הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עדיף להתחיל את הלינארית חודש לפני סוף חיטוב או בתחילת מסה?

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אני כרגע נמצא בחיטוב מהיר של חודשיים (מוריד אחוזי שומן למסה נקייה יותר) שאחריו אני מתכנן לחזור למסה עם התמקדות בעיקר במשקלי עבודה ולעבוד עם הלינארית של ביל סטאר...

השאלה היא מה לדעתכם נכון לעשות...
אני חשבתי להיכנס ללינארית 4 שבועות לפני סוף החיטוב בשביל לעשות את הריסט כשאני עוד בחיטוב וחלש ולהגיע לנקודה שממנה אני מתחיל לשבור שיאים כשאני מתחיל מסה...

האם זה חכם לדעתכם? או להמשיך עם ab בילדינג טיפוסית עד סוף החיטוב ולהתחיל את הלינארית רק כשאחזור למסה?

אפשר לקבל הסבר למה לדעתך זה יותר נכון מלהתחיל באמצע החיטוב בשביל לעשותבו את הריסט במשקלים?
סיים את החיטוב בעצימות/נפח הנוכחיים ללא ריסט כלשהו
הגוף עדיין זקוק לגירוי בחיטוב, וקל וחומר שהרגלת אותו לפורמט מסויים שעבד לך (מקווה) די טוב
סיים עם החיטוב, העלה לאט קלוריות, ותוך כדי שנה את התוכנית+ריסט ההתחלה

הריסט זה לא משהו שצריך ״לזלזל״ בו ולהגיד שטויות אני גם ככה בחיטוב וזה לא משקלי שיא...

כל העקרון הוא לעבוד שיש עוד הרבה בטנק, ומתאמנים בצורה נוחה.
אתה עדיין מגיע לשיאים שלך בשבוע 3 אני מניח, אז אתה מצפה לתת את השיאים שלך שאתה יורד במשקל? זה אפשרי אבל לא קל. הבעיה היא להמשיך להתקדם משם. זה לא שתעלה קלוריות והכל יהיה קל פתאום, זה תהליך איטי.

תסתכל על הדברים בטווח הארוך, סיים את החיטוב ותתחיל תכנית חדש וערכים תזונתיים בהתאם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית