הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כישלון במדקאו ועלייה במשקל

kikidoyou

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
אני אנסה בקצרה,
עשיתי פעימה ראשונה במדקאו הגעתי למשקלים חמודים אבל לא קרוב למיצוי פוטצניאל, עברתי לחיטוב ונשארתי על המשקלים שאליהם הגעתי.(עקב טיסה לחול)
בחול ירדתי עוד קצת עקב תזונה ממש ממש רעה. בסהכ ירדתי מ88 ל81
חזרתי ישר למדקאו עם ריסט גדול מאוד, עליתי רגיל במשקלי עבודה אבל המשקל גוף לא עלה בכלל למרות שחזרתי לאכול בכמויות גדולות.
כרגע אני כבר בשבוע ה8 כל המשקלים שלי נורא קשים למרות שעדיין לא הגעתי למשקלים שאיתם סיימתי את המדקאו, והמשקל גוף שלי תקוע על82.5 (הרוב נוזלים)
בכל התרגילים אני בנתיים מצליח לעלות חוץ מהבנץ פרס (כישלון שלישי כבר).
אני אוכל מלא (מלא) ופשוט לא עולה במשקל.. מהעצבים של הכישלון אני פשוט נותן מגשי פיצה ולא עולה במשקל.... לא יודע איך זה אפשרי בכלל.
ביום חמישי עשיתי אימון C ואז בשישי שבת עשיתי ניסוי ואכלתי כמעט 4000 קלוריות כל יום, ובאימון היום הרגשתי שהגוף שלי לא התאושש מחמישי (8 שעות שינה)
ושוב נכשלתי בבנץ פרס (3 רצוף) ובסקואטים כמעט ולא שברתי מקביל.//
אני לא רוצה להיכנס לפאן הפסיכולוגי של הכישלון אבל זה ממש קשה לי במיוחד עם העובדה שכל השלוש שנים האלה התאמנתי בזמן הצבא (כולל המדקאו) וחיכיתי כל כך להשתחרר כדי לתת פוש.
לא יודע מה לעשותת

לגבי העליה במשקל, איך אתה יכול להיות כל כך בטוח שאתה מגיע לפלוס קלורי? איך אתה סופר?
ממליץ לצלם טכניקה בבנץ, טכניקה לקויה היא הרבה פעמים פאקטור לתקיעה. כמה אתה לוחץ כרגע?

לגבי התזונה - אין דרך מתוחכמת להגיד את זה, צריך לאכול יותר בשביל לעלות במשקל.

ניחוש שלי - אתה לא אוכל מסודר ואז מנסה בכוח לדחוף בסוף היום. תנסה לחלק את זה לארוחות יותר קטנות לאורך כל היום, ככה אני אישית מצליח לאכול יותר די בקלות.

תכניס מאכלים עתירי קלוריות וקלים לצריכה - אגוזים, חמאת בוטנים, גלידה, משקאות ממותקים... רק תהיה עם היד על הדופק ותכניס את זה בהדרגה כמובן. אלו לאו דווקא דברים בריאים, אבל בהחלט יעזרו לך לעלות במשקל.

לגבי הבנץ׳ - מה המשקל שיא שלך בעבר וכמה עכשיו אתה נכשל? אם אתה 82 ובעבר לחצת אותו דבר על 88 זה לא רע בכלל.
ניסית לעשות ריסט?

• פותח/ת השרשור
לגבי התזונה - אין דרך מתוחכמת להגיד את זה, צריך לאכול יותר בשביל לעלות במשקל.

ניחוש שלי - אתה לא אוכל מסודר ואז מנסה בכוח לדחוף בסוף היום. תנסה לחלק את זה לארוחות יותר קטנות לאורך כל היום, ככה אני אישית מצליח לאכול יותר די בקלות.

תכניס מאכלים עתירי קלוריות וקלים לצריכה - אגוזים, חמאת בוטנים, גלידה, משקאות ממותקים... רק תהיה עם היד על הדופק ותכניס את זה בהדרגה כמובן. אלו לאו דווקא דברים בריאים, אבל בהחלט יעזרו לך לעלות במשקל.

לגבי הבנץ׳ - מה המשקל שיא שלך בעבר וכמה עכשיו אתה נכשל? אם אתה 82 ובעבר לחצת אותו דבר על 88 זה לא רע בכלל.
ניסית לעשות ריסט?

בנוגע לתזונה, אני בדרך כלל אוכל 5 ארוחות ושייק שיבועלת שועל עם הדברים שציינת..(אותה כמות שגרמה לי לעלות מ82 ל88 מלכתחילה ואף יותר)
לגבי הבנץ'- משקל שיא 92.5 לחמישייה ו95 לרבעייה.. ושוב זה לא משקל שבו כבר לא יכולתי יותר פשוט נכשלתי פעם אחת והתחלתי חיטוב.
העניין הוא שבאותה תקופה הייתי חייל עם ארוחות לא מסודרות ושינה בעייתית ובכל זאת הרגשתי שהגוף יותר מתאושש מהאימונים ממה שהוא עכשיו.
בגלל שכרגע אני מצליח לעלות בשאר המשקלים חושב על לעשות ריסט רק בבנץ כבר מהאימון הבא.
לגבי העליה במשקל, איך אתה יכול להיות כל כך בטוח שאתה מגיע לפלוס קלורי? איך אתה סופר?
ממליץ לצלם טכניקה בבנץ, טכניקה לקויה היא הרבה פעמים פאקטור לתקיעה. כמה אתה לוחץ כרגע?

אני בטוח שאני מגיע לפלוס קלורי מניסיון בשילוב עם מעקב.. אני לא שוקל כל דבר אבל מוודא שאני מעל 3000 קלוריות (גם עצם העבודה ששבוע שעבר אכלתי כל יום ארוחה בחוץ בעיקר פיצה בשילוב עם 4 ארוחות בבית ושייק שבעולת שועל.)
בנוגע לטכניקה יש לי ותק של טעויות והשקעה משמעותית בטכינקה כולל תיקונים ממאמנים (שבאמת מבינים)
והעניין שכל התרגילים לא מרגישים כמו פעם מראה לי שזה באמת כנראה לא הטכניקה בזה ספיציפי אבל שכנראה אני בדרך להיכשל בכולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית