ייעוץ תזונה בתקופת פציעה

levitate123

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
היי
אני בתקופת חיטוב והתחלתי לטפל בפציעה בכתף וכרגע אני לא יכול להתאמן בערך כחודש ואולי יותר
מה אני יכול לעשות מבחינת תזונה כדי לשמור על מסת שריר?

היי
אני בתקופת חיטוב והתחלתי לטפל בפציעה בכתף וכרגע אני לא יכול להתאמן בערך כחודש ואולי יותר
מה אני יכול לעשות מבחינת תזונה כדי לשמור על מסת שריר?
הרבה חלבון ומאזן קלורי נייטרלי.

• פותח/ת השרשור
הרבה חלבון ומאזן קלורי נייטרלי.

חשבתי אולי להמשיך בתפריט חיטוב שהרבה ממנו יהיה חלבון אם עד עכשיו הייתי אוכל בסביבות 2 גרם לכל קילו אז לעלות ל 2.5 ולהמשיך לעשות אירובי ואימוני רגליים ובטן כדאי להוריד א.ש
זה מומלץ לעשות או שפחות?

חשבתי אולי להמשיך בתפריט חיטוב שהרבה ממנו יהיה חלבון אם עד עכשיו הייתי אוכל בסביבות 2 גרם לכל קילו אז לעלות ל 2.5 ולהמשיך לעשות אירובי ואימוני רגליים ובטן כדאי להוריד א.ש
זה מומלץ לעשות או שפחות?
מה שיוריד לך אחוזי שומן זה גירעון קלורי ולא אימונים. אירובי זה בהחלט כלי עזר מעולה אבל מה שקובע בסופו של דבר זה גרעון קלורי. במצב שלך, אם לא תתאמן ותיהיה בגרעון קלורי, פשוט תאבד שריר. תפרט קצת מה קרה לך בכתף? היית אצל רופא? עשית CT? מצאו לך משהו חמור?

• פותח/ת השרשור
מה שיוריד לך אחוזי שומן זה גירעון קלורי ולא אימונים. אירובי זה בהחלט כלי עזר מעולה אבל מה שקובע בסופו של דבר זה גרעון קלורי. במצב שלך, אם לא תתאמן ותיהיה בגרעון קלורי, פשוט תאבד שריר. תפרט קצת מה קרה לך בכתף? היית אצל רופא? עשית CT? מצאו לך משהו חמור?

יש לי כאבים בכתף בכל התרגילים שקשורים ללחיצות הלכתי לפיזיותרפיסט והוא אמר לי כרגע להפסיק להתאמן ואני צריך ללכת לעשות אולטראסאונד מה זה בדיוק אני עדיין לא יודע
וברור לי שאני אאבד מסת שריר בתקופה הזאת חשבתי שאולי על הדרך אני אאבד גם אחוזי שומן ואחזיר את המסת שריר אחרי שאני אסיים חיטוב

יש לי כאבים בכתף בכל התרגילים שקשורים ללחיצות הלכתי לפיזיותרפיסט והוא אמר לי כרגע להפסיק להתאמן ואני צריך ללכת לעשות אולטראסאונד מה זה בדיוק אני עדיין לא יודע
וברור לי שאני אאבד מסת שריר בתקופה הזאת חשבתי שאולי על הדרך אני אאבד גם אחוזי שומן ואחזיר את המסת שריר אחרי שאני אסיים חיטוב
מין הסתם שתאבד גם אחוזי שומן. בכל מקרה, תנסה להכניס כמה שיותר חלבון ולא להיות בגרעון קלורי גדול מידי ואל תגזים עם האירובי.

@levitate123
בתקופה שבה יש לך פציעה ואתה לא מתאמן בכלל, הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות זה להיות בגירעון קלורי.
הגוף זקוק לאנרגיה על מנת להחלים מהפציעה, ובנוסף למחסור באימונים הסיכויים לאבד מסת שריר גבוהים יותר.

תיהיה בניטראלי עם כמות גבוהה של חלבון כמו שהציעו לך.

• פותח/ת השרשור
סבבה אני אעבור לניטראלי
ומה לגבי כדורי כורכום הבנתי שזה יכול לעסור לטפל בפציעות במפרקים כדאי לקחת או שלא?

Back
למעלה תחתית