הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת חזה עליון או פרס

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
שלום, ראיתי בכמה מקומות וגם דוד שלי אמר לי שלחיצת חזה עליון עם מוט יכולה להיות תחליף טוב למיליטרי פרס. האם זה נכון ?

אין קשר בין הדברים.
אוברהד\מיליטרי פרס הוא תרגיל שעובד על הכתפיים כשריר עיקרי, ולחיצת חזה בשיפוע חיובי הוא תרגיל שמפעיל בעיקר את הסיבים העליוניים בפקטורליס מייג'ור.

מה שכן, בלחיצה בשיפוע יש מעורבות די גדולה של הכתפיים ביחס ללחיצה במנח רגיל ולכן צריך לעשות את התרגיל בזהירות אם משלבים אותו עם תרגילי כתפיים שונים.

• פותח/ת השרשור
אין קשר בין הדברים.
אוברהד\מיליטרי פרס הוא תרגיל שעובד על הכתפיים כשריר עיקרי, ולחיצת חזה בשיפוע חיובי הוא תרגיל שמפעיל בעיקר את הסיבים העליוניים בפקטורליס מייג'ור.

מה שכן, בלחיצה בשיפוע יש מעורבות די גדולה של הכתפיים ביחס ללחיצה במנח רגיל ולכן צריך לעשות את התרגיל בזהירות אם משלבים אותו עם תרגילי כתפיים שונים.
אז למה בתוכנית של ביל סטאר רשום לעשות באימון b לחיצת כתפיים/לחיצת חזה עליון?

אז למה בתוכנית של ביל סטאר רשום לעשות באימון b לחיצת כתפיים/לחיצת חזה עליון?
אני לא מכיר שכתוב שם את זה, אבל אם אכן כתוב את זה אז זה תכנון לקוי לדעתי.
למרות הנפח היחסית נמוך בלחיצות בלינארית של ביל סטאר, הזנחת הכתפיים במקביל להתחזקות בלחיצת חזה עלולה להביא לפציעה.
לא חכם.

זה מאוד שונה. בחזה עליון יש מעורבות של כתף קדמית בעיקר.

כמו שאמרו, הזנחה של לחיצות מעל הראש עלול להוביל לפציעות (קרה לי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית