הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תכנית

enigma1992

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
אהלן,
עברתי בשבוע האחרון ממסה לחיטוב והשארתי את התכנית שהתאמנתי איתה במסה, בעיקר כי אני נהנה ממנה ולא ראיתי שום סיבה לשנות.
מתאמן 4 בפעמים בשבוע, צרפתי תמונה של האימונים.

אשמח לדעת האם התכנית נראית בסדר (מבחינת חזרות, סטים, גיוון תרגילים וכד').
תודה רבה וחג שמח!

1.JPG

אם מתכונת האימון אכן ABCD - עבודה על שריר פעם אחת בשבוע - זוהי אינה תוכנית אידיאלית, בעיקר בשל נפח גבוה ותדירות אימונים נמוכה
שנית, גם אם היא ליוותה אותך במאסה ו"נהנת" ממנה, זוהי לא אינדיקציה לאיכותה או יעילותה
אחרונה, במעבר לחיטוב, קל וחומר, תצטרך לעבור, עם הזמן, לתוכנית המתבססת יוצר על תרגילים מורכבים, תדירות גבוהה יותר (FBW או AB) ומעט נפח משלים
ממליץ לך לחפש בפורום אשכולות של יתר החברים, שהתייעצו לגבי התוכניות שלהם, ולקבל רושם כללי כיצד תוכנית אמורה להיראות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה:193ek:
עוד כמה שאלות שלא הצלחתי להבין (גם לאחר קריאת הנעוצים):
  1. האם יש הבדל בין כמות הסטים והחזרות של כל תרגיל, בין אימוני מסה לאימוני חיטוב?
  2. אני משתדל לבצע 3 תרגילים לשרירים גדולים באימון, מהי כמות החזרות המומלצת והסטים עבור כל אחד מהם בתקופת החיטוב? (מעט סטים ויותר חזרות / יותר סטים ופחות חזרות / יותר סטים יותר חזרות) - בהנחה שמעט חזרות זה 6 והרבה זה 12.
  3. לגבי תכניות ABCD, לאיזה מתאמנים הן רלבנטיות אם כך?

נערך לאחרונה:
אם התכנית עובדת טוב ואתה מתקדם באופן קבוע, אז אל תשנה לדעתי.

יחד עם זאת, אני מסכים עם החבר׳ה מעלי שABCD לא תתאים ל95% מהמתאמנים.

היא מתאימה למתאמנים מאוד גדולים, חזקים ומנוסים, לרוב על משקל גוף גבוה, שלא מסוגלים להתאושש ולבצע פעמיים בשבוע שריר מסויים. זה מאוד נדיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית