הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
התכוונתי שאם מישהו ישאל אותי מה אני חושב על הפרשה, מה קרה, מה אני ממליץ - לא אחסוך במידע ולא אסתיר מה קרה.

אבל אעדיף לחסוך את זה מהקבוצת פייסבוק.

כמו שכתבתי, בעבר חשפתי רפש בצורה דומה, שקשור ישירות לפאוורליפטינג. הראיות היו חותכות ורלוונטיות.התוצאה הייתה שלילית וביזיתי את עצמי בעיקר. למדתי לקח.
איזה רפש חשפת? ולמה התוצאה הייתה שלילית וביזית את עצמך?

אז קראתי את ההודעה הזאת ולא האמנתי למראה עיני, קראתי אותה שוב ופתאום האוכל התחיל לעלות במעלה הגרון.
זאת תגובה של מנהל בפורום הכושר הכי רציני בארץ?! אתה באמת רשמת את הדברים האלה?

כשיש קהילה שמסתירה הונאות והטרדות מיניות, זה הסממן המובהק של כת! לא סתם כת, כת בזויה שראוי לגרוט בהקדם האפשרי.
הגישה הזאת של "העיקר שהקהילה שלנו תצליח ומי שנפגע בדרך... זה מחיר שאפשר לשלם" זו גישה נוראית, בזויה ונאלחת.

תסביר לי בבקשה במה מה שאתה מתאר שונה מההשתקות של הפדופיליה בכנסיה הקתולית? או מהשתקת ההטרדות המיניות בהוליווד?

לזה אתה שואף להגיע? לקהילה שמשתיקה את כל הרעות החולות שלה בשביל שהיא תמשיך "להצליח"?
מצטער לנפץ לך את הבועה אבל זו לא הצלחה, זה כשלון חמור והדרדרות מוסרית שאתה רואה משום מה כדבר מבורך.

אוי לו לפורום שזה מה שיוצא מהמקלדת של המנהל שלו.

מעניין מה יש למנהלת פורום נשים להגיד על זה @Lior Baron
בעיני זו פשוט בושה וחרפה.
ההודעה הכי נכונה ולצערי מטלטלת שניכתבה כאן! אי אפשר היה לנסח יותר טוב!

יש פה הרבה מחברי הכת של ״דוקטור״ גל אדטו שמחלקים לייקים בצורה מאוד ספציפית אך כנראה מתביישים להגיב, חלקם אף מצודדים בהטרדות מיניות.
פייר? לא מפתיע בכלל, כשבלוף מתפוצץ זה לא נעים.

אז קראתי את ההודעה הזאת ולא האמנתי למראה עיני, קראתי אותה שוב ופתאום האוכל התחיל לעלות במעלה הגרון.
זאת תגובה של מנהל בפורום הכושר הכי רציני בארץ?! אתה באמת רשמת את הדברים האלה?

כשיש קהילה שמסתירה הונאות והטרדות מיניות, זה הסממן המובהק של כת! לא סתם כת, כת בזויה שראוי לגרוט בהקדם האפשרי.
הגישה הזאת של "העיקר שהקהילה שלנו תצליח ומי שנפגע בדרך... זה מחיר שאפשר לשלם" זו גישה נוראית, בזויה ונאלחת.

תסביר לי בבקשה במה מה שאתה מתאר שונה מההשתקות של הפדופיליה בכנסיה הקתולית? או מהשתקת ההטרדות המיניות בהוליווד?

לזה אתה שואף להגיע? לקהילה שמשתיקה את כל הרעות החולות שלה בשביל שהיא תמשיך "להצליח"?
מצטער לנפץ לך את הבועה אבל זו לא הצלחה, זה כשלון חמור והדרדרות מוסרית שאתה רואה משום מה כדבר מבורך.

אוי לו לפורום שזה מה שיוצא מהמקלדת של המנהל שלו.

מעניין מה יש למנהלת פורום נשים להגיד על זה @Lior Baron
בעיני זו פשוט בושה וחרפה.

אני מסכימה איתך לגמרי ומזועזעת בדיוק כמוך.

יש לי עוד הרבה דברים לומר אבל איאלץ לדחות זאת כי יש לי בעיה בנייד ומחר אשב במחשב ואכתוב.

אנשים תתפסו את עצמכם בידיים, תפסיקו לחפש תיאוריות קונספירציה וסקופים על כל דבר!
אתם באמת חושבים שאופיר ניסה להגיד שמשתיקים הטרדות מיניות? זה נשמע לכם כמו משהו הגיוני?
הוא פשוט אמר שזה לא הופץ ברשתות בתור חדשות בתחום הפאוורליפטינג, הוא לא אמר שזה לא טופל בצורה המתאימה.

לא כל כך ברור איך הבנתם מהתגובה שלו שניסו להשתיק או להתעלם ממה שקרה, רק על בסיס זה שלא היה פרסום במדיה החברתית. להזכירכם, טיפול במקרים כאלה לא נעשה ע"י פרסום פוסטים בפייסבוק.
גם לא ברור למה אתם מפילים את האחריות לפרסום דברים מסוג זה על ערוצים שמתמקדים נטו בספורט. יש פלטפורמות אחרות שמטרתן לפרסם דברים מסוג זה.

דברי יצאו מהקשרם.
בהקשר של ההטרדות המיניות זה פורסם רבות ע״י לא מעט אנשים וגם עשו על זה תחקיר בטלויזיה. אבל לא ע״י שום גורם / קבוצת פאוורליטינג באןסטרליה.

הדברים האלה ויראלים מטבעם, אני בספק אם מישהו מ״הכת״ לא שמע על העניין עם התואר המפוקפק.

לא אמרתי שאסור לפרסם אותם, אמרתי שזה לא צריך להיות בהקשר של פאוורליפטינג ע״י קבוצת פאוורליפטינג.

הטרדות מיניות של רמטכל למשל, לא צריכות להיות במדור בטחון, אלא במדור המתאים.

מעניין שכולם צורחים ״הציבור צריך לדעת!״ אבל אף אחד לא העז לפרסם את הלינק לכתבה של אדטו בפייסבוק שלו. יהיה לזה הרבה יותר חשיפה מהקבוצה הצנועה של פאוורליפטינג LBS.

דברי יצאו מהקשרם.
בהקשר של ההטרדות המיניות זה פורסם רבות ע״י לא מעט אנשים וגם עשו על זה תחקיר בטלויזיה. אבל לא ע״י שום גורם / קבוצת פאוורליטינג באןסטרליה.

הדברים האלה ויראלים מטבעם, אני בספק אם מישהו מ״הכת״ לא שמע על העניין עם התואר המפוקפק.

לא אמרתי שאסור לפרסם אותם, אמרתי שזה לא צריך להיות בהקשר של פאוורליפטינג ע״י קבוצת פאוורליפטינג.

מעניין שכולם צורחים ״הציבור צריך לדעת!״ אבל אף אחד לא העז לפרסם את הלינק לכתבה של אדטו בפייסבוק שלו. יהיה לזה הרבה יותר חשיפה מהקבוצה הצנועה של פאוורליפטינג LBS.
אף אחד לא מכיר את אדטו מחוץ לקבוצה שלו

אנשים תתפסו את עצמכם בידיים, תפסיקו לחפש תיאוריות קונספירציה וסקופים על כל דבר!
אתם באמת חושבים שאופיר ניסה להגיד שמשתיקים הטרדות מיניות? זה נשמע לכם כמו משהו הגיוני?
הוא פשוט אמר שזה לא הופץ ברשתות בתור חדשות בתחום הפאוורליפטינג, הוא לא אמר שזה לא טופל בצורה המתאימה.

תעשה לי טובה, הוא רשם שחור על גבי מסך שההשתקה היא דבר חיובי ש"מקדם את הספורט". רק שההשתקה הזאת לא מקדמת כלום והופכת את ה"ספורט" לכת!

אף אחד לא יודע אם ואיך זה טופל והרבה פעמים בכתות כאלה העניין נשאר לא מטופל כדי לא לפגוע בדמות הבכירה.
אם יש מקרים של הטרדות מיניות או הונאות אז החשיפה היא דבר מאוד חשוב כי זה מה שיכול להציל אנשים תמימים מליפול ברשת.

אתה חושב שבתרבות של השתקה מדברים בכלל על לפנות למשטרה?
תהיה בטוח שבמקרים כאלה הקהילה לוחצת על הנפגעים לא לדבר עם אף אחד כי "זה יפגע בקהילה". ממש כמו בכנסיה, בהוליווד, בסיינטולוגיה ועוד רפש מהסוג הזה.

הטרדות מיניות של רמטכל למשל, לא צריכות להיות במדור בטחון, אלא במדור המתאים. את זה אתה אמרת.

תעשה לי טובה, הוא רשם שחור על גבי מסך שההשתקה היא דבר חיובי ש"מקדם את הספורט". רק שההשתקה הזאת לא מקדמת כלום והופכת את ה"ספורט" לכת!

אף אחד לא יודע אם ואיך זה טופל והרבה פעמים בכתות כאלה העניין נשאר לא מטופל כדי לא לפגוע בדמות הבכירה.
אם יש מקרים של הטרדות מיניות או הונאות אז החשיפה היא דבר מאוד חשוב כי זה מה שיכול להציל אנשים תמימים מליפול ברשת.

אתה חושב שבתרבות של השתקה מדברים בכלל על לפנות למשטרה?
תהיה בטוח שבמקרים כאלה הקהילה לוחצת על הנפגעים לא לדבר עם אף אחד כי "זה יפגע בקהילה". ממש כמו בכנסיה, בהוליווד, בסיינטולוגיה ועוד רפש מהסוג הזה.
תקרא את מה שאופיר רשם לפני כמה דקות

דברי יצאו מהקשרם.

כתבת במפורש שזה שהעניין לא הוצג בקבוצות ה pl האוסטרליות זה דבר מבורך. לא הייתה פה שום הוצאה מההקשר.

אז במקרה הזה הייתה חקירה משטרתית, אבל איזו מן תרבות זאת?! תעשה לי טובה.

אתה מעודד כאן תרבות של השתקה. כשהקהילה באה ומציגה רק את הטוב שבה ומשתיקה את הצדדים הרעים זו פחדנות וזה יוצר תרבות שבה הקורבנות מפחדים להתלונן שמא הקהילה תפגע.

זה מראה שהקהילה היא קהילה חולה וחלשה (אפרופו "הקהילה החזקה בישראל") כי היא לא מסוגלת להתמודד עם הצדדים הרעים שלה ולהוקיע אותם ממנה.

אם אדם מהקהילה הורשע בהטרדה מינית אז סלח לי, יש כאן מקום שחברי הקהילה ידעו מזה. מה עדיף שיחיו בסרט כאילו הכל אצלם ורוד?

אתה לא רוצה שיקראו לתחום הזה "כת" אבל אתה מצדד בדפוסי התנהלות שמאפיינים את הכתות הבזויות ביותר.
גם הכנסיה הקתולית או הסיינטולוגים, דואגים להראות לעולם שהכל טוב שם ולהסתיר טוב טוב את הכביסה המלוכלכת.

נערך לאחרונה:
כאחד שמתחרה אצל אדטו או כ"חבר כת" בשפה שפיתחתם כאן בהמשך לשרשורים שמופיעים כאן אחת לשבועיים עם איזה סקופ חדש שמטלטל את עולם הפאוורליפטינג (לטענתכם) ואני בטוח שיש עוד רבים כמוני, זה לא אמור להטריד אותנו איזה תואר יש לאדטו. לשחקן כדורגל אכפת מההשכלה האקדמאית של יו"ר ההתאחדות? ובלי קשר אם באופן תאורטי יו"ר ההתאחדות לכדורגל היה מזכיר בכל עת שיש לו תואר כזה או אחר.
אני בטוח שאנשים חדשים בתחום בעלי שיקול דעת מפותח מספיק לקבלת החלטות אז גם המסע הפחדות של "אל תקשיבו לזה ואל תקשיבו להוא" כבר יוצא מפרופורציה במיוחד שכמעט בכל שרשור זה באורח קסם תמיד יגלוש לפאן האישי

כאחד שמתחרה אצל אדטו או כ"חבר כת" בשפה שפיתחתם כאן בהמשך לשרשורים שמופיעים כאן אחת לשבועיים עם איזה סקופ חדש שמטלטל את עולם הפאוורליפטינג (לטענתכם) ואני בטוח שיש עוד רבים כמוני, זה לא אמור להטריד אותנו איזה תואר יש לאדטו. לשחקן כדורגל אכפת מההשכלה האקדמאית של יו"ר ההתאחדות? ובלי קשר אם באופן תאורטי יו"ר ההתאחדות לכדורגל היה מזכיר בכל עת שיש לו תואר כזה או אחר.
אני בטוח שאנשים חדשים בתחום בעלי שיקול דעת מפותח מספיק לקבלת החלטות אז גם המסע הפחדות של "אל תקשיבו לזה ואל תקשיבו להוא" כבר יוצא מפרופורציה במיוחד שכמעט בכל שרשור זה באורח קסם תמיד יגלוש לפאן האישי
אז בעיניך זה לגיטימי שגל אדטו משתמש בתואר ד"ר לפני כל פנייה אליו?

אני דווקא חושב שאם יו"ר ההתאחדות היה מתגלה כשרלטן שמבצע הונאות אז זה היה מעניין גם את השחקנים וגם את המשטרה.

במקרה הזה אני לא מאמין בפניה למשטרה אבל הבנת את הרעיון.

אז בעיניך זה לגיטימי שגל אדטו משתמש בתואר ד"ר לפני כל פנייה אליו?
לי אישית זה לא מפריע, מעבר ל"יש תחרות בתאריך x" לא אכפת לי מכל מה שמסביב בין אם הוא משתמש בתואר ד"ר או נושא הפוליטיקות איגודים שעלה כאן בשנים האחרונות, אותי אישית זה לא ממש מענין

לי אישית זה לא מפריע, מעבר ל"יש תחרות בתאריך x" לא אכפת לי מכל מה שמסביב בין אם הוא משתמש בתואר ד"ר או נושא הפוליטיקות איגודים שעלה כאן בשנים האחרונות, אותי אישית זה לא ממש מענין
אוקיי,כי על זה הדיון,אם אותך זה לא מעניין יש פה עשרות אשכולות אחרים.

סליחה שאני מרשה לעצמי לדחוף כאן עוד עיניין שלא ממש קשור לנושא אך קשור למה שכתבת-
הייתה תרבות שיח די מכובדת בליפטינג עד שהדוקטור הפך את המדיה החברתית לזירת התגוששות והחל לנצל אותה להכפשות ומלחמות מופרעות באויביו הדימיוניים, יצר תאוריות קונספירציות והפך כל נושא למלחמת עולם(אתן דוגמאות אם אתבקש) וכל זה תוך ניצול ילדים שרק ניכנסו לתחום ושבאמת מושפעים מהכריזמה המפוקפקת שלו ותאריו המגוכחים
*הוא עצמו כמובן לא התלכלך אלא לעיתים נדירות אלא השאיר את הטיפול ב״עינינים״ בידי תומכיו. אמרנו כת?

אגב סתם שתהיה בעניין, אם אדטו לא היה רושם בכל מקום בעולם שהוא "דר גל אדטו" אף אחד בחיים לא היה מעלה את זה,כי את מי מעניינת ההשכלה שלו,אבל אם בן אדם רושם את השם שלו בפייסבוק ומתחיל אותו ב דוקטור או עורך דין או מהנדס או זיבי, אז הוא מחפש שאנשים ישאלו אותו על זה,לא חושב?הבעיה מתחילה כשזאת שיטת השיווק שלו,ואז מתברר כשרלטן,בדיוק כמו כל אותם "יועצי תזונה" ו "מאמני בריאות" ללא שום הסמכה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית