הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על חימום בתרגילים המרכזיים .

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
בנץ : (87.5)3-5
25% 20 קילו 8 חזרות
50% 42.5 קילו 5 חזרות
75% 65 קילו 3 חזרות
87.5% 77.5 קילו חזרה
פרס : (67.5)3-5
25% 20 קילו 8 חזרות
50% 32.5 קילו 5 חזרות
75% 50 קילו 3 חזרות
87.5% 62.5 קילו חזרה
סקוואט : (102.5)3-5
25% 25 קילו 8 חזרות
50% 52.5 קילו 5 חזרות
75% 77.5 קילו 3 חזרות
90% 92.5 קילו חזרה

• פותח/ת השרשור
דוד שלי מאמן כושר הוא משקם שחקני ספורט מפציעות בקיצור הוא אומר לי לעבוד בטווח חזרות של 8-10 חזרות כי רק אז יש היפרוטופיה הוא איך שלא קוראים לזה והוא אומר שטווח חוזרת קצר זה רק למטרת כוח ולא למטרה לגדול אפשר להאיר קצת את הנושא

דוד שלי מאמן כושר הוא משקם שחקני ספורט מפציעות בקיצור הוא אומר לי לעבוד בטווח חזרות של 8-10 חזרות כי רק אז יש היפרוטופיה הוא איך שלא קוראים לזה והוא אומר שטווח חוזרת קצר זה רק למטרת כוח ולא למטרה לגדול אפשר להאיר קצת את הנושא
היפרטרופיה תהיה בכל עבודה עם עומס פרוגרסיבי בטווח של 1-25 חזרות (וגם יותר מזה), אתה מוזמן לקרוא את המאמרים בפורטל ואת המחקרים בפורום.

גדילה במסת שריר תיהיה בכל מצב שבו אתה יוצר גירוי מתמשך ועומס פרוגרסיבי.
גם בתוכניות כוח גדלים, אם כי בצורה שונה ופחות אופטימלית לחלק מהאנשים וזה נורא תלוי מטרות.
הייתי פחות מתייחס לכמות החזרות ויותר לעצימות שעובדים בה, והכי טוב יהיה לשלב את הכל. (גם עצימות גבוהה וגם בינונית)

להגיד ״רק אז יש היפרטרופיה״ זה לחלוטין שגוי.
מי שנרשם למכון ומתחיל לעשות יוגה - ישיג היפרטרופיה.
עובד משרד שעובר לעבוד בבניין - ישיג היפרטרופיה.
אדם ממוצע שלא מתאמן וישתמש בטסטוסטרון - ישיג היפרטרופיה.

מה שהתכוונת להגיד זה - טווח חזרות X הוא -אידיאלי- להיפרטרופיה ועל זה כמובן ניתן לקיים דיון. 8-10 חזרות זה בהחלט טווח לא רע בכלל להיפרטרופיה. הבעיה שרוב האנשים מפספסים את שאר העקרונות על הדרך.

• פותח/ת השרשור
הבנתי . האם זה בסדר בתרגילים המורכבים כגון פרס בנץ סקוואט וחתירה לעשות שלוש סטים של חמש חזרות ובשאר התרגילים כמו פרפר לחיצה עם משקולות הרמת
כתפיים כפיפות מרפקים מתח פולי חזרות גבוהות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית