האבקה.
פשוט מוסיפים לזה קצת מים ומרתיחים את זה ואז זה בדיוק כמו הסירופ.
אני ועוד חברים שטעמו יכולים להגיד שזה יוצא מעולה.
ואיך הכנת חטיף?

טוב אז אני אשתף אתכם בהזמנה הראשונה שלי מ MyProtein, הזמנתי 2 שקיות חלבון של 2.5 קילו כל אחת, אחת בטעם בננה ואחת בטעם עוגת גבינה ואוכמניות.
יצא לי 323 ש"ח הכל כולל המשלוח, הייתי בטוח שמשלוח עולה כסף לפי מה שקראתי אבל המשלוח חינם, לא יודע אם זה זמני או לא.

בנוסף היה קוד של 20% הנחה אז יצא מצב שכל שקית של 2.5 קילו עלתה בערך 160 שקל שזה מטורףףףף!

לפי מה שהבנתי, בסכום כזה אני לא אמור לשלם מע"מ נכון?

טוב אז אני אשתף אתכם בהזמנה הראשונה שלי מ MyProtein, הזמנתי 2 שקיות חלבון של 2.5 קילו כל אחת, אחת בטעם בננה ואחת בטעם עוגת גבינה ואוכמניות.
יצא לי 323 ש"ח הכל כולל המשלוח, הייתי בטוח שמשלוח עולה כסף לפי מה שקראתי אבל המשלוח חינם, לא יודע אם זה זמני או לא.

בנוסף היה קוד של 20% הנחה אז יצא מצב שכל שקית של 2.5 קילו עלתה בערך 160 שקל שזה מטורףףףף!

לפי מה שהבנתי, בסכום כזה אני לא אמור לשלם מע"מ נכון?

אני הזמנתי אתמול והיה 28% קופון 😃

בגדול מרתיחים את המים עם הויטה פייבר, שמים על אבקת חלבון, מערבבים עד שזה הופך לבצק ושמים במקרר.
אני עכשיו מפרסם מתכון מלא בפורום מתכונים.
אחלה..כמה מים? אחרי שזה קצת נמס זה מתפרק או אפשר לקחת למקומות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית