הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עולה בשומן

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, אני נמצא כרגע במצב של בערך 11-12 אחוזי שומן, על 73 קג (1.70 מטר בערך) אבל כאילו כל קילו שאני עולה מעל 72 נראה כאילו אני עולה בעדיפות לשומן,

עד 72 קג אני עולה נקי באופן תמידי, וכל פעם שאני מנסה לעבור את ה72 לכיוון ה75 העלייה מתחילה להיות יותר מלוכלכת למרות כמות זהה של אימונים ופלוס קלורי

יכול להיות שהגוף שלי פשוט לא יכול לעלות בעדיפות לשריר מעבר למשקל הזה?
קרה למישהו?
עצות?
@Mike

אתה מתקדם בצורה כלשהי בתוכנית האימונים שלך?
יכול להיות שהנפח וההתקדמות בתוכנית שלך לא מתאימים לפלוס הקלורי שלך, אז אין לגוף שלך הרבה צורך באדפטציות של השריר, אז רוב הפלוס הקלורי הולך לשומן

• פותח/ת השרשור
אתה מתקדם בצורה כלשהי בתוכנית האימונים שלך?
יכול להיות שהנפח וההתקדמות בתוכנית שלך לא מתאימים לפלוס הקלורי שלך, אז אין לגוף שלך הרבה צורך באדפטציות של השריר, אז רוב הפלוס הקלורי הולך לשומן
מתקדם כמה שמצליח בנפח, אבל יש התקדמות

משקל/ הוספת חזרות
תרגילים מרכזיים מנסה פעם בשבוע, לא תמיד מצליח
יכול להיות שהנפח פשוט נמוך מדי בשביל הפלוס הקלורי שלך
תנסה להוריד מעט את הפלוס הקלורי ולעלות במשקל לאט יותר

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהנפח פשוט נמוך מדי בשביל הפלוס הקלורי שלך
תנסה להוריד מעט את הפלוס הקלורי ולעלות במשקל לאט יותר
אני על הפלוס הקלורי הכי נמוך שאני יודע בוודאות שאני עולה בו במשקל (אני יכול להיות על פלוס קלורי נמוך יותר אבל לפעמים הפלוס הזה יהפוך לגרעון ואני ארד במשקל בגלל פעילות לא מתוכננת)
והנפח אימונים גבוה

אל תחשוש מפלוס קלורי, יש הרבה ספיחת נוזלים במידה ומאגרי הגליקוגן יחסית ריקים/לא ממש מלאים
זוהי אחת הטעויות הנפוצות של הרבה מתאמנים, אשר מעלים מעט בפחמימות ובמשקל במסגרת התפריט ורואים עליה בנוזלים, אך טועים לחשוב שמדובר בשומן. עליה של 1 ק"ג בלבד מ-72 ל73 או אף ל-75 לא תביא אותך לעליה בשומן, בטח שלא באופן משמעותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית