הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קצת מהאימונים שלי

• פותח/ת השרשור
חזקה מאוד!
איך את מצליחה לעשות דדליפט עם נעליים כאלה?

אל תשאל שנתיים עשיתי יחפה אבל בחדר כושר הזה אין אישור אז אני נאלצת לעשות עם הנעליים האלה עד שתיהיה אופציה לקנות נעליים שיתאימו לדד ליפט.
אול סטאר לא נוחות לי בכלל

אל תשאל שנתיים עשיתי יחפה אבל בחדר כושר הזה אין אישור אז אני נאלצת לעשות עם הנעליים האלה עד שתיהיה אופציה לקנות נעליים שיתאימו לדד ליפט.
תקני סליפרס, הכי נוח וזול
ובהחלט עבודה מכובדת! במיוחד הדדליפט במשקל הזה עם אחיזה רגילה!

9A4FC7BE-A62E-40D5-816C-8A665E6EAB68.jpeg
QUOTE="Lior Baron, post:

אופציה לנעליים...
וכל הכבוד ליאור. תמיד אהבתי את הטכניקה שלך!

נערך לאחרונה:
אני מבין שלא מרשים פחות ממגפי עבודה
יש מאחורי הקלעים "עניין" של וויטליפטרים מול פאוורליפטרים, נראה לי שמשם זה מגיע(כי יש לזה סוליה, טכנית זו נעל)

אנחנו נקנה לה נעל האבקות או נעל דדליפט אחרת בקרוב...

יש מאחורי הקלעים "עניין" של וויטליפטרים מול פאוורליפטרים, נראה לי שמשם זה מגיע(כי יש לזה סוליה, טכנית זו נעל)

אנחנו נקנה לה נעל האבקות או נעל דדליפט אחרת בקרוב...
מאחורי הקלעים המשקולנים הרבה יותר חלשים (גם אחרי הרבה מזרקים) ועם זאת תופסים תחת. תיאטרון אבסורד

אם אני לא טועה, פאוורליפטינג זה ספורט יותר עתיק מוויטליפטינג
בלי ציניות, זה משהו שוויטליפטר אמר לי. שהיו כמה וויטליפטרים גרועים שהלכו לעשות סקוואטים כי הם היו גרועים בוויטליפטינג.

בלי ציניות, זה משהו שוויטליפטר אמר לי. שהיו כמה וויטליפטרים גרועים שהלכו לעשות סקוואטים כי הם היו גרועים בוויטליפטינג.
נשמע קצת דומה למעשיות שמספרים בצבא בכל מיני מקומות כדי ליצור גאוות יחידה ותחושה של "אנחנו יותר טובים", אבל שווה בדיקה

אז זה לא נכון שפאוורליפטינג בא ממשקולנים גרועים?
חסרים אקספלוסיביות אולי. בכל מקרה כנראה שליפטרים טופ קלאס הם עם פוטנציאל טוב יותר לכוח (לא מתפרץ).
בכל מקרה לזלזל במישהו שמושך 300 טבעי כשאתה מושך 200 מוזרק זה

חסרים אקספלוסיביות אולי. בכל מקרה כנראה שליפטרים טופ קלאס הם עם פוטנציאל טוב יותר לכוח (לא מתפרץ).
בכל מקרה לזלזל במישהו שמושך 300 טבעי כשאתה מושך 200 מוזרק זה
מה לגבי המעבר של אדי הול לוויטליפטינג? הייתה שמועה על זה. היה יכול להיות מעניין לראות איך הוא יצליח בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית