הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חשיבות בשר אדום בתפריט

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
בזמן האחרון אני חושב להתחיל לשלב בשר בקר טחון בתפריט (להכין קציצות ממנו), השאלה האם לצרוך בשר אדום בצורה קבועה זה בסדר?
חשבתי גם לעשות רוטציה ושבוע אחד לאכול חזה עוף ובשבוע אחרי בשר בקר, מה אתם אומרים על זה?
אני שומע בהרבה מקומות שבשר אדום לא בריא ולא מומלץ אבל מצד שני הרבה אנשים אומרים שכדאי לאכול בשר אדום וזה יכול גם לעזור להעלות טוסטסטרון.
בקיצור, מה דעתכם?

זה בסדר גמור וגם טוב לשלב בשר אדום בתפריט, אין לך מה לדאוג לגבי כל מה שאומרים שלא בריא, אם יש לך תפריט טוב ומאוזן ואתה עושה ספורט, אין לך מה לדאוג.
אני הייתי ממליץ לא לעשות שבוע של אחד ושבוע של האחר, אלא יותר יום של אחד ויום של האחר, ככה התפריט שלך יהיה מגוון יותר

• פותח/ת השרשור
זה בסדר גמור וגם טוב לשלב בשר אדום בתפריט, אין לך מה לדאוג לגבי כל מה שאומרים שלא בריא, אם יש לך תפריט טוב ומאוזן ואתה עושה ספורט, אין לך מה לדאוג.
אני הייתי ממליץ לא לעשות שבוע של אחד ושבוע של האחר, אלא יותר יום של אחד ויום של האחר, ככה התפריט שלך יהיה מגוון יותר
תודה רבה על התגובה.
ותגיד, אני מכין חזה עוף רק פעם בשבוע שמספיק לי ל6 ימים (וביום השביעי מכין שוב) , אני עושה את זה מפאת חוסר הזמן מה שאומר שאני לא ממש יוכל להכיון יום אחד חזה עוף ויום אחרי בשר בקר, אם אני בכול זאת יעשה שבוע שבוע, איזו בעיה תהיה עם זה?

תודה רבה על התגובה.
ותגיד, אני מכין חזה עוף רק פעם בשבוע שמספיק לי ל6 ימים (וביום השביעי מכין שוב) , אני עושה את זה מפאת חוסר הזמן מה שאומר שאני לא ממש יוכל להכיון יום אחד חזה עוף ויום אחרי בשר בקר, אם אני בכול זאת יעשה שבוע שבוע, איזו בעיה תהיה עם זה?
בעיה אמיתית זה לא, פשוט יהיה עדיף ככה

לגבי בקר: אל תאכל אותו שרוף/צלוי יותר מדי, זה לא בריא (המלצת ארגון הבריאות העולמי). תשתדל לאכול אותו ביחד עם ירקות ירוקים כמו חסה, ברוקולי וכד' (מסקנה מהמלצות הארגון הנ''ל בתוך הדו''ח). ואל תשמיט אותו מהתפריט כי הוא אנאבולי (לפי מחקר שהראה עליה ב- igf1 אצל צרכני בשר בקר קבועים).

בקר מקור נפלא להמון מינרלים ויטמינים, בעיקר מקבוצת B. ממליץ לשלב בתדירות של כל יומיים או שלושה, מנה של 200-250 גרם (ניתן לחלק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית