הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאני עושה פרס בעמידה זה כואב בידיים נורמלי? או שאני לא מחזיק טוב

just3man

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
שאני עושה פרס בעמידה זה כואב בידיים נורמלי? או שאני לא מחזיק טוב

שמעו אין לי בעיה עם הכאב כי אחרי דקה זה עובר אבל אני פוחד שזה כואב בגלל שאני לא מחזיק טוב ואז זה יכול לדפוק לי משהו ביד

אני פשוט מחזיק את המוט ולוקח את המרפקים הכי קדימה שאני יכול

תודה !

• פותח/ת השרשור

שמע אין לי איך להראות

אבל אין לי דרך מיוחדת להחזיק אני פשוט מחזיק מוציא את המרפקים ועושה כמו שאמורים לעשות בפרס

צריך לדעת איך להחזיק נכון? אם כן אפשר קישור לתמונה מדריך שמראה איך להחזיק נכון

• פותח/ת השרשור
רגיל אבל בדרך מסויימת
לפעמים רגיל

לא הבנתי

שאתה לוקח ועושה press יש לך דרך מסוימת להחזיק? או שאתה פשוט מחזיק את המוט ואז קצת מסובב אותו ומוציא את המרפקים כמו שיותר החוצה?

או שצריך להחזיק בדרך מסוימת האגודל צריך להיות למעלה או משהו כזה?

אתה לא צריך לקחת את המרפקים הכי קדימה שאתה יכול. זה יוצר לך רכיב מסובב מוגזם על שורש כף היד. כך את המרפקים מעט קדימה ושרוב הלחץ יהיה רכיב דוחס על שורש כף היד.

אתה לא צריך לקחת את המרפקים הכי קדימה שאתה יכול. זה יוצר לך רכיב מסובב מוגזם על שורש כף היד. כך את המרפקים מעט קדימה ושרוב הלחץ יהיה רכיב דוחס על שורש כף היד.

המרפקים צריכים להיות מצידי הגוף או לפניו בפרס ?

מה שאמרת לא הגיוני אולי טעית בניסוח [אני מקווה..]
אין קשר בין כמה המרפקים "למעלה" או קדימה" לשורש כף היד.
כף היד צריכה להיות ישרה כמה שיותר כלומר שהעומס יעבור ישר לכתף ולא יעבור דרך שורש כף היד..
זה לא קשור למצב של המרפקים, המרפקים יכולים להיות איך שאתה רוצה ועדיין תשמור על כף היד ישרה.

מה שכן מרפקים קדימה כלומר כמו בתחילת ההרמה יוצרים רכיב מסובב על הכתף שזה חלק מהתרגיל.
שלא בזמן הסט אין צורך להחזיק ככה עקב עייפות שתגרם לכתף - עייפות מיותרת.
(לכן אני אישית מחזיר את המוט כמו שמחזיקים בפרונט סקוואט באחיזה אולימפית כדי שלא לבזבז שום כוח]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית