הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית שתתאים לי

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אני כרגע אחרי מסה ארוכה שעליתי בה 7 קילו...

עכשיו אני נמצא בחיטוב דל פחמימה קצר שאני מתכנן למסוך חודש וחצי - חודשיים... תלוי בתוצאות
רוצה לרדת באחוזי שומן בשביל להגיע לנקודה טובה להמשיך ממנה...

בקיצור אחרי החיטוב הזה (אני עובד בו בתוכנית בילדינג ab) מתכנן לעבוד בתוכנית כוח בשביל לשפר את המשקלים פח שלי...

כרגע סקוואט 72.5 (הייתה לי תקופה חרא , הקוואט היה 85 ולא יכלתי לאמן חודש רגליים אז ירד)

בנץ 62.5 (ירדתי מ65)

דדליפט 110

פרס 40 (היה 42.5 וירדתי בחיטוב)

רוצה תוכנית כוח טובה אבל מעדיף אחת שלא עושים בה כל יום סקוואט...

אני בנוסף גם חייל אז התנאים שלי לא אופטימליים אז אולי תוכנית עם התקדמות שבועית ולא כל אימון תהיה יותר יעילה

בעזהי"ת

תעשה בכל יום סקוואט.
הסיבה היחידה שלא, היא נגישות נמוכה לחדר כושר.

לינארית מדקאו של ביל סטאר תתאים לך
סקוואט כל אימון
התקדמות שבועים
לא תובענית בטירוף

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תעשה בכל יום סקוואט.
הסיבה היחידה שלא, היא נגישות נמוכה לחדר כושר.

הסיבה שלא רציתי סקוואט כל יום היא שכשעשיתי כל יום סקוואט ההתקדמות שלי הייתה הרבה יותר איטית מאשר כשעשיתי פעמיים בשבוע... אולי בגלל תנאים גרועים להתאוששות

הסיבה שלא רציתי סקוואט כל יום היא שכשעשיתי כל יום סקוואט ההתקדמות שלי הייתה הרבה יותר איטית מאשר כשעשיתי פעמיים בשבוע... אולי בגלל תנאים גרועים להתאוששות
אולי הנפח של האימון שלך היה גבוה מדי להתאוששות/לא אכלת מספיק.
אני לדוגמה ועוד רבים מגיבים טוב מאוד לתדירות רבה של סקוואטים (כל עוד הנפח כל אימון לא נשאר זהה)

• פותח/ת השרשור
אולי הנפח של האימון שלך היה גבוה מדי להתאוששות/לא אכלת מספיק.
אני לדוגמה ועוד רבים מגיבים טוב מאוד לתדירות רבה של סקוואטים (כל עוד הנפח כל אימון לא נשאר זהה)
מבחינת תזונה אני די בטוח שהייתי אחלה כי הייתה התקדמות במשקל ומאוד הקפדתי עליה...

אני די בטוח שהשינה היא הפקטור שהשפיע כאן ואין לי יותר מידי שליטה על זה במסגרת שאני נמצא בה

עבדתי עם תוכניות כוח קלאסיות , נטו מורכבים בלי תרגילי עזר ככהשנפח לא חושב שהיה בעיה

בכל מקרה אהבתי את הרעיון של הלינארית, האמת שזה גם מה שחשבתי עליו...
זה גם נותן לי סקוואט קל באמצע השבוע אז אולי זה יעבוד טוב מבחינת ההתאוששות

בעיקר עכשיו כשיכול להיות שבקרוב שוב אצטרך לרוץ 3 פעמים בשבוע בגלל השירות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית