הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

שאלה למבינים בלבד, הרי ידוע שהזמנה מIHERB המשלוח ומכס משולם יחדיו, אם לדוגמא אני רוצה לעשות הזמנה נניח של 20 דליים של חלבון, הטוטאל כולל מכס יוצא X כסף אך השאלה האם פה באמת נגמר הסיפור מבחינתי של התשלום? האם יעשו לי בעיות ברגע שזה יגיע לארץ? לשים לב שמדובר בכמות גדולה.
20 דליים של חלבון מאותו סוג ואותו טעם?
בוא נגיד ככה, אם אתה עובר את ה5 קג מוצר להזמנה אתה צריך אישור ממשרד הבריאות וזה כאב ראש

מזתומרת המשלוח ומכס משולם יחדיו?

ב IHERB יש לך אופציה לבחור במשלוח שכולל את עלות המיסים וכל העמלות מראש.
ככה אתה אתה יכול להיות בראש שקט שלא יהיו הפתעות.
אגב מחירים ממש טובים וגם המשלוח זול.

בוא נגיד ככה, אם אתה עובר את ה5 קג מוצר להזמנה אתה צריך אישור ממשרד הבריאות וזה כאב ראש
זה תקף רק לחלבון?
כי כבר הזמנתי 10/12.5/15 ק"ג ש"ש טחונה ועבר חלק במכס.

הזמנתי כבר 10 קילו חלבון בעבר ולא היה שום בעיה של אישורים רק "קנסות" של המכס מע"מ וכו.

הזמנתי כבר 10 קילו חלבון בעבר ולא היה שום בעיה של אישורים רק "קנסות" של המכס מע"מ וכו.
אז היה לך מזל, זה כמו שיש פה אנשים שקנו מעל 75$ ולא שילמו מע"מ, השאלה אם יש טעם לקחת סיכון כזה?
וגם יש עניין קצת מעורפל בניסוח של משרד הבריאות, יכול להיות שקנית 10 קג חלבון אבל כל שק/דלי בטעם אחר? יכול להיות שזה גם משפיע

שאלה למבינים בלבד, הרי ידוע שהזמנה מIHERB המשלוח ומכס משולם יחדיו, אם לדוגמא אני רוצה לעשות הזמנה נניח של 20 דליים של חלבון, הטוטאל כולל מכס יוצא X כסף אך השאלה האם פה באמת נגמר הסיפור מבחינתי של התשלום? האם יעשו לי בעיות ברגע שזה יגיע לארץ? לשים לב שמדובר בכמות גדולה.
יכול להיות שיעשו לך קטע עם הכמות כי זה כאילו כמות מסחרית וצריך לשלם על זה עוד

איך אני יכול לבדוק אם הם לא שלחו דבר? מספר המעקב של dhl ושל דואאר ידראל לא תואם לדעתי

dhl טיפלו בזה עד שזה הגיע לארץ, משם זה עבר לדואר ישראל.
תחפש באתר הדואר לפי המספר שמופיע תחת Delivery by Postal provider.

*החבילה שלי גם הגיע, משום מה נחתה בסניף המרכזי בעיר, כמובן שלא קיבלתי שום הודעה וכבר נרשם נסיון מסירה אחד...😵.

לכל השאר, המחיר שם עדיין עומד על 10$ לחבילת חטיפים. בארץ שום דבר לא מתקרב למחיר הזה

עשתי הזמנה ממיפרוטאין.
זה כבר שבוע מראה לי סטאטוס באתר trakpak -
ROUTED TO DESTINATION

באתר של דואר ישראל זה עדיין רושם שזה נמצא במרכז EMS בחו"ל.

זה ככה תמיד או שזה תקוע איפשהו?

עשתי הזמנה ממיפרוטאין.
ROUTED TO DESTINATION

דואר ישראל...
החבילה אחת לפני אחרונה התעכבה חודש, אלוהים יודע איפה.

עשתי הזמנה ממיפרוטאין.
ROUTED TO DESTINATION

הראה לי ככה גם איזה שבוע, פתאום קיבלתי הודעה שהחבילה הגיעה וצריך לשלם את ה35.1 שח האלה.
אל תתרגש מהאתר הלא אמין שלהם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית