נק' מוניטין:
3,660
- 216
- 423
סקוואט 85 קג ל10 חזרות
Press 40 קג 5x5
דד ליפט Pronated grip
105 קג 3x5
אני לא מתכוונת להתחרות בקרוב אבל מכורה למשקל כבד 🤯🤯🤯🤯
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חזקה מאוד!
איך את מצליחה לעשות דדליפט עם נעליים כאלה?
היא גוררת אותי למכון גם כשאני מתעצל ללכת תכלס...חזקה מאוד!
@SmokingSnake תלמד ממנה קצת
אתה מתכוון לזחול..היא גוררת אותי למכון גם כשאני מתעצל ללכת תכלס...
תקני סליפרס, הכי נוח וזולאל תשאל שנתיים עשיתי יחפה אבל בחדר כושר הזה אין אישור אז אני נאלצת לעשות עם הנעליים האלה עד שתיהיה אופציה לקנות נעליים שיתאימו לדד ליפט.
אול סטאר לא נוחות לי בכלל
אל תשאל שנתיים עשיתי יחפה אבל בחדר כושר הזה אין אישור אז אני נאלצת לעשות עם הנעליים האלה עד שתיהיה אופציה לקנות נעליים שיתאימו לדד ליפט.
אול סטאר לא נוחות לי בכלל
לא מרשים באת"א סליפרז 🤢🤢תקני סליפרס, הכי נוח וזול
ובהחלט עבודה מכובדת! במיוחד הדדליפט במשקל הזה עם אחיזה רגילה!
אני מבין שלא מרשים פחות ממגפי עבודהלא מרשים באת"א סליפרז 🤢🤢
יש מאחורי הקלעים "עניין" של וויטליפטרים מול פאוורליפטרים, נראה לי שמשם זה מגיע(כי יש לזה סוליה, טכנית זו נעל)אני מבין שלא מרשים פחות ממגפי עבודה
מאחורי הקלעים המשקולנים הרבה יותר חלשים (גם אחרי הרבה מזרקים) ועם זאת תופסים תחת. תיאטרון אבסורדיש מאחורי הקלעים "עניין" של וויטליפטרים מול פאוורליפטרים, נראה לי שמשם זה מגיע(כי יש לזה סוליה, טכנית זו נעל)
אנחנו נקנה לה נעל האבקות או נעל דדליפט אחרת בקרוב...
אז זה לא נכון שפאוורליפטינג בא ממשקולנים גרועים?מאחורי הקלעים המשקולנים הרבה יותר חלשים (גם אחרי הרבה מזרקים) ועם זאת תופסים תחת. תיאטרון אבסורד
אם אני לא טועה, פאוורליפטינג זה ספורט יותר עתיק מוויטליפטינגאז זה לא נכון שפאוורליפטינג בא ממשקולנים גרועים?
בלי ציניות, זה משהו שוויטליפטר אמר לי. שהיו כמה וויטליפטרים גרועים שהלכו לעשות סקוואטים כי הם היו גרועים בוויטליפטינג.אם אני לא טועה, פאוורליפטינג זה ספורט יותר עתיק מוויטליפטינג
צריך להריץ חיפוש בגוגלבלי ציניות, זה משהו שוויטליפטר אמר לי. שהיו כמה וויטליפטרים גרועים שהלכו לעשות סקוואטים כי הם היו גרועים בוויטליפטינג.
נשמע קצת דומה למעשיות שמספרים בצבא בכל מיני מקומות כדי ליצור גאוות יחידה ותחושה של "אנחנו יותר טובים", אבל שווה בדיקהבלי ציניות, זה משהו שוויטליפטר אמר לי. שהיו כמה וויטליפטרים גרועים שהלכו לעשות סקוואטים כי הם היו גרועים בוויטליפטינג.
חסרים אקספלוסיביות אולי. בכל מקרה כנראה שליפטרים טופ קלאס הם עם פוטנציאל טוב יותר לכוח (לא מתפרץ).אז זה לא נכון שפאוורליפטינג בא ממשקולנים גרועים?
מה לגבי המעבר של אדי הול לוויטליפטינג? הייתה שמועה על זה. היה יכול להיות מעניין לראות איך הוא יצליח בזה.חסרים אקספלוסיביות אולי. בכל מקרה כנראה שליפטרים טופ קלאס הם עם פוטנציאל טוב יותר לכוח (לא מתפרץ).
בכל מקרה לזלזל במישהו שמושך 300 טבעי כשאתה מושך 200 מוזרק זה
הייתה גם שמועה שהוא עובר לריקוד על עמוד, אז מהמה לגבי המעבר של אדי הול לוויטליפטינג? הייתה שמועה על זה. היה יכול להיות מעניין לראות איך הוא יצליח בזה.