הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוסיף עוד תרגיל ולהוריד במשקל?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני עושה כרגע FBW ועושה רק תרגיל אחד ליד אחורית ואחד ליד קדמית השאלה שלי זה האם כדאי לי להוסיף עוד תרגיל אחד לכל שריר אבל להוריד בקצת את המשקל? כי אם אני אעשה את המשקל שאני עושה עכשיו אני לא אהיה מסוגל לעשות עוד תרגיל במשקל סביר כי אני אהיה עייף יותר מידי

למה זה טוב?

• פותח/ת השרשור
למה זה טוב?
אני לא יודע בגלל זה אני שואל
חבר שלי אמר לי שזה לא מספיק תרגיל אחד וצריך יותר אז דיברתי עם המדריך בחדר כושר והוא אמר לי שאני יכול להוסיף אז אני לא יודע אם כדאי לי או לא מה היתרונות ומה החסרונות

אני לא יודע בגלל זה אני שואל
חבר שלי אמר לי שזה לא מספיק תרגיל אחד וצריך יותר אז דיברתי עם המדריך בחדר כושר והוא אמר לי שאני יכול להוסיף אז אני לא יודע אם כדאי לי או לא מה היתרונות ומה החסרונות
אין צורך לעשות מה שלא צריך
אם תרגיל אחד עושה את העבודה, וברוב המקרים הוא אמור, אז אין סיבה להוסיף

• פותח/ת השרשור
אין צורך לעשות מה שלא צריך
אם תרגיל אחד עושה את העבודה, וברוב המקרים הוא אמור, אז אין סיבה להוסיף
סבבה תודה
רק עוד שאלה אני כבר 3 חודשים מאז שהתחלתי להתאמן עושה FBW ושיניתי לפני בערך חודש את התכנית (פשוט FBW שונה יותר משקלים חופשיים פחות מכונות) מתי כדאי לי לעבור לAB אם בכלל?

סבבה תודה
רק עוד שאלה אני כבר 3 חודשים מאז שהתחלתי להתאמן עושה FBW ושיניתי לפני בערך חודש את התכנית (פשוט FBW שונה יותר משקלים חופשיים פחות מכונות) מתי כדאי לי לעבור לAB אם בכלל?
ברגע ש-FBW מפסיק לעבוד לך, או מתי שזה לא מתאים ללוח זמנים שלך ו-AB יתאים יותר

• פותח/ת השרשור
ברגע ש-FBW מפסיק לעבוד לך, או מתי שזה לא מתאים ללוח זמנים שלך ו-AB יתאים יותר
מה ההגדרה של מפסיק לעבוד לי? כי אמנם אני לא גודל באותו קצב כמו בהתחלה כי בכל זאת בהתחלה תמיד גודלים בקצב מהיר יותר אני עדיין אבל כן מצליח לעלות לאט לאט במשקלים שאני מרים אם לזה הכוונה

מה ההגדרה של מפסיק לעבוד לי? כי אמנם אני לא גודל באותו קצב כמו בהתחלה כי בכל זאת בהתחלה תמיד גודלים בקצב מהיר יותר אני עדיין אבל כן מצליח לעלות לאט לאט במשקלים שאני מרים אם לזה הכוונה
כל עוד אתה מצליח להמשיך להתקדם

Back
למעלה תחתית