הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמן מתעקש על פיצולים לחיטוב..

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
טוב אני מתאמן כבר כמעט שנה סבבה סיימתי מסה ואני בא להתחיל חיטוב,
הבנתי שהכי מומלץ מבחינת האימון זה FBW קלאסי,
התייעצתי עם המאמן שלי והוא מתעקש על אימון פיצולים ABC, הוא מתעקש על זה..
הוא אומר שב-FBW אני יאבד מלא שריר בלי קשר לתזונה..

להקשיב לו? או ללכת על FBW?

1.80, 90ק"ג.
תודה..😣

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחח סבבה,
כן הוא חולה נפש משהו...

מתאים AB 4 פעמים בשבוע?
כי FBW זה יום כן יום לא = 3 פעמים בשבוע ואני רוצה 4..
~*לחיטוב*~

לחיטוב מומלץ FBW עזוב אותך המאמנים במכון כושר..רובם מאמנים על סמך שהם קיבלו 55 בקורס בוינגייט וזה אומר שהם מאמנים..בז*ן שלי מאמנים

בשום פנים ואופן לא להקשיב לו!!
לא מספיק ש-ABC זה חרא במאסה, בחיטוב זה רעיון מפגר לגמרי.
דווקא אני עשיתי ABC בחיטוב אבל עם נפח יחסית נמוך, והיה ככה גם די הרבה זמן לאירובי.
היה בסדר.

אבל כמובן שלא אחזור על זה אבל זה לא נורא כמו שאתה מציג את זה, זה בטח שעדיף מכל תוכנית FBW\AB\ABC עם נפח גבוה מדי.

ABC ארבע פעמים בשבוע:

חסרונות:

1. שריר מקבל גירוי רק פעם בשבוע, כאשר כל שבוע אימון אחר (A/B/C) מקבל גירוי פעמיים, 4 קבוצות שרירים נשארות מפגרות מאחור (בהנחה שעושים ABC מפוצל כמו שצריך עם בידודים וזיוני מוח כאלו ואחרים)
2. ברגע שאתה מגרה שריר כל כך מעט בחיטוב אתה:
א. יורד בכוח
ב. יכול לרדת במסת שריר
ג. הכל תלוי בתזונה וזה לא ממש משנה איך תתאמן בחיטוב, העיקר תרים כבד ותפעיל כל קבוצת שריר בדרך כזו או אחרת, אנשים חושבים שכל כך פשוט לאבד שריר דרך אימון אבל זה ממש לא נכון אלא אם מגדילים את הגירעון הקלורי בצורה מטורפת או שאוכלים בצורה מאוד לקוייה. כוח בניגוד לכך אפשר לאבד בקלות בחיטוב.
3. המאמן שלך חסר ניסיון וידע וזה החיסרון הכי גדול לדעתי

יתרונות:

לא מצליח לחשוב על כאלו.

רק רציתי לציין שעשיתי 5 פעמים בשבוע ולא 4 אם התגובה הנ"ל מדברת אליי אפילו באופן חלקי..
ד"א התחזקתי בחיטוב שלי מעט.[בבנצ טיפה נחלשתי ]

התגובה הייתה לפותח האשכול, ועשיתי ABC חמש פעמים בשבוע וגם 6 פעמים בשבוע בחיטוב, זה התוכנית הכי מטומטמת שיכולה להיות.
אגיד יותר מכך, שאפילו FBW שמאורגן כהלכה פעמיים בשבוע מספיק לחיטוב ואפשר את כל שאר הימים להפנות לאירובי או לגירבוץ כזה או אחר.

• פותח/ת השרשור
התגובה הייתה לפותח האשכול, ועשיתי ABC חמש פעמים בשבוע וגם 6 פעמים בשבוע בחיטוב, זה התוכנית הכי מטומטמת שיכולה להיות.
אגיד יותר מכך, שאפילו FBW שמאורגן כהלכה פעמיים בשבוע מספיק לחיטוב ואפשר את כל שאר הימים להפנות לאירובי או לגירבוץ כזה או אחר.

3 בשבוע כוח 4 אירובי יצא לי טוב ככה FBW,
סבבה תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית