YES VOD לא מושבת.כשאפילו הVOD מושבת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
YES VOD לא מושבת.כשאפילו הVOD מושבת
YES VOD לא מושבת.
אתה לא בארה"ב?בטח שכן, אצלי לא עובד...
אתה לא בארה"ב?
תלחץ על הכפתור הכחול בשלט שמאפשר לחפש סרטים לפי ה א-ב. תכתוב את שם הסרט אותו אתה מעוניין לראות, במידה והוא קיים במאגר אז צפייה נעימה, במידה ולא, תחפש סרט אחר. בהצלחה.באתי לביקור עד ה7.10
תלחץ על הכפתור הכחול בשלט שמאפשר לחפש סרטים לפי ה א-ב. תכתוב את שם הסרט אותו אתה מעוניין לראות, במידה והוא קיים במאגר אז צפייה נעימה, במידה ולא, תחפש סרט אחר. בהצלחה.
זה שמצאת באג בתוכנה לא אומר שזה לא מושבת.תלחץ על הכפתור הכחול בשלט שמאפשר לחפש סרטים לפי ה א-ב. תכתוב את שם הסרט אותו אתה מעוניין לראות, במידה והוא קיים במאגר אז צפייה נעימה, במידה ולא, תחפש סרט אחר. בהצלחה.
תראה במחשב....אם אתה רוצה המלצה לסדרה טובה תחפש nathan for youאצלי אני לא יכול אפילו לצפות בהקלטות בממיר של yes..
התחלתי לראות את כל העונות של סיינפלד מחדש. אבל תודה על ההמלצה, אראה עוד מעט 😃תראה במחשב....אם אתה רוצה המלצה לסדרה טובה תחפש nathan for you
הקומדיה הכי טובה בהיסטוריה ביי פארררר, כל הזדמנות שיש לי לעשות בינג' על סיינפלד אני עושההתחלתי לראות את כל העונות של סיינפלד מחדש. אבל תודה על ההמלצה, אראה עוד מעט 😃
אתה רואה נרקוס?ותודה לnetflix - עסקים כרגיל
@TheTzadik יהיה מעניין לראות מה דעתו בנושא, אחרי כיפור כמובן.
שיש המון הגיון באתאיזם, ובעיני: אף בדרך היהודית
אני אשמח לשמוע איזה היגיון יש ביהדות.
אם אתה חושב שאין בה הגיון, אז מדוע שאנסה לשכנע אותך אחרת? אני גורו שמנסה להכניס אותך לכת שלי? אאחל לך חיים טובים ומאושרים בדיוק במה שאתה עושה היום.
המטרה של הפורום *הזה* היא ממש לא ענייני דת/אמונה.זאת בדיוק הסיבה ששאלתי אותך, אם הייתי מסכים איתך למה שאני אשאל אותך?
זאת המטרה בפורום, לדון על נושאים שיש ביניהם חילוקי דעות ואולי גם ללמוד מהם.
ארצה שתתייחס לאמירה על כך שהרובבעזהי
תייגת אותי בעמוד השישי לדיון ארוך. אשמח אם תוסיף קישור להודעות שתרצה שאתייחס אליהן.
לחילופין, אפשר להגיב לתגובה זו ולשאול אותי ישירות.
אה. מי שמצפה שאנסה לשכנע אותי להיות דתי/יהודי/תיאולוג/אתאיסט או כל דבר אחר צפוי להתאכזב. אתמוך באתאיסט או ביהודי הדתי - איש איש בדרכו הם, ולא רק בגלל שיש המון הגיון באתאיזם, ובעיני: אף בדרך היהודית, אלא בגלל שמאוד נפסד בעיני שמישהו ינסה לעשות את מה שאני עושה, רק בגלל שאני עושה זאת. אדם צריך לעשות את מעשיו בהיותו מאמין בעצמו בצדקתם, לא בגלל שמישהו אחר חושב כך או אחרת.