דיון יום כיפור אתם צמים?

אני רק רוצה להגיד שכולכם טועים ורק אני צודק

באתי לביקור עד ה7.10
תלחץ על הכפתור הכחול בשלט שמאפשר לחפש סרטים לפי ה א-ב. תכתוב את שם הסרט אותו אתה מעוניין לראות, במידה והוא קיים במאגר אז צפייה נעימה, במידה ולא, תחפש סרט אחר. בהצלחה.

תלחץ על הכפתור הכחול בשלט שמאפשר לחפש סרטים לפי ה א-ב. תכתוב את שם הסרט אותו אתה מעוניין לראות, במידה והוא קיים במאגר אז צפייה נעימה, במידה ולא, תחפש סרט אחר. בהצלחה.

תודה, אבל זה לא עבד אצלי.
ראיתי אנשים שעשו את זה אצלי זה לא עובד אולי זה הvod עצמי שדפו

זה שמצאת באג בתוכנה לא אומר שזה לא מושבת.

בעזהי"ת

@TheTzadik יהיה מעניין לראות מה דעתו בנושא, אחרי כיפור כמובן.

תייגת אותי בעמוד השישי לדיון ארוך. אשמח אם תוסיף קישור להודעות שתרצה שאתייחס אליהן.
לחילופין, אפשר להגיב לתגובה זו ולשאול אותי ישירות.

אה. מי שמצפה שאנסה לשכנע אותו להיות דתי/יהודי/תיאולוג/אתאיסט או כל דבר אחר צפוי להתאכזב. אתמוך באתאיסט או ביהודי הדתי - איש איש בדרכו הם, ולא רק בגלל שיש המון הגיון באתאיזם, ובעיני: אף בדרך היהודית, אלא בגלל שמאוד נפסד בעיני שמישהו ינסה לעשות את מה שאני עושה, רק בגלל שאני עושה זאת. אדם צריך לעשות את מעשיו בהיותו מאמין בעצמו בצדקתם, לא בגלל שמישהו אחר חושב כך או אחרת.

בעזהי"ת

אני אשמח לשמוע איזה היגיון יש ביהדות.

אם אתה חושב שאין בה הגיון, אז מדוע שאנסה לשכנע אותך אחרת? אני גורו שמנסה להכניס אותך לכת שלי? אאחל לך חיים טובים ומאושרים בדיוק במה שאתה עושה היום.

אם אתה חושב שאין בה הגיון, אז מדוע שאנסה לשכנע אותך אחרת? אני גורו שמנסה להכניס אותך לכת שלי? אאחל לך חיים טובים ומאושרים בדיוק במה שאתה עושה היום.

זאת בדיוק הסיבה ששאלתי אותך, אם הייתי מסכים איתך למה שאני אשאל אותך?
זאת המטרה בפורום, לדון על נושאים שיש ביניהם חילוקי דעות ואולי גם ללמוד מהם.

זאת בדיוק הסיבה ששאלתי אותך, אם הייתי מסכים איתך למה שאני אשאל אותך?
זאת המטרה בפורום, לדון על נושאים שיש ביניהם חילוקי דעות ואולי גם ללמוד מהם.
המטרה של הפורום *הזה* היא ממש לא ענייני דת/אמונה.
בגדול, נדמה שאליהו לא היה מעוניין לדון בכלל על הנושא מכיוון שהוא לא חושב שזה משהו שאמורים לנסות לשכנע בו.
זה נראה שאתה סתם מנסה לטחון מים.

בעזהי

תייגת אותי בעמוד השישי לדיון ארוך. אשמח אם תוסיף קישור להודעות שתרצה שאתייחס אליהן.
לחילופין, אפשר להגיב לתגובה זו ולשאול אותי ישירות.

אה. מי שמצפה שאנסה לשכנע אותי להיות דתי/יהודי/תיאולוג/אתאיסט או כל דבר אחר צפוי להתאכזב. אתמוך באתאיסט או ביהודי הדתי - איש איש בדרכו הם, ולא רק בגלל שיש המון הגיון באתאיזם, ובעיני: אף בדרך היהודית, אלא בגלל שמאוד נפסד בעיני שמישהו ינסה לעשות את מה שאני עושה, רק בגלל שאני עושה זאת. אדם צריך לעשות את מעשיו בהיותו מאמין בעצמו בצדקתם, לא בגלל שמישהו אחר חושב כך או אחרת.
ארצה שתתייחס לאמירה על כך שהרוב
הם צבועים שמתנהגים מגעיל כל שנה ובכיפור מבקשים סליחה וצמים ולאחר מכן ממשיכים בהתנהגותם.
אשמח שתתייחס גם לזה שרוב הדתיים לא מוכנים לשמוע ולכבד אמונה של אחרים אך מבקשים שיכבדו אותם.
למה האמונה לא מתבססת על עזרה לחלשים,
התחשבות באחרים, טוב לב ונתינה?
למה המנהגים הכי חשובים הם שמירת ועוד דברים כאלה שוליים כשרוב הדתיים לא מנסים לעשות דברים טובים אלא רק דברים חסרי שום תועלת? למה יש כל כך הרבה שאפילו לא מתנהגים כמו בני אדם, אלימים, מגעילים וכו'?
אני באמת מחזיק ממך ומאוד אשמח לשמוע את דעתך בנושא. הרי אם לא הייתה כפייה דתית, התנהגות מגעילה, ויחס מגעיל ואלים לאחרים רק כי הם לא מאמינים או מאמינים במשהו אחר, אף בנאדם שפוי בעל חשיבה הגיונית לא היה מתנגד לדת היהודית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית