הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
והאם זה אומר בהכרח ברמה המשפטית שאסור לו להשתמש בהם?

כן.
אפילו בדקתי בויקיפדיה, התחזות כבעל תעודה זאת עבירה פלילית בישראל ודין העבירה הוא 3 שנים מאסר.
ובמיוחד במקרה הזה שהוא משתמש בתואר שלו למטרות כלכליות.

אז אם למישהו באמת אכפת מהפאוורליפטינג הישראלי, יש פה אחלה קלף לשנות אותו.

כן.
אפילו בדקתי בויקיפדיה, התחזות כבעל תעודה זאת עבירה פלילית בישראל ודין העבירה הוא 3 שנים מאסר.

אתה צודק אבל באופן אישי לא הייתי פועל נגד אדם כזה במישור הפלילי. עם כל הסלידה מהמעשה זה לא נראה לי מתאים.

כן.

בלי קשר מצחיק שכתבת אפילו כאילו זה דרש ממך יותר מידי

אתה צודק אבל באופן אישי לא הייתי פועל נגד אדם כזה במישור הפלילי. עם כל הסלידה מהמעשה זה לא נראה לי מתאים.

אפשר לדעת למה זה לא מתאים? בלי קשר עכשיו לפאוורליפטינג.
יש לו עסק והוא משתמש ב"תואר" שלו בשביל למכור, זאת עבירה פלילית לכל דבר והוא צריך להיענש בהתאם.

אפשר לדעת למה זה לא מתאים? בלי קשר עכשיו לפאוורליפטינג.
יש לו עסק והוא משתמש ב"תואר" שלו בשביל למכור, זאת עבירה פלילית לכל דבר והוא צריך להיענש בהתאם.

כי הוא לא פגע בי או במישהו אחר פגיעה חמורה וכי יש לו משפחה. אני לא מאמין בגישה של "לרוץ לדפוק". גם אם אדם עבר על החוק יש את עניין שיקול הדעת והוא קודם להכל. ככה אני רואה את זה.

החשיפה שנעשתה כאן יחד עם הדיונים והכתבה יעשו די כדי לחשוף את העניין. כל אחד יכול לעשות עכשיו בחירה מושכלת לפני שהוא הולך להתחרות אצלו או קונה ממנו מוצרים או ייעוץ.

נערך לאחרונה:
כי הוא לא פגע בי אישית וכי יש לו משפחה. אני לא מאמין בגישה של "לרוץ לדפוק", גם אם מבחינה חוקית זה תקין. מעבר לחוק יש את עניין שיקול הדעת, ככה אני רואה את זה.

אז מה שינה לך את שיקול הדעת?
למה שבן אדם אחר שהשתמש בתואר מזוייף למטרות הונאה צריך להיענש ואדטו לא?

החשיפה שנעשתה כאן יחד עם הדיונים והכתבה שפורסמה יעשו די כדי לחשוף את העניין. כל אחד יכול לעשות עכשיו בחירה מושכלת.

הכוונה שלי לא הייתה להכניס אותו לכלא בשביל לדפוק אותו ולהפיל את האיגוד שלו.
בסך הכל הראיתי שהבן אדם הוא עבריין ושהעסק שלו זאת עבירה פלילית (בהנחה שהתעודה אכן מזוייפת), לכן הבן אדם צריך להיענש, בלי קשר לפאוורליפטינג ולאיגוד שלו (שלדעתי זה האיגוד הכי נורמלי ביחס לאיגודים אחרים ולמען האמת הבן אדם תרם המון לפאוורליפטינג בישראל).

אז מה שינה לך את שיקול הדעת?
למה שבן אדם אחר שהשתמש בתואר מזוייף למטרות הונאה צריך להיענש ואדטו לא?

הכוונה שלי לא הייתה להכניס אותו לכלא בשביל לדפוק אותו ולהפיל את האיגוד שלו.
בסך הכל הראיתי שהבן אדם הוא עבריין ושהעסק שלו זאת עבירה פלילית (בהנחה שהתעודה אכן מזוייפת), לכן הבן אדם צריך להיענש, בלי קשר לפאוורליפטינג ולאיגוד שלו (שלדעתי זה האיגוד הכי נורמלי ביחס לאיגודים אחרים ולמען האמת הבן אדם תרם המון לפאוורליפטינג בישראל).

לא התכוונתי להדגיש את האיגוד הלכאורה לא קיים שלו (הכל כנראה רשום על שמו). התכוונתי לזה שהחשיפה תגרום לכך שאנשים יוכלו לבדוק מי הוא אותו "דר'" אדטו לפני שהם עושים איתו עסקים (לשלם כסף על מנת להתחרות אצלו זה גם לעשות עסקים).

לגבי עניין הענישה, שיקול הדעת שלי אומר את מה שרשמתי לך קודם וזה שזה צעד קיצוני מדי לפעול נגדו במישור הפלילי. את זה הייתי אומר על כל אדם במצבו. אני לא מאמין בענישה סתם לצורך ענישה. זכותך לא להסכים איתי.

נערך לאחרונה:
אני חושב שאם lbs מתיימר להיות מרכז חדשות הפאוורליפטינג בישראל אז גם ראוי לחשוף דבר מרמה כמו התחזות של נשיא איגוד לדוקטור בפלטפורמה כמו פייסבוק, שתגיע ליותר אנשים מפורום.

האיגוד יכול להתקיים עם נשיא חדש כמו אושר סופטי לדוגמה ולא צריך אות קלון בדמות ראש איגוד רמאי ושקרן.

נערך לאחרונה:
אם כך אז מעניין לאן הולכים הרווחים מהתחרויות. בהנחה שיש כאלה כמובן (הנחה מאוד הגיונית).
עם כל הסלידה מההתנהלות של אדטו , מה הבעיה עם הרווחים של התחרות? הבנאדם מארגן תחרות ורוצה להרוויח , הספורטאים משלמים דמי הרשמה כנהוג בכל ענף ומתחרים. אז למה שהדוקטור לא ירויח אם הוא יכול ומצליח?( או בתשובה לשאלתך- הולכים מן הסתם לכיסו.. אבל למה שלא כך יהיה? )

נערך לאחרונה:
האינטרסים שלך הם שאדטו וסופטי וכל ה"כת" הזאת חברים שלך עוד מלפני ואתה במקום להיות אמיתי ולהגיד "תשמעו אם חברים שלי אז אני לא מעוניין להביע דעה"
קודם כל התחלת בלמחוק כל הודעה שהייתה קשורה לנושא הזה עד שהוא נחשף בכתבה ועכשיו פתאום שהכל נחשף ע"י גורם חיצוני "זה נושא חשוב וזה לא ימחק...."
דבר שני, אתה קורא לעניין הזה עדיין "צהוב" ו"רכילות" אם זה צהוב ורכילות למה כל המנהלים פה מדגישים כמה הנושא חשוב? ואם הנושא כה חשוב למה לא להעלות אותו גם בפייסבוק? מה שונה הפייסבוק מפה? אם זה אותו גוף, הרי כבר ראיתי אותך מעלה נושאים פה שהעלת בפייסבוק.

ודבר אחרון, העניין הכי חשוב פה הוא שלך יש את הכוח "להציל" ילדים שרק נכנסים למקצוע הזה ממיתוסים ומשטויות של אנשים שינצלו אותם.
אתה זוכר שהיית פעם בילדר וכתבת בישראלקקי? ואז הגעת לפורום הזה ומצאת את שימי והשלד והגעת לאימוני כוח? מה אם הפורום הזה היה מסתיר מילדים כמוך את עניין המיתוסים והשטויות של הבילדינג? השטויות של מדריכי הכושר סו קולד? אז היית עד היום מפצל לך. הגעת למעמדך ר-ק בגלל האנשים האלו והפורום הזה.
אז אולי במקום להיות פוליטיקאי מושחט תהיה פוליטיקאי טוב שעושה שירות לציבור ומציל ילדים (בדיוק כמו שאתה עשית) בתחום שכל כך קרוב ללב שלך משטויות ומאנשים שאולי עדיף שידעו את האמת עליהם.

לא אמרתי לך תלכלך ותרשום פוסט על זה שאדטו לא דוקטור, רק תביא את המידע לתשומת לב הציבור שיבחר לעשות עם זה מה שבא לו ושיהיה על זה דיון.

אני לא יכול לעמוד בצד ולראות ילד כמוך שראיתי אותו בכל מצב אפשרי בערך עד שהגענו ליום הזה מתנהג כאחרון הפוליטיקאים בצורה כזאת צבועה ומגעילה זה פשוט משגע אותי.

אז הנה, שאלת-עניתי.
אושר אכן חבר שלי, מעולם לא הסתרתי את זה או התכחשתי לזה. יש לי מחלוקות איתו לפעמים אבל זה בסדר גמור.
עם אדטו לא הייתי בקשר מאז שעזבתי את הארץ, תמיד הסתדרתי איתו טוב וניסיתי לעזור אבל לא הייתי קורה לזה חברות קרובה.

ההודעות נמחקו / ננעלו משתי סיבות:
- מישהו שואל שאלה לגיטימית על תוסף X, עונים ״אדטו רמאי״. גם אם תענה ״השמש זורחת במזרח״ זה אומנם נכון, אבל לא קשור לדיון ומסית אותו לכיוון שהיה בעבר.
- 3-4 דיונים נפתחו זה אחרי זה באותו נושא. לפעמים נושאים ננעלים כי הנושא מוצא ואין מידע חדש להביא. זה קורה בשלל נושאים, חלקם טעונים חלקם לא. לא הכל חלק מתיאוריית קונספירציה.

לגבי הכוח ״להציל״:
אני לא הולך להציל אף אחד. אף אחד לא ימות ממנת יתר של פרחי באך. במקרה הגרוע - בזבז את הכסף שלו. אני חושב שרוב המנהלים הגיבו ואמרו חד וחלק שלא מאמינים בנטורופתיה, אני ביניהם. מעולם לא טענתי אחרת.
לא יודע כמה אתה מודע / שם לב לזה, אני עוזר לעשרות חבר׳ה, חלקם הגיעו אלי דרך הפייסבוק, חלקם דרך הפורום, חלקם חברים ורובם זרים. אני לא גובה כסף ולא מאמן, הרבה שאלות על בעיות בריאותיות גם. זו הדרך שלי לעזור. רמאים לא חסר, כל חנות ויטמינים / תוספי תזונה זה 99% רמאות וסילופים. אני לא הולך לפרסם את כל הרשימה.
במידה ומישהו יעלה סרטון הדרכה לדוגמא של אדטו, שאני לא מסכים איתו, נושא ההכשרה שלו יעלה לדיון - לא רואה סיבה לחסום / לנעול / למחוק כי זה לגיטימי. אבל את האמת? הוא כמעט לא מעלה סרטונים, במיוחד לא זכור לי לגבי טכניקה וכו׳.
אם אנשים יתחרו באיגוד שלו, הם לא יסכנו את החיים שלהם כי אדטו עשה תואר מפוקפק.

העניין אכן צהוב ורכילות ללא ספק, לכן יש לו מקום באוף טופיק ולא בפורום/קבוצת פאוורליפטינג בפייסבוק. זה שהוא צהוב ורכילות לא אומר שהוא לא חשוב ולא אומר שצריך להסתיר אותו. ממש לא. זה גם לא אומר שהוא לא חשוב. גם ההוצאות של שרה על נרות וקייטרינג זה צהוב אבל עדיין חשוב ורצוי שיפורסם, אבל לא במדור בטחון.

לגבי ״הכת של אדטו וסופטי״ - אני לא אומר בהתנשאות, אבל אתה לא באמת קשור לפאוורליפטינג בארץ, אתה לא מודע לדברים שהולכים, אתה ניזון ממה שמפרסמים כאן ובפייסבוק. אני לא יכול לפרט יותר מדי אבל אם תתאזר בסבלנות אתה תגלה שהעולם לא שחור ולבן כמו שאתה מצייר כאן. אתה מוזמן לשאול ישירות את חברי הכת בנידון אם אתה סקרן.
אם כך אז מעניין לאן הולכים הרווחים מהתחרויות. בהנחה שיש כאלה כמובן (הנחה מאוד הגיונית).

רווחים במידה ויש כאלה הולכים אליו.
האיגוד היחיד שראיתי שמתנהל אחרת (ברמה הארצית) זה IPF שמארגן התחרות לא גובה דמי השתתפות, אלא האיגוד הארצי. המארגן מוציא חשבון על שכירות והוצאות והאיגוד משלם. זה משהו מאוד נדיר שכמעט ולא שומעים עליו.

לרוב מי שמארגן את התחרות (מקומית, ארצית או אפילו בינל) מקבל את הרווחים. מה שאתה מפספס כאן - אף אחד לא עושה מזה בוכטות. לא יודע כמה אתה מודע לזה, אבל להרים תחרות אפילו קטנה, זה המון עבודה. זה סופש שלם לפחות של ימי עבודה של 16+ שעות ועוד חודשים של עבודה אדמיניסטרטיבית לפני.

הדיון עלה באסיפת חברים של GPC כאן, עשו חשבון של תחרות מוצלחת (180 משתתפים בעלות 125$ כ״א) ואם אתה מחשב את השעות עבודה סה״כ של המארגן - הוא מרוויח הרבה פחות משכר מינימום. שלא נדבר על מתנדבים. אין לי שום צל של ספק שבארץ ארגון תחרויות פאוורליפטינג מהווה מקור הכנסה די זעום. שלא נדבר על העובדה שיש בדר״כ 2-3 תחרויות בשנה.

הרבה דברים ראויים לביקורת, אבל לפתוח עיניים על הבוכטות שעושים מהספורט בארץ - זה לא אחד מהם.

אושר אכן חבר שלי, מעולם לא הסתרתי את זה או התכחשתי לזה. יש לי מחלוקות איתו לפעמים אבל זה בסדר גמור.
עם אדטו לא הייתי בקשר מאז שעזבתי את הארץ, תמיד הסתדרתי איתו טוב וניסיתי לעזור אבל לא הייתי קורה לזה חברות קרובה.

ההודעות נמחקו / ננעלו משתי סיבות:
- מישהו שואל שאלה לגיטימית על תוסף X, עונים ״אדטו רמאי״. גם אם תענה ״השמש זורחת במזרח״ זה אומנם נכון, אבל לא קשור לדיון ומסית אותו לכיוון שהיה בעבר.
- 3-4 דיונים נפתחו זה אחרי זה באותו נושא. לפעמים נושאים ננעלים כי הנושא מוצא ואין מידע חדש להביא. זה קורה בשלל נושאים, חלקם טעונים חלקם לא. לא הכל חלק מתיאוריית קונספירציה.

לגבי הכוח ״להציל״:
אני לא הולך להציל אף אחד. אף אחד לא ימות ממנת יתר של פרחי באך. במקרה הגרוע - בזבז את הכסף שלו. אני חושב שרוב המנהלים הגיבו ואמרו חד וחלק שלא מאמינים בנטורופתיה, אני ביניהם. מעולם לא טענתי אחרת.
לא יודע כמה אתה מודע / שם לב לזה, אני עוזר לעשרות חבר׳ה, חלקם הגיעו אלי דרך הפייסבוק, חלקם דרך הפורום, חלקם חברים ורובם זרים. אני לא גובה כסף ולא מאמן, הרבה שאלות על בעיות בריאותיות גם. זו הדרך שלי לעזור. רמאים לא חסר, כל חנות ויטמינים / תוספי תזונה זה 99% רמאות וסילופים. אני לא הולך לפרסם את כל הרשימה.
במידה ומישהו יעלה סרטון הדרכה לדוגמא של אדטו, שאני לא מסכים איתו, נושא ההכשרה שלו יעלה לדיון - לא רואה סיבה לחסום / לנעול / למחוק כי זה לגיטימי. אבל את האמת? הוא כמעט לא מעלה סרטונים, במיוחד לא זכור לי לגבי טכניקה וכו׳.

העניין אכן צהוב ורכילות ללא ספק, לכן יש לו מקום באוף טופיק ולא בפורום/קבוצת פאוורליפטינג בפייסבוק. זה שהוא צהוב ורכילות לא אומר שהוא לא חשוב ולא אומר שצריך להסתיר אותו. ממש לא. זה גם לא אומר שהוא לא חשוב. גם ההוצאות של שרה על נרות וקייטרינג זה צהוב אבל עדיין חשוב ורצוי שיפורסם, אבל לא במדור בטחון.

לגבי ״הכת של אדטו וסופטי״ - אני לא אומר בהתנשאות, אבל אתה לא באמת קשור לפאוורליפטינג בארץ, אתה לא מודע לדברים שהולכים, אתה ניזון ממה שמפרסמים כאן ובפייסבוק. אני לא יכול לפרט יותר מדי אבל אם תתאזר בסבלנות אתה תגלה שהעולם לא שחור ולבן כמו שאתה מצייר כאן. אתה מוזמן לשאול ישירות את חברי הכת בנידון אם אתה סקרן.

רווחים במידה ויש כאלה הולכים אליו.
האיגוד היחיד שראיתי שמתנהל אחרת (ברמה הארצית) זה IPF שמארגן התחרות לא גובה דמי השתתפות, אלא האיגוד הארצי. המארגן מוציא חשבון על שכירות והוצאות והאיגוד משלם. זה משהו מאוד נדיר שכמעט ולא שומעים עליו.

לרוב מי שמארגן את התחרות (מקומית, ארצית או אפילו בינל) מקבל את הרווחים. מה שאתה מפספס כאן - אף אחד לא עושה מזה בוכטות. לא יודע כמה אתה מודע לזה, אבל להרים תחרות אפילו קטנה, זה המון עבודה. זה סופש שלם לפחות של ימי עבודה של 16+ שעות ועוד חודשים של עבודה אדמיניסטרטיבית לפני.

הדיון עלה באסיפת חברים של GPC כאן, עשו חשבון של תחרות מוצלחת (180 משתתפים בעלות 125$ כ״א) ואם אתה מחשב את השעות עבודה סה״כ של המארגן - הוא מרוויח הרבה פחות משכר מינימום. שלא נדבר על מתנדבים. אין לי שום צל של ספק שבארץ ארגון תחרויות פאוורליפטינג מהווה מקור הכנסה די זעום. שלא נדבר על העובדה שיש בדר״כ 2-3 תחרויות בשנה.

הרבה דברים ראויים לביקורת, אבל לפתוח עיניים על הבוכטות שעושים מהספורט בארץ - זה לא אחד מהם.

אתה לא שווה את התגובה שלי, הפוליטיקה שלך יצאה מכל החורים.
וכל מה שכתבת חוץ מהעובדה שאתה כנראה מלקק לאושר את התחת מאחורי הקלעים אין לו שום קשר למציאות.

איחלתי לחייל בהצלחה...

עם כל הסלידה מההתנהלות של אדטו , מה הבעיה עם הרווחים של התחרות? הבנאדם מארגן תחרות ורוצה להרוויח , הספורטאים משלמים דמי הרשמה כנהוג בכל ענף ומתחרים. אז למה שהדוקטור לא ירויח אם הוא יכול ומצליח?( או בתשובה לשאלתך- הולכים מן הסתם לכיסו.. אבל למה שלא כך יהיה? )

אין עם זה שום בעיה רק שיאמר במפורש ש- ipc זה לא ארגון רשום.

לגבי הכוח ״להציל״:

1. אל תתמם, לא מדובר פה ב"מנת יתר של פרחי באך" אלא באדם שמתיימר להחזיק בתואר דר' לתזונה שמייעץ ומוכר מוצרים לקהל הרחב. אתה לא יודע מה הוא מוכר או מייעץ להם בעזרת ה"תואר" שלו. שוב, תואר ב"מדעי התזונה" ממש לא בנטורופתיה.

2. צהוב זה לדון ברכילות, בדברים אישיים, כאן זה לא המקרה. מדובר במשהו חמור שהוא גם בניגוד גמור לחוק והוא משפיע ישירות על לא מעט אנשים. זה לא שהוא מוכר תוספים שספק משפיעים וספק לא, אלא הוא משתמש ב"תואר" שלו כדי לשכנע אנשים לקנות. שוב, בוא לא נתמם.

3. סרטוני הדרכה קיימים ביוטיוב ועוד איך.
Screenshot_2017-10-20-13-14-54.png

4. עם כל ההתממות הזאת והצורה שבה אתה בוחר להגיב אני מתחיל לחשוב שיש משהו בדברים של קרוספיטר.

נערך לאחרונה:
1. לא צריך להתמם, לא מדובר פה ב"מנת יתר של פרחי באך" אלא באדם שמתיימר להחזיק בתואר דר' לתזונה שמייעץ ומוכר מוצרים לקהל הרחב. אתה לא יודע מה הוא מוכר או מייעץ להם בעזרת ה"תואר" שלו.
אם הוא מוכר דברים שמסכנים את הבריאות תחת התואר המזוייף שלו זו עברה אחרת לחלוטין, אבל כמו הדברים שנכתבו בעבר, זוהי השערה ולא מעבר.
ולמיטב ידיעתי הוא מעולם לא טען שהוא ד"ר לתזונה, אלא פשוט ד"ר, שטכנית זה נכון (זה שהתואר שלו חרטא מוחלט ולא מוכר פה בכלל זה נושא אחר לחלוטין ומסכים שזו בושה שהוא ממשיך להשתמש בתואר הזה).
זה מזכיר לי כתבה שראיתי על האם חיסונים מסוכנים או לא וגם נכתבו ע"י ד"ר, רק שכחו לציין שהיא בכלל ד"ר לתקשורת ואין לה שום הסמכה מקצועית לדבר על חיסונים.

2. צהוב זה לדון ברכילות, בדברים אישיים, כאן זה לא המקרה. מדובר במשהו חמור שהוא גם בניגוד גמור לחוק והוא משפיע ישירות על לא מעט אנשים. זה לא שהוא מוכר תוספים שספק משפיעים וספק לא, אלא הוא משתמש ב"תואר" שלו כדי לשכנע אנשים לקנות. שוב, בוא לא נתמם.
זה לא לחלוטין בלתי חוקי, כי הוא לא טען שיש לו כשאין לו, פשוט התואר שלו חרטא.
וזה צהוב בגלל שעם כמה שהדיון לגיטימי והכל, כל זה נעשה במישור האישי של אדטו, ואין לזה שום קשר ישיר לפאוורליפטינג, זה למה אנחנו לא נפרסם משהו כזה בקבוצה בפייסבוק

3. סרטוני הדרכה קיימים ביוטיוב ועוד איך.
אוקי, אז יש, אז מה?
זה לא שהוא חסר הישגים בפאוורליפטינג ואין לו מושג על מה הוא מדבר, הוא מוזמן לחלוטין לפרסם את הסרטונים האלה.
גם אתה מוזמן לפרסם, גם אני מוזמן לפרסם, זה אומר שיש בעיה עם זה?

מהתחלה היה נראה שהוא מנסה לנצל את הכינוי "דוקטור" ואת המעמד לטובת רווח אישי, ולא כל כך דואג אם זה יפגע באחרים.

מעניין מה יגידו אנשים מוכרים בתחום אם נראה להם את הסרטון ונגיד שזהו היושב ראש של הארגון הגדול בישראל.

אם הוא מוכר דברים שמסכנים את הבריאות תחת התואר המזוייף שלו זו עברה אחרת לחלוטין, אבל כמו הדברים שנכתבו בעבר, זוהי השערה ולא מעבר.
ולמיטב ידיעתי הוא מעולם לא טען שהוא ד"ר לתזונה, אלא פשוט ד"ר, שטכנית זה נכון (זה שהתואר שלו חרטא מוחלט ולא מוכר פה בכלל זה נושא אחר לחלוטין ומסכים שזו בושה שהוא ממשיך להשתמש בתואר הזה).
זה מזכיר לי כתבה שראיתי על האם חיסונים מסוכנים או לא וגם נכתבו ע"י ד"ר, רק שכחו לציין שהיא בכלל ד"ר לתקשורת ואין לה שום הסמכה מקצועית לדבר על חיסונים.

הוא טוען ל- phd ב"מדעי התזונה".
1. הוא רשם את זה בפוסט הישן שבו שאלו "איזה דוקטור הוא אדטו".
2. אשתו רשמה את זה בפוסט הפטרייה.
3. בוידאו שבו רואים את התעודות, רואים במפורש שרשום phd ו- nutrition.
4. הכתבת דיברה על זה בכתבה שלה.

לא רשמתי בשום מקום שהמוצרים שלו בוודאות מסכנים את הציבור. רשמתי שהוא משתמש ב"תואר" שלו כדי למכור.

זה לא לחלוטין בלתי חוקי, כי הוא לא טען שיש לו כשאין לו, פשוט התואר שלו חרטא.
וזה צהוב בגלל שעם כמה שהדיון לגיטימי והכל, כל זה נעשה במישור האישי של אדטו, ואין לזה שום קשר ישיר לפאוורליפטינג, זה למה אנחנו לא נפרסם משהו כזה בקבוצה בפייסבוק

ברגע שמדובר בתואר שלא מוכר לא בארץ ולא בארה"ב, ולאור מה שנכתב עליו בכל מקום ברשת תוך גיבוי של הטענות, אפשר להגיד בבטחון מלא שהתואר הזה לא קיים כתואר רשמי ומוכר.

לגבי העניין החוקי. תקרא את מה ש Tomer330 רשם. לפי ויקיפדיה מה שהוא עושה בלתי חוקי בעליל.

אוקי, אז יש, אז מה?
זה לא שהוא חסר הישגים בפאוורליפטינג ואין לו מושג על מה הוא מדבר, הוא מוזמן לחלוטין לפרסם את הסרטונים האלה.
גם אתה מוזמן לפרסם, גם אני מוזמן לפרסם, זה אומר שיש בעיה עם זה?

רשמתי את זה כתגובה לאופיר שטען שלא זכור לו שאדטו אי פעם דיבר על טכניקה.
זכותו של כל אחד לפרסם ביוטיוב מה שהוא רוצה, לא אמרתי בשום מקום שלא.

נערך לאחרונה:
מהתחלה היה נראה שהוא מנסה לנצל את הכינוי "דוקטור" ואת המעמד לטובת רווח אישי, ולא כל כך דואג אם זה יפגע באחרים.

מעניין מה יגידו אנשים מוכרים בתחום אם נראה להם את הסרטון ונגיד שזהו היושב ראש של הארגון הגדול בישראל.

מביך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית