הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילה לפני אימון כוח מוקדם

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אשמח לעזרה אנשים.

אני כרגע עושה אימון כוח(ביל סטאר), ובדרך כלל אני אוכל ארוחה גדולה לפני אימון שמלאה בחלבון ופחמימות, וחצי שעה לפני האימון עצמו איזה יוגורט/פרי קטן.
לאחרונה עקב אילוצים של עבודה ולימודים יוצא לי לפעמים שאני צריך כבר לצאת מהבית באיזה 8 בבוקר עד מאוחר בלילה, אז אני נאלץ לקום מוקדם ולהתאמן בבוקר.

מה אני יכול לאכול לפני אימון כוח מוקדם ? מזכיר שזה אימון כוח וזה אימון די קשה עם משקלים גבוהים שבדרך כלל צריך לאכול טוב לפני, אבל באמת שאין לי ברירה אחרת..

יש המלצה מה לאכול, וכמה זמן לפני האימון לאכול ?

תודה !

תאכל את אותה ארוחה גדולה ומלאה בחלבון ופחמימות ,כמו שאמרת שאתה עושה, בערב לפני האימון וזה אמור להספיק לך מבחינת אספקת אנרגיה לאימון בוקר מוקדם -
ואם לא אתה יכול להוסיף את הארוחה הקטנה שאתה עושה בטווח של חצי שעה/שעה לפני האימון..

גיינר לארוחת בוקר
נשמע דבילי, אבל זה ייתן לך פחמימות פשוטות וחלבון שמתעכל מהר, דברים שאתה יכול פשוט לשתות ולהגיע לאימון בראש שקט שיש לך מספיק חומרי אנרגיה בגוף והכל התעכל ללא בעיה

גיינר לארוחת בוקר
נשמע דבילי, אבל זה ייתן לך פחמימות פשוטות וחלבון שמתעכל מהר, דברים שאתה יכול פשוט לשתות ולהגיע לאימון בראש שקט שיש לך מספיק חומרי אנרגיה בגוף והכל התעכל ללא בעיה[/QUOT

באמת !? בשביל סהכ אימון כוח ?!

המשפט שלמטה בטעות בציטוט..

כן אבל בוסט כזה בערכים הוא לא מיותר בשבילו ?
שוב אנחנו לא יודעים איך התזונה שלו ואיך הגוף שלו מגיב אליה
אבל בהנחה והוא אוכל נכון ומספיק והגוף שלו מגיב והוא גדל בהתאמה זה לא יהיה לו מיותר ?
כאילו ברור שהוא יכול להתאים את התזונה בהתאם לזה אבל זה לא משהו הכרחי לו
מה גם שמדובר באימון כוח של בערך שעה גג שעה וחצי..
אתה לא חושב ?

גיינר או שייק חלבון עם שיבולת שועל.
גם להתאמן על קיבה ריקה + BCAA כמו שהציעו זה נראה לי בסדר.

וכמובן לאכול ארוחה עשירה בפחמימה בערב שלפני.

גם להתאמן על קיבה ריקה + BCAA כמו שהציעו זה נראה לי בסדר.
לא כל כך מסכים עם זה, כי על קיבה ריקה קשה להשקיע כוח מקסימלי, ואז זה קצת מפספס מהפואנטה
כן אבל בוסט כזה בערכים הוא לא מיותר בשבילו ?
שוב אנחנו לא יודעים איך התזונה שלו ואיך הגוף שלו מגיב אליה
אבל בהנחה והוא אוכל נכון ומספיק והגוף שלו מגיב והוא גדל בהתאמה זה לא יהיה לו מיותר ?
כאילו ברור שהוא יכול להתאים את התזונה בהתאם לזה אבל זה לא משהו הכרחי לו
מה גם שמדובר באימון כוח של בערך שעה גג שעה וחצי..
אתה לא חושב ?
לא אומר שצריך כמויות מטורפות, גם מנה קטנה יחסית של גיינר תעבוד

לא כל כך מסכים עם זה, כי על קיבה ריקה קשה להשקיע כוח מקסימלי, ואז זה קצת מפספס מהפואנטה
מבחינת אנרגיה, אפשר לקחת קפאין או פרה וורקאאוט. אפילו פרי כלשהו גם סבבה.
קראתי בעבר על אפקטיביות של אימון בצום ו BCAA אמור לעזור באימונים בזמן צום למיטב ידיעתי, עוזר לייעל את תהליך ה MPB (muscle protein breakdown).

בכל אופן, מבחינת יעילות אימונים אני צריך למצוא את זה, ולגביי אנרגיה אז קפאין זה פיתרון מהיר.

אשמח לעזרה אנשים.

אני כרגע עושה אימון כוח(ביל סטאר), ובדרך כלל אני אוכל ארוחה גדולה לפני אימון שמלאה בחלבון ופחמימות, וחצי שעה לפני האימון עצמו איזה יוגורט/פרי קטן.
לאחרונה עקב אילוצים של עבודה ולימודים יוצא לי לפעמים שאני צריך כבר לצאת מהבית באיזה 8 בבוקר עד מאוחר בלילה, אז אני נאלץ לקום מוקדם ולהתאמן בבוקר.

מה אני יכול לאכול לפני אימון כוח מוקדם ? מזכיר שזה אימון כוח וזה אימון די קשה עם משקלים גבוהים שבדרך כלל צריך לאכול טוב לפני, אבל באמת שאין לי ברירה אחרת..

יש המלצה מה לאכול, וכמה זמן לפני האימון לאכול ?

תודה !
בכמה ימים יש לך את מגבלת הזמן הזו? ולכמה זמן זה ימשך? לא אידאלי כלל לבצע אימון כוח על הבוקר וגם אם אכלת ארוחה קלה ומה לפני כן

• פותח/ת השרשור
בכמה ימים יש לך את מגבלת הזמן הזו? ולכמה זמן זה ימשך? לא אידאלי כלל לבצע אימון כוח על הבוקר וגם אם אכלת ארוחה קלה ומה לפני כן
כרגע לתקופה של כמה חודשים
גיינר לארוחת בוקר
נשמע דבילי, אבל זה ייתן לך פחמימות פשוטות וחלבון שמתעכל מהר, דברים שאתה יכול פשוט לשתות ולהגיע לאימון בראש שקט שיש לך מספיק חומרי אנרגיה בגוף והכל התעכל ללא בעיה
אבדוק את זה, תודה !
אם אוכל פשוט את איזה שני בננות ויוגורט, זה יכול לעזור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית