הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 185 קג לסינגל PR

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
אבל למה עם נעליים מוגבהות? רואים שזה דופק לך את הדדליפט
זה מה יש (מתקמצן על אולסטאר), ומשום מה ממש לא נוח לי יחף (מציק לי באזור של הפלטפוס).

זה מה יש (מתקמצן על אולסטאר), ומשום מה ממש לא נוח לי יחף (מציק לי באזור של הפלטפוס).
תקרא אז את מה שרשמתי על הכף רגל, יש שם דרכים שממש יעזרו לך להרים יחף, אני מרים סומו יחף עם פלטפוס

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה את זה. איך אתה מזהה את זה? אני אגב מרים מאד דומה.
דדליפט עם נעליים גבוהות אמור להיות עם גם ישר יותר מהרגיל, מזכיר קלין, פה רואים שאיך שההרמה מתחילה התחת עולה, הגב נהיה כמעט מקביל לרצפה והכתפיים נזרקות קדימה

דדליפט עם נעליים גבוהות אמור להיות עם גם ישר יותר מהרגיל, מזכיר קלין, פה רואים שאיך שההרמה מתחילה התחת עולה, הגב נהיה כמעט מקביל לרצפה והכתפיים נזרקות קדימה
הממ... אני אבדוק מחר. תודה.
פה רואים שאיך שההרמה מתחילה התחת עולה, הגב נהיה כמעט מקביל לרצפה והכתפיים נזרקות קדימה
אני רואה מה שאתה אומר. זה לא בגלל שהוא טיפה רחוק מדי מהמוט ומתחיל עם ברכיים כפופות מדי?

• פותח/ת השרשור
הממ... אני אבדוק מחר. תודה.

אני רואה מה שאתה אומר. זה לא בגלל שהוא טיפה רחוק מדי מהמוט ומתחיל עם ברכיים כפופות מדי?
המוט במקום טוב
זה בגלל שלא מתחתי מספיק את החזה/גב (ולמרות זאת הצלחתי)
חזק. לא יכול לתת מוניטין
כמה שוקל?
80+- קילו
היה סופש במלון ולא בדקתי מה המצב אחריו חחח

המוט לא רחוק, והברכיים הכפופות זה בגלל הנעליים, הן דוחפות את הברך קדימה

לא חושב שהנעליים דווקא אשמות או לחלוטין רעיון רע וגם לא חושב שיש בעיה עם "תחת עולה" כל עוד מתחילת המשיכה עד הנעילה זה נראה טוב.
עמידה טיפה יותר רחבה, לסובב יותר מרפקים לכיוון הגוף (כמה שאפשר עם משולבת) ו"לתפוס" את הרצפה עם הכפות רגליים (לא אוהב את את ההערה של "ברכיים בחוץ" כמעט אף פעם לא מסתדר במציאות.)
תשקול גם לבצע כמה תרגילים של אקטיבציה לגלוטס לפני דדליפט (גוד מורנינג לואובאר קל, הליכה לצדדים עם גומיה סביב הרגליים אם אתה לא מתחרה אז גם פשיטות גב עם דגש על כיווץ תחת וכו').
Screenshot_2017-10-23-06-31-38_com.android.chrome_1508729544226.jpg

יפה מאוד, חוץ מזה הקצב והתזמון של המשיכה מאוד טוב ומשקל מכובד!

שמע אתה נהיה ממש ויראלי
כל מקום שאני פותח את האינטרנט אני רואה את הסרטון שלך 😁😛

חח סתם אחי סחתיין עלייך כל הכבוד !😃

מספר יפה וביצוע יפה. גם אני משכתי בעבר עם נעליים מוגבהות ואני יכול להבין למה זה יותר נוח למי שזה נוח לו.
בקיצור, כל הכבוד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית