הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הסקווט השני שלי, האם השתפרתי?

MimranRoee

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
155
100
0

טוב זאת הפעם השניה שאני עושה סקוואט אחרי שקצת ישבתי עם חבר והוא הסביר לי בעיקרון איך לעשות את זה.
לאט לאט אני ישתפר.
כמה בערך השתפרתי לאומת הפעם הראשונה שלי???.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נוראי, אתה צריך לקרוא את הספר המזויין ולחזור עוד חודש ולשאול. כרגע אתה עושה היי באר עם גב משוחרר ועמידה על קדמת כף הרגל, שום דבר לא נכון שם.

• פותח/ת השרשור
אתה חייב לעבור על הפרק של הסקווט בספר ועל הסרטונים של ריפ
ולהבין מה בדיוק צריך לעשות
כי אתה פשוט מניח את המוט (גם לא נכון) ויושב וקם

בעיקרון יש לי את ה DVD הזה Starting Strength DvDrip
תגידו לי מאיזה דקה עד איזה דקה לקרוא.

ואיזה ספר אם תוכלו להביא לי

תמצא חבר אחר.

תעשה כמה חיפושים בפורום, תסתכל על סקוואטים של אחרים ואיזה ביקורות הם קיבלו ותשווה את מה שאתה עושה לסרטונים שלך. ותקרא את הספר. אי אפשר לעזור לך אם אתה לא מתכוון לעזור לעצמך.

מה זה מאיזה דקה?
תראה את כל הוידאו
וקרא את כל הספר
תקרא את כל המאמרים בפורטל קילוגרם
ותחפש כמה שיותר פוסטים שאנשים פתחו כדי לקבל ביקורת על הסקוואט שלהם, תראה, תקרא תתגובות ותשווה.

לספר קוראים

STARTING STRENGTH

יש לכמה אנשי מאסההההה כאן את הספר אולי יש להם גם לינק

הבנת גבר????????????????????????????????

• פותח/ת השרשור
מה זה מאיזה דקה?
תראה את כל הוידאו
וקרא את כל הספר
תקרא את כל המאמרים בפורטל קילוגרם
ותחפש כמה שיותר פוסטים שאנשים פתחו כדי לקבל ביקורת על הסקוואט שלהם, תראה, תקרא תתגובות ותשווה.

לספר קוראים

STARTING STRENGTH

יש לכמה אנשי מאסההההה כאן את הספר אולי יש להם גם לינק

הבנת גבר????????????????????????????????

בעיקרון הבנתי אבל זה יותר קשה לקלוט מהאינטרנט ובוא נגיד שהמדריכים בחדר כושר נגד סקוואטים.

ואני רואה בסירטונםי שאני עושה בדיוק כמוכם מה אני צריך לעשות יותר טוב שלא כמו עכשיו?
הוצאתי עכשיו את החזה לבחוץ לא הבנתי מה זה לזרוק ברכיים וכאלה.

הגב שלך עגול, אתה לא מוציא את הברכיים. תוציא את החזה ואת הברכיים לצדדים כשאתה יורד למטה, וזה ישתפר.

איפה אתה מתאמן?

בעיקרון הבנתי אבל זה יותר קשה לקלוט מהאינטרנט ובוא נגיד שהמדריכים בחדר כושר נגד סקוואטים.

ואני רואה בסירטונםי שאני עושה בדיוק כמוכם מה אני צריך לעשות יותר טוב שלא כמו עכשיו?
הוצאתי עכשיו את החזה לבחוץ לא הבנתי מה זה לזרוק ברכיים וכאלה.

חוץ מזה שהמוט נמצא על הגב שלך, שום דבר לא דומה.
קרא תספר, תראה תסרט והכל יהיה טוב

• פותח/ת השרשור
הגב שלך עגול, אתה לא מוציא את הברכיים. תוציא את החזה ואת הברכיים לצדדים כשאתה יורד למטה, וזה ישתפר.

איפה אתה מתאמן?

בעיקרון ראיתי עכשיו שוב את הסרט הבנתי נראה לי איך יותר טוב לעשות מחר אני יצלם שוב.
אני מתאמן בימית 2000 בחולון.

חוץ מזה שהמוט נמצא על הגב שלך, שום דבר לא דומה.
קרא תספר, תראה תסרט והכל יהיה טוב

אין לי את הספר המוט נמצא כמו שצריך על הגב?
יש לי את הסרט והתחלתי לראות שוב נראה לי הבנתי יותר צריך להעלות עם התחת ושאני יורד להסתכל על הריצפה בזמן שאני מוציא את החזה החוצה

• פותח/ת השרשור
אני אגיד משהו נחמד לשם שינוי, יופי של הפקה לסירטון של 30 שניות.

תודה אבל אני מת להשתפר אני רוצה להיות טוב מאוד + ובשביל זה צריך להתאמן ולהצליח לעשות סקוואט כמו שצריך 😃

• פותח/ת השרשור
ניראה כמו סירטון איך לא לעשות סקוואט...
חייב לקרוא את הפרק בספר SS.
אחי לקרוא זה לא כמו מציאות.
בעיקרון הבנתי שצריך לרדת ל 90 מעלות שהברכים לא יעברו את האצבעות של הרגלים להוציא חזה החוצה ושהגב יהיה ישר.
אבל אחרי שאתם אומרים את זה עדיף באמת להתחיל מ Smart Masin יש לי איזה אחד בחדר כושר הוא הסביר למישהו שם שעדיף בסמרט משין להתחיל ואז לאט לאט אחרי שקולטים את הטכניקה לעבור לחופשי לא ככה?

אחי לקרוא זה לא כמו מציאות.
בעיקרון הבנתי שצריך לרדת ל 90 מעלות שהברכים לא יעברו את האצבעות של הרגלים להוציא חזה החוצה ושהגב יהיה ישר.
אבל אחרי שאתם אומרים את זה עדיף באמת להתחיל מ Smart Masin יש לי איזה אחד בחדר כושר הוא הסביר למישהו שם שעדיף בסמרט משין להתחיל ואז לאט לאט אחרי שקולטים את הטכניקה לעבור לחופשי לא ככה?

לא, ממש לא ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית