הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להזמין חגורה ברמה גבוהה

הבעיה שאמרו לי שזה יכול להגיע ל8 שבועות הזמנה..
בגלל זה כתבתי שתבדוק מה יש לו זמין במלאי.
תנסה את האתר שכתבתי לך או את האתר של אינזר. לרוב יש להם מלאי בצבע שחור עם פרונג אחד

מנסיון, לליפטינג לארג' יש במלאי לרוב את הלונגהורן בצבעים כחול, אדום, שחור בכל סוג פרונג. הזמנות מיוחדות (צבעים שונים או מידות גדולות) לוקח הרבה יותר זמן. שים לב באתר יש 2 אופציות ללונגהורן כשאחת זה להזמנות מיוחדות. המשלוח בתוך ארה"ב יכול לקחת שבוע ויכול לקחת 3 ימים, המחיר בהתאם.

לא תמיד זה 8,7 שבועות. אני לפני חודשיים הזמנתי מהאתר של אינזר חגורה פוראבר navy blueוהיא הגיעה לכתובת בניו יורק תוך שבוע וחצי מתאריך ההזמנה

בעזהי"ת

נמצאת גם ההמלצה על זילברשטיטאן במקום אינזר או כל אחרת, תחת אמירה שאינה נופלת מהאחרות באיכותה - ומנגד מיוצרת כאן בארץ, על פי הזמנה, ולכן הכל פשוט וגמיש יותר. לא יצא לי אישית להשתמש בה, אבל ה-13 מ"מ שלהם משמשת בנאמנות את אחד מהג'וניורים החזקים ביותר בישראל כיום, אחד שכבר מזמן חלף את ה-230 forever - אבל כבר בגיל 19, ווכל כמה שזו בהחלט המלצה מספקת - אוסיף גם קישור לביקורת קצרה שנכתבה אודותיה כאן בפורום.

ליפטינג לארג שולחים גם לישראל?
גם אם כן, עדיף לו לשלוח ישירות דרכם כי אתה צפוי להיות מופתע מעלויות נוספות של דואר ישראל/מכס וכד'

הייתי שולח דרך חברה כמו usshops או קונה דרך אמאזון כדי לדעת מה העלות המדויקת של המשלוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית