אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

תגידו תודה שלפחות שלכם עזב את הולנד, יש לי 10 קילו חלבון מחולק לשתי הזמנות של 5 שכבר 6 ימים נמצאים בסטטוס של הגיע למיון בהולנד.

תגידו תודה שלפחות שלכם עזב את הולנד, יש לי 10 קילו חלבון מחולק לשתי הזמנות של 5 שכבר 6 ימים נמצאים בסטטוס של הגיע למיון בהולנד.
ככה זה אצל כולם כמעט
(וגם אצלי בכמה הזמנות)
זה יהיה תקוע ככה כמה ימים ופתאום תקבל הודעה שהחבילה פה אחרי 3 שבועות בערך
אל תדאג..

איפה בדקת? בקישור של MY PROTEIN? קח את המספר חבילה, חפש בגוגל TRACKING ותבדוק שם

3 שבועות אצלי.
בכמ לרוב זה לא אמין ולא מעודכן

3 שבועות אצלי.
בכמ לרוב זה לא אמין ולא מעודכן
איפה בדקת? בקישור של MY PROTEIN? קח את המספר חבילה, חפש בגוגל TRACKING ותבדוק שם

סמכו עליי שאני כבר שנים מזמין מהאתר הזה ולרוב לאחר יומיים פלוס מינוס הסטטוס משתנה ל"יצא לעבר היעד", משום מה הסטטוס עכשיו עדיין על זה שהוא במחסן ולא מתעדכן, נראה שיש איזה סוג של עיכוב או משהו כזה.

סמכו עליי שאני כבר שנים מזמין מהאתר הזה ולרוב לאחר יומיים פלוס מינוס הסטטוס משתנה ל"יצא לעבר היעד", משום מה הסטטוס עכשיו עדיין על זה שהוא במחסן ולא מתעדכן, נראה שיש איזה סוג של עיכוב או משהו כזה.
העיכוב הוא בדואר ישראל
אני אומר לך, לקחתי את מספר המעקב מהאתר שהם מפנים אליו, חיפשתי באתר אחר לאיתור חבילות, זה הראה לי 2 תוצאות:
-של דואר ישראל שהראתה שהחבילה עדיין בהולנד במרכז המיון עודכן ב18.12
-של דואר הולנד שהראתה שהחבילה יצאה למדינת היעד ב19.12
מסקנה:
דואר ישראל לא מעדכן נתונים כדי למשוך זמן ולעכב חבילות

העיכוב הוא בדואר ישראל
אני אומר לך, לקחתי את מספר המעקב מהאתר שהם מפנים אליו, חיפשתי באתר אחר לאיתור חבילות, זה הראה לי 2 תוצאות:
-של דואר ישראל שהראתה שהחבילה עדיין בהולנד במרכז המיון עודכן ב18.12
-של דואר הולנד שהראתה שהחבילה יצאה למדינת היעד ב19.12
מסקנה:
דואר ישראל לא מעדכן נתונים כדי למשוך זמן ולעכב חבילות

את המספר מעקב בדואר ישראל אני בודק רק שאני רואה עדכון באתר "הרשמי" של חברת השליחויות ההולנדית. מה שאתה מתאר הוא דיילי של מספר שעות בעדכון בין אחד לשני שזה נורמלי לחלוטין.
אבל בסדר אין לי ברירה אלה לחכות ואני מקווה מאד שלא יעשו לי איחוד הזמנות בדואר כי המכס יאכל אותי חי.

את המספר מעקב בדואר ישראל אני בודק רק שאני רואה עדכון באתר "הרשמי" של חברת השליחויות ההולנדית. מה שאתה מתאר הוא דיילי של מספר שעות בעדכון בין אחד לשני שזה נורמלי לחלוטין.
אבל בסדר אין לי ברירה אלה לחכות ואני מקווה מאד שלא יעשו לי איחוד הזמנות בדואר כי המכס יאכל אותי חי.
איזה דיליי? היום ה3.1 עברו שבועיים מאז שבהולנד עדכנו ובישראל לא התעדכן כלום, זה לא דיליי זה ביזיון.

איזה דיליי? היום ה3.1 עברו שבועיים מאז שבהולנד עדכנו ובישראל לא התעדכן כלום, זה לא דיליי זה ביזיון.
כנראה שלא הבנתי אותך נכון, וכן מסכים זה בזיון ואנחנו כלואים בלי יכולת לעשות כלום, אני גם עד היום לא מבין על מה אני משלם 35 שקל בעמילות מכס?!

כנראה שלא הבנתי אותך נכון, וכן מסכים זה בזיון ואנחנו כלואים בלי יכולת לעשות כלום, אני גם עד היום לא מבין על מה אני משלם 35 שקל בעמילות מכס?!
על זה שאתה ממשיך להזמין חחח

על זה שאתה ממשיך להזמין חחח
ועדיין, יוצא לי מאד משתלם, איפה תמצא בארץ 5 קילו חלבון ב 300 שקל?
כל החלבונים ה"ישראלים" למינהן שמתיימרים להיות זולים ומה שכולם לא מבינים שהכל יוצא מאותו מפעל, 4-5 שמות שונים של חברות וכולם יוצאים מאותו צינור בתיבולים שונים.

ועדיין, יוצא לי מאד משתלם, איפה תמצא בארץ 5 קילו חלבון ב 300 שקל?
כל החלבונים ה"ישראלים" למינהן שמתיימרים להיות זולים ומה שכולם לא מבינים שהכל יוצא מאותו מפעל, 4-5 שמות שונים של חברות וכולם יוצאים מאותו צינור בתיבולים שונים.
לא דיברתי על כסף
או על mp.. הם ממש סבבה
הבעיה בems צריך לגרום לבריטים להחליף אותם

טוב החבילה שלי במכס עכשיו עדכנו
למישהו יש מושג כמה זמן עד שהם שולחים חשבונית?
אה ואנקדוטה - חודש הבא אני הולך לאירוע של דואר ישראל (לא יכול לפרט יותר מידי), אני הולך לאכול, לשתות ולצעוק שם על מי שרק אפשר.

גם לי עדכנו סוף סוף בדואר ישראל.
חבילה יצאה לארץ ב - 19/12.
מקווה לקבל את זה שבוע הבא כבר...

הזמנתי ב14/12 ועדיין לא קיבלתי הןדעה מהמכס, האמת שנמאס לגמרי מmp כבר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית