הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט

אגם סולאן

משתמש מתחיל
245
15
נק' מוניטין:
20
245
15
לצערי אין סירטון כי אין מי שיצלם אבל אני רואה באמצע הסטים שהברכיים שלי גולשות ממש קדימה איך אפשר לתקן את זה (עושה סקוואט בלי הפלטות בעקבים כבר)

בלי סירטון זה יהיה רק ניחושים, אז קח בחשבון שכל עצה שתקבל פה רוב הסיכויים לא תקלע למטרה
וברכיים שגולשות קדימה זה לא בהכרח בעיה, זה מאוד תלוי איך הסקוואט נראה בכללי

יש דרך פשוטה לצלם את עצמך בלי לבקש מאנשים, קח בקבוק מים תעמיד אותו על מדרגה או משהו בולט במקום שלא יפגעו בו ושים בצמוד אליו את הפלאפון כשהוא פועל על סלפי (עוד שיטה זה במקום בקבוק מים לשים 2 פלטות של 1.25 אחת על השניה ולהצמיד את הפלאפון ולצלם רגיל)

יש דרך פשוטה לצלם את עצמך בלי לבקש מאנשים, קח בקבוק מים תעמיד אותו על מדרגה או משהו בולט במקום שלא יפגעו בו ושים בצמוד אליו את הפלאפון כשהוא פועל על סלפי (עוד שיטה זה במקום בקבוק מים לשים 2 פלטות של 1.25 אחת על השניה ולהצמיד את הפלאפון ולצלם רגיל)
למדת משהו ממני 😉

• פותח/ת השרשור
אנסה
מישהו יודע למה זה לא נותן לי להעלות סירטון של 30 שניות בערך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית