נק' מוניטין:
0
- 9
- 0
אהלן חברה,אז לפני כשנה בערך התחלתי להתאמן,(אני בן 16)התאמנתי יפה כמה חודשים עם תוצאות מדהימות ושינוי גדול.בחודש פבואר בערך,התחילו לי כאבים במפרק כף יד שמאל.התעלמתי למשך חודש,עד שהכאבים הגיעו לרמה בלתי נסבלת,שלא יכולתי להרים צלחת עם אוכל.הלכתי לרופא ועשיתי בדיקות,ובUS בדקו אותי ומצאו שיש נוזל דלקתי.חזרתי בחזרה לאורותופד,נתן לי קיבוע ומשחה למרוח.עשיתי את זה למשך חודש,השתפר באופן קל אבל לא משמעותי.חזרתי אליו,והוא אמר לי שאני צריך להתחיל טיפולי פיזיותרפיה,עשיתי בערך 10 טיפולים(לא עקביים) הברזתי פה ושם. כמה חודשים עברו וקיוותי שזה יעבור גם,אבל כלום לא עבר. הדלקת נשארה.החלטתי שנמאס לי,קבעתי תור לכירורג כף יד,הלכתי אליו ובלי שום הרבה הסבר נתן לי אטופן 600 מג,ל3 שבועות.(סיימתי את התרופה לפני שבוע) ואמר שאם זה לא יעבור אז אני צריך לחזור ולקבל זריקת קורטיזון.עכשיו שבוע אחרי הכדורים,היה שיפור ממש ממש ענק,90 אחוז מהכאב עבר.אבל עכשיו אני מתחיל להרגיש שוב בחזרה את הכאב,אבל בקטנה לא כמו לפני. שאלתי אותו מה הוא חושב שיהיה ואם אני אצטרך את הזריקה,הוא אמר לי שהוא לא חושב,ושאני צריך לחזור לפיזיותרפיה. קבעתי תור לפיזיותרפיה אבל זה רחוק נורא,27 באוקטובר.אני כבר נואש ברמות,נמאס לי.אני כולה בן 16 ואני כבר חווה בעיות כאילו אני בגוף של בן אדם בן 40.למה דלקת נמשכת כלכך הרבה זמן?האם זה כבר כרוני ונדפקתי לכל החיים,וזהו,אני לא אוכל להתאמן יותר?לגבי הזריקה-קראתי עליה ואני מאוד מאוד מפחד,אומרים שהיא רק משתיקה את הכאב ולא עוזרת,ושאחרי תקופה מסוימת זה יחזור לי בבומרנג.בבקשה מישהו עצה,האם יש ניתוח כלשהו?כבר אין לי רעיונות.תודה רבה לכל מי שעונה.