הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סוף סבב Pause Bench 102.5x10x3

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
זה סבב שלישי רצוף שלי בסמולוב ג'וניור האמת שהשבוע כבר הרגשתי שרוף שפתאום הרגשתי שאפילו 90 קשה לי להוציא לעצמי.
זה התחלק ככה:
סטים 1, 3, 7, 9 נאלצתי להוציא לעצמי כי לא היה בסביבה מישהו שלבקש שיוציא זה לא מתכון לאסון.
סטים 2, 4, 8 הוציאו לא טוב ובשני ובשמיני גם החליטו להגזים בספוטינג (עוד שניה גם הרימו וזהו) למרות שאמרתי להם שאחרי ההוצאה התפקיד שלהם הסתיים.
סטים 5 6 ו10 סוף סוף היו סטים עם הוצאה נורמאלית.

כל המרדף אחרי לחפש אנשים שמוציאים טוב רק חיזק לי את התקווה שיום יבוא ותהיה אפליקציה בשם גט ספוטר עם ספוטרים זמינים לפי מכונים גדולים חחחח

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד. אין יותר מעצבן מאנשים שעושים ״קח לו כבר״ שלא צריך.

אללה נבו 130 בדצמבר?
לפני דצמבר יש עוד מטרה לעשות מעל הכניסה שלישית שלי ממאי (110) בתור נפח או יותר מזה בשלב של העצימות, את הכניסה שניה עם ה100 הפכתי ל102.5 ל10x3 בינתיים זה מבחינתי גם שיפור לקראת דצמבר

גט ספוטר עם ספוטרים זמינים לפי מכונים גדולים חחחח
עם ביקורות לכל ספוטר:
- לא עוזר לך עד שאתה מת
- עושה איתך סט חתירה
- (בסקוואט) נטיות מיניות חשודות
וכו'.

• פותח/ת השרשור
עם ביקורות לכל ספוטר:
- לא עוזר לך עד שאתה מת
- עושה איתך סט חתירה
וכו'.
האמצעי צריך להופיע בקטגורית הלא אמינים או אלה שבבאן מהאפליקציה

• פותח/ת השרשור
זה סבב שלישי רצוף שלי בסמולוב ג'וניור האמת שהשבוע כבר הרגשתי שרוף שפתאום הרגשתי שאפילו 90 קשה לי להוציא לעצמי.
זה התחלק ככה:
סטים 1, 3, 7, 9 נאלצתי להוציא לעצמי כי לא היה בסביבה מישהו שלבקש שיוציא זה לא מתכון לאסון.
סטים 2, 4, 8 הוציאו לא טוב ובשני ובשמיני גם החליטו להגזים בספוטינג (עוד שניה גם הרימו וזהו) למרות שאמרתי להם שאחרי ההוצאה התפקיד שלהם הסתיים.
סטים 5 6 ו10 סוף סוף היו סטים עם הוצאה נורמאלית.

כל המרדף אחרי לחפש אנשים שמוציאים טוב רק חיזק לי את התקווה שיום יבוא ותהיה אפליקציה בשם גט ספוטר עם ספוטרים זמינים לפי מכונים גדולים חחחח

גט ספוטר נשמע אחלה רעיון. תעבוד על זה
עם ביקורות לכל ספוטר:
- לא עוזר לך עד שאתה מת
- עושה איתך סט חתירה
וכו'.
🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית