הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בגב בזמן דדליפט

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
נפצעתי אתמול באימון בזמן דדליפט.
אחרי הסט הראשון עוד חשבתי לעשות עוד סט אבל ברגע שהתקופפתי התחיל לכאוב וויתרתי.
המשכתי עוד קצת לעשות מתח ואז הלכתי הביתה.
המצב עכשיו
אתמול בלילה עוד איך שהוא זזתי. בלילה לא יכולתי לישון בגלל הכאבים. היה כואב לקום מהמיטה וללכת היה פשוט סיוט. לעמוד גם ממש כואב
נכון לעכשיו יש לי כאבים עדיין כאשר שוכב, אבל אני מצליח ללכת לשירותים לפחות.
כלומר מרגיש שהמצב טיפה השתפר מהלילה.

אשמח להערכה האם זה נשמע כמו שריר או כבר דיסק ? אם צריך ינסה לעשות תנועות בשביל בדיקה.

אי אפשר לנחש, אני אומר אם זה לאט לאט מחלים תחכה קצת, אם זה תוך שבועיים / שלוש לא נעלם לגמרי
תלך לרופא (בדרך כלל בפציעות גב זה עניין של שבועיים-שלוש) חשוב שתבין גם למה נפצעת שלא תחזור על הטעות.

• פותח/ת השרשור
הכאבים מקרינים לרגליים?
כאשר אני עומד יש לי חולשה ברגליים. השכיבה יכול להזיז אותם בלי בעיות

אי אפשר לנחש, אני אומר אם זה לאט לאט מחלים תחכה קצת, אם זה תוך שבועיים / שלוש לא נעלם לגמרי
תלך לרופא (בדרך כלל בפציעות גב זה עניין של שבועיים-שלוש) חשוב שתבין גם למה נפצעת שלא תחזור על הטעות.
אין איזה תנועות שאפשר לנסות לעשות בבית כדאי אולי לקבל תמונה יותר טובה?

אם זו פעם ראשונה אז תוריד משקלים תנוח יום יומיים ותהיה בסדר.
רצוי להבא לעבוד עם משקיף או לבקש חוות דעת לגבי הטכניקה או בכלל מבנה התוכנית .
אם זה חוזר על עצמו גש לפיזיותרפיסט לבדיקה

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם, יום למחר כבר יכלתי טיפה ללכת, אתמול הייתי בחדר כושר חשבתי לעשות סתם משקל קל בשביל להזרים דם, מפה לשם עשיתי דדליפט 140 (הפציעה הייתה ב 150) ובכללי מרגיש בסדר.

תאכלס כאשר הגעתי התחלתי מהסקוואט וכבר בחחימום הרגשתי פתאום שסוג שמשהו השתחרר לי והרגשתי הקלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית