הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
כמעט כמו התנהלות האדמינים בפורום הזה
אני באמת לא מבין למה הנושא הזה מביא איתו *גל* של תגובות מהאדמינים כאילו נכתבו על ידי עורך דין,חלאס דברו דוגרי,זה סך הכל פורום של אנשים מבוגרים יחסית,אף אחד לא ייקח אף אחד לבית משפט,תגידו מה אתם באמת חושבים בלי להתחבא מאחורי אמירות פוליטיות מעצבנות,לא ראיתי תגובה אחת של מנהל שנראית אנושית,הכל רובוטי.

איפה זה רשום?
כל מה שהיה רשום בשנים האחרונות בקבוצה שלו זה ipc.
זה השם של הקבוצה, אבל תסתכל בכל פוסט שקשור לתחרות, תמיד רשום שם האיגוד

• פותח/ת השרשור
@kotzer להגיד ש"שטכנית זה נכון" ו"שיש לו תואר" ש"הוא פשוט חרטא" זה חרטא. תואר בתשלום מאוניברסיטה מפוברקת לא שווה את הנייר שעליו הוא נכתב. גם אני יכול להדפיס בבית "תואר Phd" למדעי הסיינטולוגיה, זה שקול לחלוטין ל"אין תואר". חוץ מזה, כיפה, נטורפתיה וגופיות של בילדרים... שלושתם לא מאפיינים אנשים בעלי מנת משכל גבוה בכלל ודוקטורים בפרט.

@kotzer להגיד ש"שטכנית זה נכון" ו"שיש לו תואר" ש"הוא פשוט חרטא" זה חרטא. תואר בתשלום מאוניברסיטה מפוברקת לא שווה את הנייר שעילו הוא נכתב. גם אני יכול להדפיס בבית "תואר Phd" למדעי הסיינטולוגיה, זה שקול לחלוטין ל"אין תואר". חוץ מזה, כיפה, נטורפתיה וגופיות של בילדרים... שלושתם לא מאפיינים אנשים בעלי מנת משכל גבוה בכלל ודוקטורים בפרט.
ניראה לי שמה שמנסים להגיד ברור. מי שלא מבין זה כי הוא לא רוצה להבין. בואו נודה, דר הוא לא אבל בשיווק ויחסצ ודריסת מתחרים ודיקטטורה הוא מעולה. ולא בציניות, על זה מגיע לו קרדיט.
רציתי להוסיף גם על קידום הענף אבל אני לא סגורה על זה כי לפעמים הוא גורם לו גם נזק

@kotzer להגיד ש"שטכנית זה נכון" ו"שיש לו תואר" ש"הוא פשוט חרטא" זה חרטא. תואר בתשלום מאוניברסיטה מפוברקת לא שווה את הנייר שעליו הוא נכתב. גם אני יכול להדפיס בבית "תואר Phd" למדעי הסיינטולוגיה, זה שקול לחלוטין ל"אין תואר". חוץ מזה, כיפה, נטורפתיה וגופיות של בילדרים... שלושתם לא מאפיינים אנשים בעלי מנת משכל גבוה בכלל ודוקטורים בפרט.
לא מגן עליו בכלל, אני פשוט אומר שמבחינת החוק העניין שונה

מהתחלה היה נראה שהוא מנסה לנצל את הכינוי "דוקטור" ואת המעמד לטובת רווח אישי, ולא כל כך דואג אם זה יפגע באחרים.

מעניין מה יגידו אנשים מוכרים בתחום אם נראה להם את הסרטון ונגיד שזהו היושב ראש של הארגון הגדול בישראל.

הגיינר נותן לו יותר כוח 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣

הגיינר נותן לו יותר כוח 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣
והBCAA מונע פירוק שריר בזמן אימון, תסמוך עליי אני דוקטור.
ואתם עוד לא מבינים למה הרמה בישראל היא פח אשפה.

נערך לאחרונה:
אני באמת לא מבין למה הנושא הזה מביא איתו *גל* של תגובות מהאדמינים כאילו נכתבו על ידי עורך דין,חלאס דברו דוגרי,זה סך הכל פורום של אנשים מבוגרים יחסית,אף אחד לא ייקח אף אחד לבית משפט,תגידו מה אתם באמת חושבים בלי להתחבא מאחורי אמירות פוליטיות מעצבנות,לא ראיתי תגובה אחת של מנהל שנראית אנושית,הכל רובוטי.

כנראה שתרבות הפוליטקלי קורקט המזעזעת הגיע גם לתחום כל כך שולי שאף אחד כמעט לא מכיר - פשוט עצוב.

לנושא, גל אדטו הוא ממש לא דוקטור, מסתבר שאפילו תואר ראשון אין בידיו, לכל החכמולוגים למיניהם - תואר שנקנה בכסף הוא אינו תואר, לימודים בהתכתבות (בייחוד עם שגיאות כתיב מזעזעות ואנגלית שכנראה לא קיימת) הם לא לימודים - זו עשיית עוול לכל אדם המחזיק תואר אקדמי אמיתי.
כפי שכתבתי בשאר האשכולות ולצערי תיקנתי - גל אדטו הוא רמאי, מקומו היחידי על המסך הוא בתוכנית תחקירים של רפי גינת ודומיו, בקצב הזה לא רחוק היום שזה גם יקרה, עצוב לי שאדם כזה נחשב אצל חלק מהאוכלוסייה כמוביל של קהילה (או יותר נכון כת IPC) בארץ.

נערך לאחרונה:
והBCAA מונע פירוק שריר בזמן אימון, תסמוך עליי אני דוקטור.
ואתם עוד לא מבינים למה הרמה בישראל היא פח אשפה.
אני לא באמת חושב שמישהו לוקח את מה שהוא אומר ברצינות. הפלטפורמה שהוא מדבר אליה זה בעיקר קהילת פווארליפטינג שבאופן יחסי מבינים דבר או שניים באימונים ותזונה.
אבל אני לא באמת חי בתוך קהילת הפווארליפטינג ככה שאני לא ממש יודע מה הרמה שם מבחינת אימונים ותזונה, זו סתם השערה שלי. זאת אומרת, קשה לי להאמין שמישהו שעושה סקוואט ודדליפט באימונים שלו חושב שגיינר נותן כוח..
יכול להיות שהוא חושף עצמו לקהילה רחבה יותר מאשר הפאוורליפטינג ואני לא יודע את זה, אבל אני בספק

אנשים פה קצת יוצאים מפרופורציות - אז סבבה, זה נכון שאדטו רמאי שבמשך תקופה התחזה לדוקטור. אבל לא צריך להגזים כאילו הוא מינימום דוקטור מנגלה. למשל, באמת שאני לא רואה סיבה שהפורום יתייחס לפרשה בעמוד/קבוצת הפייסבוק. זה לא שהיה קשר מקצועי כלשהו בין הפורום לאדטו, חוץ מהעובדה שחלק מהמתחרים אצלו נמצאים בפורום, וגם אין קשר ישיר אפילו בין הפרשה לפאוורליפטינג באופן כללי. לצורך העניין, זה שקול לסיטואציה בה היה מתגלה שאחד מהאנשים הבולטים בתחום גנב מכוניות או מוכר אבקות חלבון מזויפות או אנע עארף - סבבה, הוא חתיכת זבל, אבל איך זה קשור לספורט?

ובוא נדבר דוגרי, ה"פשע" שלו לא -כזה- נורא. אז התחזה לדוקטור לתזונה (שאני מאמין גם שמבחינתו הוא באמת מאמין שהוא כזה - כי יכל באותה מידה לזייף גם בלי כל הקאדר של התואר בתשלום). אפשר לחשוב כמה התואר הזה כבר מוסיף - כולה נותן עוד קצת תוקף למה שהוא אומר, ומשווק טוב. החיים של אף אחד לא היו פה על הכף, הוא לא התחזה לאונקולוג ושלח אנשים בריאים לכימותרפיה, ובינינו, גם פה בפורום מייעצים על פציעות ועניינים רפואיים (לא חוקיים בין היתר) אנשים ללא שום השכלה אקדמית מתאימה, אז לא צריך להעמיד פנים פתאום שחייב הסמכה רשמית בשביל לייעץ.

בקיצור, האיש נחשף כשרלטן, אפשר להיות בטוחים שזה משהו שיופץ בקהילה גם בלי שלבס (שגם ככה לא מתיימרים להיות נציגים של הקהילה) יפרסמו הודעה רשמית. לא יודע כמה אנשים נעזרו באדטו רק על בסיס התואר דוקטור, אבל אני בספק שהוא התעשר מזה. אפשר לחזור עכשיו לפרופורציות?

ובוא נדבר דוגרי, ה"פשע" שלו לא -כזה- נורא. אז התחזה לדוקטור לתזונה (שאני מאמין גם שמבחינתו הוא באמת מאמין שהוא כזה - כי יכל באותה מידה לזייף גם בלי כל הקאדר של התואר בתשלום). אפשר לחשוב כמה התואר הזה כבר מוסיף - כולה נותן עוד קצת תוקף למה שהוא אומר, ומשווק טוב. החיים של אף אחד לא היו פה על הכף, הוא לא התחזה לאונקולוג ושלח אנשים בריאים לכימותרפיה, ובינינו, גם פה בפורום מייעצים על פציעות ועניינים רפואיים (לא חוקיים בין היתר) אנשים ללא שום השכלה אקדמית מתאימה, אז לא צריך להעמיד פנים פתאום שחייב הסמכה רשמית בשביל לייעץ.

🤦‍♂️

רבים כאן אולי מייעצים ללא הסמכה, אבל הם לעולם לא המציאו הסמכה כזאת בשביל שיהיה יותר משקל להמלצות שלהם, להפך, בכל פורום שנכנס אליו כאן ובעיקר סטרואידים ותרופות אתה תראה ביקורת חריפה מאוד של הגולשים הוותיקים + המנהל לכאלה שמייעצים עצות סרק, או מעזים להפיץ נתונים שקריים.

בנוסף לכך, להתחזות לדוקטור ולנצל את הכוח והמעמד שבידך למטרות שיווק, זה פשע סופר נורא.

@MasterSplitter אתה לא פחות גרוע מהמנהלים של ישראלקקי שבזמנו השעו את כל מי שהעביר ביקורת על קהילת הבילדינג ומנהיגה ניגירי קטן. כל מה שהשתנה זה שהבילדינג זה פאוורליפטינג, הבלוף אותו בלוף ואתה בתפקיד המנהל.

לתת באן בשושו לקרוספיטר זו סתימת פיות גם אם העביר ביקורת קשה שכתב בה שאתה מלקק לאיגוד כזה או אחר או ספורטאי כזה או אחר.

@MasterSplitter אתה לא פחות גרוע מהמנהלים של ישראלקקי שבזמנו השעו את כל מי שהעביר ביקורת על קהילת הבילדינג ומנהיגה ניגירי קטן. כל מה שהשתנה זה שהבילדינג זה פאוורליפטינג, הבלוף אותו בלוף ואתה בתפקיד המנהל.

לתת באן בשושו לקרוספיטר זו סתימת פיות גם אם העביר ביקורת קשה שכתב בה שאתה מלקק לאיגוד כזה או אחר או ספורטאי כזה או אחר.

אם זה נכון אז זה מאשר את כל מה שקרוספיטר כתב. בושה וחרפה לפורום ולמנהל, קיוויתי שהעסקנות לא תגיע לכאן אבל נראה שטעיתי בגדול.

נערך לאחרונה:
🤦‍♂️

רבים כאן אולי מייעצים ללא הסמכה, אבל הם לעולם לא המציאו הסמכה כזאת בשביל שיהיה יותר משקל להמלצות שלהם, להפך, בכל פורום שנכנס אליו כאן ובעיקר סטרואידים ותרופות אתה תראה ביקורת חריפה מאוד של הגולשים הוותיקים + המנהל לכאלה שמייעצים עצות סרק, או מעזים להפיץ נתונים שקריים.

בנוסף לכך, להתחזות לדוקטור ולנצל את הכוח והמעמד שבידך למטרות שיווק, זה פשע סופר נורא.

יופי, וגם אם מר אדטו היה נכנס לכאן ומפזר עצות סרק ונתונים שקריים, גם הוא היה זוכה לביקורת חריפה גם אם התואר שלו היה אמיתי. זה רק מחזק את הטענה שאין לתואר הזה שהוא זייף יותר מדי משמעות. עוד בטח בתחום כמו תזונה, ששם גם האקדמיה זוכה לביקורות רבות מצד הפורום (זכורות לי אינספור תגובות של משתמשים פה, ביניהם גם של מייק, על הרמה הנמוכה של המרצים לתזונה בקורסי המאמנים. וזאת בנוסף לשלל הכתבות של אנשי מקצוע בנושא, שזוכות פה לביקורות באופן קבוע על אף שנכתבות ע"י מומחים בתחום).
שים לב גם שהוצאת את העניין הזה מההקשר - הזכרתי אותו אך ורק משום שחלק מהתגובות התיחסו לזה שאינו מוסמך להדריך, כאילו שכל מי שמדריך פה מוסמך לכך.

בקשר להתחזות לדוקטור - שוב, פרופורציות - לד"ר שקשוקה יש יותר כח ומעמד מלאדטו. בחיאת, תחזור לעולם האמיתי לאף אחד אין מושג מי זה חוץ מלקהילת הליפטינג הפיצית (וגם שם לא כולם יודעים מי זה) ותהיה בטוח שהעו"ש שלו היה נראה כמעט אותו דבר גם אם לא היה בוחר בשטיק של הרמאות. מדברים פה על לראות אותו בכלבוטק, תאמין לי הוא אפילו לא מקום 100 בתור לרפי גינת.

יופי, וגם אם מר אדטו היה נכנס לכאן ומפזר עצות סרק ונתונים שקריים, גם הוא היה זוכה לביקורת חריפה גם אם התואר שלו היה אמיתי. זה רק מחזק את הטענה שאין לתואר הזה שהוא זייף יותר מדי משמעות. עוד בטח בתחום כמו תזונה, ששם גם האקדמיה זוכה לביקורות רבות מצד הפורום (זכורות לי אינספור תגובות של משתמשים פה, ביניהם גם של מייק, על הרמה הנמוכה של המרצים לתזונה בקורסי המאמנים. וזאת בנוסף לשלל הכתבות של אנשי מקצוע בנושא, שזוכות פה לביקורות באופן קבוע על אף שנכתבות ע"י מומחים בתחום).
שים לב גם שהוצאת את העניין הזה מההקשר - הזכרתי אותו אך ורק משום שחלק מהתגובות התיחסו לזה שאינו מוסמך להדריך, כאילו שכל מי שמדריך פה מוסמך לכך.

בקשר להתחזות לדוקטור - שוב, פרופורציות - לד"ר שקשוקה יש יותר כח ומעמד מלאדטו. בחיאת, תחזור לעולם האמיתי לאף אחד אין מושג מי זה חוץ מלקהילת הליפטינג הפיצית (וגם שם לא כולם יודעים מי זה) ותהיה בטוח שהעו"ש שלו היה נראה כמעט אותו דבר גם אם לא היה בוחר בשטיק של הרמאות. מדברים פה על לראות אותו בכלבוטק, תאמין לי הוא אפילו לא מקום 100 בתור לרפי גינת.

זה דבר אחד כשתזונאי מוסמך טועה או כשיש טעויות במחקרים וכו'. לא משקרים לך לגבי הרקע של הדברים, אתה יודע בדיוק שהם שייכים לתחום התזונה המקובל ואתה יכול להעביר על זה ביקורת מושכלת.
זה דבר אחר לגמרי כשמישהו משתמש בתואר פיקטיבי ב"מדעי התזונה" בשביל לקדם את העסקים שלו, כי כאן אתה לא מקבל את התמונה המלאה. אנשים יכולים ליפול למלכודת שמדובר בדר' לגיטמי לתזונה.

יש הבדל בין "יש לי phd במדעי התזונה" לבין "יש לי phd בהתכתבות מ"אוניברסיטה" שנסגרה ואף אחד מהתארים שלה לא מוכר לא בארץ ולא בארה"ב".

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית