הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון MOO'S Deadlift 230 kg 3 reps

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803

זה הסט של ה 225

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ניראה לי שאתה לא נוגע עם השוקיים במוט לפני העלייה...
אחלה משקל, כל הכבוד.

וחדשות ברקע מחדירות מוטיבציה 😃

שים לב רן, בסט של ה230 אתה משכת מהגב. בכל מקרה אתה מטורף.

טל, אם אני זוכר נכון, אתה כבר לפני איזה חודשיים בערך כתבת שמושך מעל 200 וציינת שאתה עדיין מוסיף לא מעט ק"ג כל אימון (אני זוכר כי רשמת שאתה בעצמך מופתע מכך).
זה עדיין כך?

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם
הגב מצוין, לא מרגיש כלום, אחרי הדדליפט עשיתי פרסים

טל, אם אני זוכר נכון, אתה כבר לפני איזה חודשיים בערך כתבת שמושך מעל 200 וציינת שאתה עדיין מוסיף לא מעט ק"ג כל אימון (אני זוכר כי רשמת שאתה בעצמך מופתע מכך).
זה עדיין כך?

נפצעתי ואני עד עכשיו מצטער על זה(לא קשור לטכניקה כי היא הייתה מושלמת אלה בגלל שהגידים לא עמדו בקצב ככול הנראה. הדבר המבאס הוא שגם בכתף אני פצוע ואני לא יכול לעבוד חזה אז ביינתים אני עושה כל אימון איזה שלוש ווריציות של סקוואט). בכל מקרה אם אלכס אלכס ייתן רשות אני אומר כמה משכתי לפני שבועיים בדיוק

נפצעתי ואני עד עכשיו מצטער על זה(לא קשור לטכניקה כי היא הייתה מושלמת אלה בגלל שהגידים לא עמדו בקצב ככול הנראה. הדבר המבאס הוא שגם בכתף אני פצוע ואני לא יכול לעבוד חזה אז ביינתים אני עושה כל אימון איזה שלוש ווריציות של סקוואט). בכל מקרה אם אלכס אלכס ייתן רשות אני אומר כמה משכתי לפני שבועיים בדיוק

מצטער לשמוע. מקווה שתחלים מהר.
ומקווה שאלכס יאשר במהרה 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית