הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

חייב להמליץ על IHERB.
תוך 6 ימים משלוח אקספרס עד הבית בלי הפתעות בדרך ומעקב מלא אחרי החבילה.
כל קניה גם צוברים כמה שקלים שממשים בקניה הבאה.

• אהבתי
Reactions: G4F
מחזק לגבי IHERB, מזמין משם כל מה שהוא לא אבקת חלבון (פשוט כי אני אוהב את המגוון טעמים של חלבוןשלי).
לא לשכוח שמעבר לכסף שאפשר לצבור, יש אפשרות להכניס קוד של חבר שנותן לכם 5% הנחה על ההזמנה (ולפעמים הם דוחפים עוד איזה קוד, כרגע יש עוד 5% עד סוף החודש).

עד סוף החודש DEC5OFF שזה עוד 5%.

עוד משהו שכדאי לזכור זה שאם אתה קונים בין היתר מוצר שכתוב עליו SHIPPING SAVER, משלוח עד הבית בDHL עולה 2$ לעומת משלוח זבל עם דואר ישראל בחינם.
זה תלוי בקנייה שלכם, אבל לפעמים אפשר לדחוף מוצר SHIPPING SAVER של כמה שקלים כדי לקבל שליח ב2$.

מחזק לגבי IHERB, מזמין משם כל מה שהוא לא אבקת חלבון (פשוט כי אני אוהב את המגוון טעמים של חלבוןשלי).
לא לשכוח שמעבר לכסף שאפשר לצבור, יש אפשרות להכניס קוד של חבר שנותן לכם 5% הנחה על ההזמנה (ולפעמים הם דוחפים עוד איזה קוד, כרגע יש עוד 5% עד סוף החודש).

למי שאין מישהו לקחת ממנו קוד - RUS4478 זה 5% שתופס תמיד.
עד סוף החודש DEC5OFF שזה עוד 5%.

עוד משהו שכדאי לזכור זה שאם אתה קונים בין היתר מוצר שכתוב עליו SHIPPING SAVER, משלוח עד הבית בDHL עולה 2$ לעומת משלוח זבל עם דואר ישראל בחינם.
זה תלוי בקנייה שלכם, אבל לפעמים אפשר לדחוף מוצר SHIPPING SAVER של כמה שקלים כדי לקבל שליח ב2$.

איך מאתרים מוצרים שהם SHIPPING SAVER?

איך מאתרים מוצרים שהם SHIPPING SAVER?
כתוב לך SAVER כשאתה בורר מוצרים או SHIPPING SAVER בדף של המוצר עצמו, אי אפשר לפספס.
אם אתה סתם רוצה לראות איך זה נראה תכתוב SHIPPING SAVER בחיפוש ויצאו לך הרבה מוצרים כאלה.

יש מבצע בiherb על אופטימום ודימיטייז למי שלא אגר לחורף עד כה...

אני מקווה מאוד בשביל דואר ישראל וMY PROTEIN שלא ינפיצו לי חיובים נוספים, הזמנתי ב17, והחבילה הגיעה ב18 למרכז המיון בהולנד והיא עדיין תקועה שם, היא אמורה להגיע הכי מאוחר ב4/1 ואני לא רואה את זה קורה והחלבון שלי מתחיל להגמר, במקום לשתות כל יום אני שומר את זה עכשיו רק לימים של אימון 🤬

אני מקווה מאוד בשביל דואר ישראל וMY PROTEIN שלא ינפיצו לי חיובים נוספים, הזמנתי ב17, והחבילה הגיעה ב18 למרכז המיון בהולנד והיא עדיין תקועה שם, היא אמורה להגיע הכי מאוחר ב4/1 ואני לא רואה את זה קורה והחלבון שלי מתחיל להגמר, במקום לשתות כל יום אני שומר את זה עכשיו רק לימים של אימון 🤬

אני גם באותו סטטוס. זה תקוע כבר מעל שבוע במרכז מיון בחול.

האמת שגם אני הזמנתי ב14 וזה גם כן עדיין תקוע שם.

אם רק הייתה חברה באייהרב עם כל כך הרבה טעמים ומחירים כאלה הייתי כבר מעיף את הMP לכל הרוחות 🫤

• אהבתי
Reactions: Ger
האמת שגם אני הזמנתי ב14 וזה גם כן עדיין תקוע שם.

אם רק הייתה חברה באייהרב עם כל כך הרבה טעמים ומחירים כאלה הייתי כבר מעיף את הMP לכל הרוחות 🫤
לגמרי.
כל פעם מחדש יש את ההתלבטות- להזמין מאיהרב חלבון מעט יותר ביוקר אבל שיגיע ארוז יפה עד הבית תוך 4-5 ימים, או להזמין בהרבה יותר זול אבל שיגיע מי יודע מתי בחבילה מרופטת ורמוסה דרך דואר ישראל, ולא לפני שחויבת במיסי פתע:confused001:

לא מסכים שmp יותר טוב צריך פשוט לחפש מבצע טוב
אגב מיי פרוטאין.. לא ראיתי מילה אחת על שאר המוצרים שלהם...
מישהו יודע מה טיב המוצרים האחרים?

לא מסכים שmp יותר טוב צריך פשוט לחפש מבצע טוב
אגב מיי פרוטאין.. לא ראיתי מילה אחת על שאר המוצרים שלהם...
מישהו יודע מה טיב המוצרים האחרים?

קיבלתי בהזמנה הקודמת שלהם 300 גרם זרעי דלעת אורגנית, אתה יכול לבוא לקחת בחינם ולהגיד לנו איך זה 😆.

מה שטוב במייפרוטאין זה גם פריטי האוכל שהם מוכרים.
למשל קניתי פנקייקים, עוגות ועוגיות. הכל עשיר בחלבון וקל להכנה.

אבקות חלבון אני מזמין מעכשיו רק מ IHERB.

מה שטוב במייפרוטאין זה גם פריטי האוכל שהם מוכרים.
למשל קניתי פנקייקים, עוגות ועוגיות. הכל עשיר בחלבון וקל להכנה.

אבקות חלבון אני מזמין מעכשיו רק מ IHERB.
איזו אבקה אתה מזמין כדי שיצא משתלם כמו אצל mp?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית