עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה יש (מתקמצן על אולסטאר), ומשום מה ממש לא נוח לי יחף (מציק לי באזור של הפלטפוס).כל הכבוד!
אבל למה עם נעליים מוגבהות? רואים שזה דופק לך את הדדליפט
תקרא אז את מה שרשמתי על הכף רגל, יש שם דרכים שממש יעזרו לך להרים יחף, אני מרים סומו יחף עם פלטפוסזה מה יש (מתקמצן על אולסטאר), ומשום מה ממש לא נוח לי יחף (מציק לי באזור של הפלטפוס).
עניין של העדפה. יותר מעורבות של הקוואדס ככה.כל הכבוד!
אבל למה עם נעליים מוגבהות? רואים שזה דופק לך את הדדליפט
בגדול כן, אבל רואים שהוא לא מרוויח את זה מהנעליים האלה, במקום זה הן פשוט דוחפות אותו קדימהעניין של העדפה. יותר מעורבות של הקוואדס ככה.
קראתי, משתמש בזה לפעמים בסקוואט כשמרגיש צורך, אנסה בהזדמנות גם בדדליפט.תקרא אז את מה שרשמתי על הכף רגל, יש שם דרכים שממש יעזרו לך להרים יחף, אני מרים סומו יחף עם פלטפוס
כי ככה התחשק לי?WTF למה צינזרת פניך?
אני לא רואה את זה. איך אתה מזהה את זה? אני אגב מרים מאד דומה.במקום זה הן פשוט דוחפות אותו קדימה
דדליפט עם נעליים גבוהות אמור להיות עם גם ישר יותר מהרגיל, מזכיר קלין, פה רואים שאיך שההרמה מתחילה התחת עולה, הגב נהיה כמעט מקביל לרצפה והכתפיים נזרקות קדימהאני לא רואה את זה. איך אתה מזהה את זה? אני אגב מרים מאד דומה.
הממ... אני אבדוק מחר. תודה.דדליפט עם נעליים גבוהות אמור להיות עם גם ישר יותר מהרגיל, מזכיר קלין, פה רואים שאיך שההרמה מתחילה התחת עולה, הגב נהיה כמעט מקביל לרצפה והכתפיים נזרקות קדימה
אני רואה מה שאתה אומר. זה לא בגלל שהוא טיפה רחוק מדי מהמוט ומתחיל עם ברכיים כפופות מדי?פה רואים שאיך שההרמה מתחילה התחת עולה, הגב נהיה כמעט מקביל לרצפה והכתפיים נזרקות קדימה
המוט במקום טובהממ... אני אבדוק מחר. תודה.
אני רואה מה שאתה אומר. זה לא בגלל שהוא טיפה רחוק מדי מהמוט ומתחיל עם ברכיים כפופות מדי?
80+- קילוחזק. לא יכול לתת מוניטין
כמה שוקל?
המוט לא רחוק, והברכיים הכפופות זה בגלל הנעליים, הן דוחפות את הברך קדימהאני רואה מה שאתה אומר. זה לא בגלל שהוא טיפה רחוק מדי מהמוט ומתחיל עם ברכיים כפופות מדי?