הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה ספורטאים מקצעונים לוקחים ויטמינים?

Emanuel

משתמש מתחיל
249
21
נק' מוניטין:
27
249
21
סתם מחשבה שעלתה לי בראש. ראיתי בהמון סרטים וסרטונים דוקומנטריים על ספורטאים מקצוענים (שחקני פוטבול בnfl למשל) שהם תמיד לוקחים המון ויטמנים ומינרלים בנוסף. והרי ידוע לנו שלא תמיד יש צורך לתסף את אותם תוספים אם אתה מקבל את הרוב באוכל (אולי למעט מולטיויטמין) וכמו שכולנו יודעים ברמות האלו הם מקפידים ודקדקנים על האוכל ברמה הכי גבוה שאפשר. אז למה באמת הם צריכים את כל הויטמנים והמינרלים שהם לוקחים אם הסברה (שוב, זו סברה שלי) היא שהם מקבלים הרוב אם לא הכל מהאוכל?

הם יקחו כל מה שיש לו אפילו סיכוי הכי קטן לשפר אותם. הם לוקחים הרבה דברים מעבר לויטמינים. לגבי זה שהתזונה שלהם מאוד מדוייקת ודקדקנית אני לא יודע. מרקו וראטי מעשן, ניימאר יוצא למועדונום כל פעם ושותה ולא ישן בלילה. אני לא חושב שכל הספורטאים באמת מקפידים כל כך על תזונה ובכללי על אורך חיים מקצועני כמו שנדמה לך.

• פותח/ת השרשור
הם יקחו כל מה שיש לו אפילו סיכוי הכי קטן לשפר אותם. הם לוקחים הרבה דברים מעבר לויטמינים. לגבי זה שהתזונה שלהם מאוד מדוייקת ודקדקנית אני לא יודע. מרקו וראטי מעשן, ניימאר יוצא למועדונום כל פעם ושותה ולא ישן בלילה. אני לא חושב שכל הספורטאים באמת מקפידים כל כך על תזונה ובכללי על אורך חיים מקצועני כמו שנדמה לך.
לא יודע לגבי אינדיבידואלים כאלו ואחרים, אלא יוצא מנקודת הנחה של מה שראיתי. ואם לא בכדורגל לכל הפחות אז אפשר להתייחס כמובן גם לאתלטים וספורטאים אולימפים. שחקני nba וnfl מקפידים ואוכלים את האוכל הכי טוב שאפשר. אני בטוח שגם בכדורגל ברמות הגבוהות. זה שההוא מעשן מידי פעם והשני שותה? שיבושם להם. זה עדיין לא סותר את זה שאני בטוח שיש להם תזונאי ושף צמוד שמקפיד איתם על האוכל...

הדרישה הפיזית של ספורטאי מקצועי היא הרבה יותר גבוהה מזה של אדם ממוצע, אז בהרבה מקרים הם צריכים יותר ויטמינים ומינרלים, לפעמים יותר ממה שתזונה מדוייקת תוכל להביא להם.
גם הרבה מאוד ויטמינים ומינרלים אפשר לצרוך בכמויות גדולות ללא חשש, אז הם פשוט הולכים על בטוח ולוקחים ליתר ביטחון

• פותח/ת השרשור
הדרישה הפיזית של ספורטאי מקצועי היא הרבה יותר גבוהה מזה של אדם ממוצע, אז בהרבה מקרים הם צריכים יותר ויטמינים ומינרלים, לפעמים יותר ממה שתזונה מדוייקת תוכל להביא להם.
גם הרבה מאוד ויטמינים ומינרלים אפשר לצרוך בכמויות גדולות ללא חשש, אז הם פשוט הולכים על בטוח ולוקחים ליתר ביטחון
אילו ויטמינים ניתן לצרוך ללא חשש? חוץ מויטמין סי שעודפיו יוצאים בשתן... אני דווקא קראתי שעודף של מגנזיום לדוגמא עלול להזיק

אילו ויטמינים ניתן לצרוך ללא חשש? חוץ מויטמין סי שעודפיו יוצאים בשתן... אני דווקא קראתי שעודף של מגנזיום לדוגמא עלול להזיק
הכל חוץ מהויטמינים שהשחקנים בליגת העל לוקחים.

עודף מגנזיום לא מזיק, פשוט עושה בעיות עיכול אם אתה לוקח יותר מדי
והרבה ויטמינים, כמו רוב קבוצת ה-B, ויטמין D קשה מאוד להגיע למנת יתר, אותו דבר עם אומגה 3 ועוד

• פותח/ת השרשור
עודף מגנזיום לא מזיק, פשוט עושה בעיות עיכול אם אתה לוקח יותר מדי
והרבה ויטמינים, כמו רוב קבוצת ה-B, ויטמין D קשה מאוד להגיע למנת יתר, אותו דבר עם אומגה 3 ועוד
תודה רבה, חידשת לי:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית