הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

הגיע החלבון מMP. החבילה נראית כאילו עברה שואה, עוד שנייה התפרקה, אבל התכולה בפנים בסדר.

...
אני ממליץ שנציף אותם בהודעות בסגנון זה חחי

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180105-130052.png
    Screenshot_20180105-130052.png
    KB 74.5 · צפיות: 134
טוב החבילה שלי במכס עכשיו עדכנו
למישהו יש מושג כמה זמן עד שהם שולחים חשבונית?
אה ואנקדוטה - חודש הבא אני הולך לאירוע של דואר ישראל (לא יכול לפרט יותר מידי), אני הולך לאכול, לשתות ולצעוק שם על מי שרק אפשר.
הולך להתפנק בכמה רכשים חדשים שלא הגיעו ליעד שלהם?😉🤣

ולנושא,הזמנתי בראשון לחודש חלבון בי פי איי
מiherb ב200 שקל כולל הכל(2.34 קילו) וכבר יש תאריך הגעה בסך הכל מרוצה בינתיים מהעניין ושוקל להפסיק עם מייפרוטאין למרות הכל

.כשאני אקבל את המשלוח אני גם אשלח להם הודעה/מייל, מעדיף מייל עם תמונה של החבילה שכנראה תהיה במצב לא טוב.

ניצלתי תודה לריפטו, שוורצנגר ושאר אלילי הספורט והכושר.
קיבלתי חיוב מהדואר, רק 35 שח על חבילה שעלתה 330 ושוקלת 7 קג, ציפיתי שידפקו אותי עם כל מה שיש להם, יצאתי בזול, מהרגעים האלו שאני שמח שאני פסימי.
מאמין שהחבילה תגיע מחר או מחרתיים, בכל מקרה נשאר לראות שהחבילה תגיע במצב תקין, ואחר כך אני אדע על מה להתלונן לMP.
מה שבטוח - להבא אם אזמין מהם, אקח בחשבון את העיכוב של הדואר.

ניצלתי תודה לריפטו, שוורצנגר ושאר אלילי הספורט והכושר.
קיבלתי חיוב מהדואר, רק 35 שח על חבילה שעלתה 330 ושוקלת 7 קג, ציפיתי שידפקו אותי עם כל מה שיש להם, יצאתי בזול, מהרגעים האלו שאני שמח שאני פסימי.
מאמין שהחבילה תגיע מחר או מחרתיים, בכל מקרה נשאר לראות שהחבילה תגיע במצב תקין, ואחר כך אני אדע על מה להתלונן לMP.
מה שבטוח - להבא אם אזמין מהם, אקח בחשבון את העיכוב של הדואר.
מרשים ביותר,ואני חשבתי שחבילה שעברה בלישט אחד תעשה לי בעיות..

אולי זה לא קשור לפה אבל אולי מישהו יודע..הזמנתי מוצר מאתר bodybuilding.com ב-11/12. כתוב שזמן ההגעה הוא - ימי עסקים והמוצר לא הגיע (במקביל הספיקו להגיע 2 מוצרים מאיביי שהזמנתי באותו זמן)

מישהו יודע מה אפשר לעשות? יש מדיניות זיכוי אם המוצר לא מתקבל אחרי X זמן?

טוב קיבלתי את החבילה, הגיעה במצב סבבה דווקא, אעלה בהמשך ביקורות על המוצרים.

טוב קיבלתי את החבילה, הגיעה במצב סבבה דווקא, אעלה בהמשך ביקורות על המוצרים.
עוקב לראות,גם אני אמור לקבל את החבילה אבל משום מה השליח המעצבן של dhl דופק אותי ואני מחכה לו כמעט שעתיים בעבודה בשביל החבילה:97:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית