הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

אם תיכנס לדומיין הישראלי של מיי פרוטאין תוכל להזמין עכשיו 5 קילו ב 255 שקל והמשלוח חינם.

כולל המשלוח זה קצת יותר מ 300.
הייתה הנחה של 40% לפני כמה ימים, הזמנתי קרמל מלוח שק, ב278 כולל משלוח

מצטער לבאס (אלא אם כן כבר טעמת), אבל זה טעם מזוויע
חבר אמר לי שהטעם לא נמאס מהר, לא מתוק מידיי.
והוא קיבל ביקורות גבוהות,ננסה ונראה, הטעמים הבאים יהיו קראמבל תפוח, עוגת גבינה אוכמניות, שוקולד בראוניז

חבר אמר לי שהטעם לא נמאס מהר, לא מתוק מידיי.
והוא קיבל ביקורות גבוהות,ננסה ונראה, הטעמים הבאים יהיו קראמבל תפוח, עוגת גבינה אוכמניות, שוקולד בראוניז

בדיוק אלה שטעמתי. קראמבל תפוח נחמד מאוד למי שאוהב טעמים פירותיים, עוגת גבינה ואוכמניות לטעמי מגעיל אבל המון אנשים פה בארץ אוהבים אותו, שוקולד בראוניז סטנדרטי ונחמד. לטעמי, המוקה הוא הטעם הכי טוב שלהם.

בדיוק אלה שטעמתי. קראמבל תפוח נחמד מאוד למי שאוהב טעמים פירותיים, עוגת גבינה ואוכמניות לטעמי מגעיל אבל המון אנשים פה בארץ אוהבים אותו, שוקולד בראוניז סטנדרטי ונחמד. לטעמי, המוקה הוא הטעם הכי טוב שלהם.
מכיל קפאין? הרבה פעמים יוצא לי לשתות בלילה.
עוד טעמים ששווה ללכת עליהם?

כל מי שמזמין כאן מהאתר של מייפרוטאין, כל פעם שאתם מזמינים אתם משלמים את העמלה ההזויה שהדואר דורש?

איזה ברירה יש? תסתכל על התמונה הכוללת, אם בסופו של דבר הבאת מוצר שהמחיר הסופי שלו + כל העמלות עדיין יותר נמוך משמעותי מהארץ הרי שבכל מקרה הרווחת.

- iHerb.com

15% הנחה על המון מוצרים איכותיים מIHERB, ממליץ לבחור במשלוח מהיר של DHL מגיע עם הבית כולל מכס כולל הכל ובכלל לא יקר, לשק גדול עלה לי 50 שקל משלוח, אין פה הפתעות ואין עמלות, רק העמלה המפגרת ממי פרוטאין עולה כמעט כמו המשלוח פה.

בנוסף, יש אפשרות לקבל עוד קצת הנחה דרך קופונים של חבר מביא חבר, תקראו באינטרנט.
בקישור שאני הבאתי אין צורך בקופון, ההנחה תינתן לבד בקופה.

הגיע לי המשלוח שהזמנתי ממייפרוטאין, שיחררתי את החבילה מהדואר כשהיא קרועה לגמרי והרבה מהאבקה נשפכה על הרצפה.
אחרי ששלחתי אליהם את התמונות ואת המכתב הזועם שלי הם אמרו שהם שלחו לי חבילה חלופית, לפחות יש להם קצת כבוד עצמי והם לא השאירו אותי עצבני אבל זאת ללא ספק הפעם האחרונה אי פעם שאני אזמין משהו מהחברה הזאת. הרגשתי צורך לציין את זה בפני אלו שכן שוקלים להזמין, רק שידעו.
בנושא אחר, הזמנתי את החלבון אייזולט שלהם ובאתר שלהם כתוב שהוא מכיל 23 גרם חלבון לסקופ, על האריזה כתוב שכל סקופ מכיל 19 גרם חלבון וגם יש יותר שומנים ופחמימות, יכול להיות שזאת האבקת חלבון הרגילה שלהם למרות שעל חזית האריזה כתוב חלבון אייזולט? אני כבר לא יודע מה לחשוב על החברה הזאת, ממש מאוכזב.

נערך לאחרונה:
הגיע לי המשלוח שהזמנתי ממייפרוטאין, שיחררתי את החבילה מהדואר כשהיא קרועה לגמרי והרבה מהאבקה נשפכה על הרצפה.
אחרי ששלחתי אליהם את התמונות ואת המכתב הזועם שלי הם אמרו שהם שלחו לי חבילה חלופית, לפחות יש להם קצת כבוד עצמי והם לא השאירו אותי עצבני אבל זאת ללא ספק הפעם האחרונה אי פעם שאני אזמין משהו מהחברה הזאת. הרגשתי צורך לציין את זה בפני אלו שכן שוקלים להזמין, רק שידעו.
בנושא אחר, הזמנתי את החלבון אייזולט שלהם ובאתר שלהם כתוב שהוא מכיל 23 גרם חלבון לסקופ, על האריזה כתוב שכל סקופ מכיל 19 גרם חלבון וגם יש יותר שומנים ופחמימות, יכול להיות שזאת האבקת חלבון הרגילה שלהם למרות שעל חזית האריזה כתוב חלבון אייזולט? אני כבר לא יודע מה לחשוב על החברה הזאת, ממש מאוכזב.
א. אם הזמנת משהו אחד וקבלת משהו אחר אתה יכול לפנות לחברת האשראי אני בטוח שתצא צודק ויוחזר לך הכסף
ב. לא מבין מה הבעיה נראה לך הם קרעו לך דווקא? הזמנתי מהם כמה פעמים כבר פעם אחת היה קרוע אמרתי להם שלחו לי חדש ושאלו האםה עוד משהו נקרע

א. אם הזמנת משהו אחד וקבלת משהו אחר אתה יכול לפנות לחברת האשראי אני בטוח שתצא צודק ויוחזר לך הכסף
ב. לא מבין מה הבעיה נראה לך הם קרעו לך דווקא? הזמנתי מהם כמה פעמים כבר פעם אחת היה קרוע אמרתי להם שלחו לי חדש ושאלו האםה עוד משהו נקרע

אתה באמת לא מבין מה הבעיה בזה שאתה מזמין מוצר והוא מגיע לך קרוע? אכפת לי אם זה היה בכוונה או לא?
שילמתי 150 ש"ח משלוח, שילמתי עוד 40 שקל מכס, אני לא צריך לבוא ולקבל קופסה מעוכה עם אבקה שנשפכת מהחלק התחתון שלה, אם הם היו עובדים עם חברת משלוחים נורמלית ולא שולחים חבילות ב-EMS זה לא היה קורה ואני לחלוטין לא מתכוון לעבור את זה שוב.

אתה באמת לא מבין מה הבעיה בזה שאתה מזמין מוצר והוא מגיע לך קרוע? אכפת לי אם זה היה בכוונה או לא?
שילמתי 150 ש"ח משלוח, שילמתי עוד 40 שקל מכס, אני לא צריך לבוא ולקבל קופסה מעוכה עם אבקה שנשפכת מהחלק התחתון שלה, אם הם היו עובדים עם חברת משלוחים נורמלית ולא שולחים חבילות ב-EMS זה לא היה קורה ואני לחלוטין לא מתכוון לעבור את זה שוב.
הם לא אשמים, הדואר אשם.
פיצו אותך, לקחו אחריות, מה רע?
לקיחת אחריות דווקא מחזירה אותי לקנות

רע שהם עובדים עם חברה פח, ומחפשים להוזיל במשלוח.
לא הגיוני שבIHERB משלוח עולה 50 שקל ומגיע אליך עד הבית עם DHL ארוז כמו שצריך בצורה איכותית,
ועוד אפשר להוזיל עלויות על ידי מוצרים חוסכי משלוח, בקיצור הזמנתי חבילה במשקל של פקאינג 3 קילו ב10 שקל עם DHL עד הבית.
אז פה בן אדם משלם 150 ועוד ממציאים לו מיסים של עוד 40, ועוד מגיע בצורה כזו?
צריכים להפסיק להזמין מהחברה הזאת ואז אולי הם יואילו בטובם להחליף חברת שליחויות.

רע שהם עובדים עם חברה פח, ומחפשים להוזיל במשלוח.
לא הגיוני שבIHERB משלוח עולה 50 שקל ומגיע אליך עד הבית עם DHL ארוז כמו שצריך בצורה איכותית,
ועוד אפשר להוזיל עלויות על ידי מוצרים חוסכי משלוח, בקיצור הזמנתי חבילה במשקל של פקאינג 3 קילו ב10 שקל עם DHL עד הבית.
אז פה בן אדם משלם 150 ועוד ממציאים לו מיסים של עוד 40, ועוד מגיע בצורה כזו?
צריכים להפסיק להזמין מהחברה הזאת ואז אולי הם יואילו בטובם להחליף חברת שליחויות.
ל איהרב יש הרבה יותר כוח,ולפי דעתי עם הכוח הזה הורידו את מחירי המשלוחים.
תזכור שmy protein שולחים מבריטניה, אייהרב מארה''ב,יש הפרשי עלויות

הערכים התזונתיים באתר נכונים לאבקה בטעם x, כשהם מציינים בפירוש שבטעמים אחרים יש סטייה של עד 10%

הזמנתי עכשיו מ iherbb חלבון של dymatize elite - הגדול - 98 מנות הגשה
יצא לי עם משלוח 238 ש"ח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית