הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בתאומים בעקבות סקוואט אולימפי

MassBrah

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
היי לא מזמן שיניתי את הסקוואט שלי לסקוואט אולימפי כי היה לי יותר קל לעלות ככה משקלים, התאומים התחילו להתפס אז לא כל כך התייחסתי אבל עכשיו זה נהיה בלתי נסבל ואני לא מסוגל לעשות סקוואטים כבדים, הפסקתי עם הסקוואטים לתקופה קצרה וגם עשיתי מתיחות וכו ושום דבר לא מעביר את זה, ברגע שאני חוזר לעשות סקוואטים זה שוב כואב.
עצות מישהו?

• פותח/ת השרשור
היי. האם זה כואב לך בשתי הרגליים? והאם ניסית לחזור לסקווטים רגילים לא אולימפי?
היי, זה כואב לי בשתי הרגליים אבל ברגל שמאל יותר. בזמן האחרון חזרתי לעשות סקוואטים רגילים, אני לא עושה יותר אולימפים וזה השתפר אבל עדיין מרגיש את זה טיפה.
יכול להיות שאני סתם פרנואיד ומדמיין אבל ברגל שמאל אני מרגיש בעצם שקע כזה וכשאני לוחץ כואב לי

היי, זה כואב לי בשתי הרגליים אבל ברגל שמאל יותר. בזמן האחרון חזרתי לעשות סקוואטים רגילים, אני לא עושה יותר אולימפים וזה השתפר אבל עדיין מרגיש את זה טיפה.
יכול להיות שאני סתם פרנואיד ומדמיין אבל ברגל שמאל אני מרגיש בעצם שקע כזה וכשאני לוחץ כואב לי

יכול להיות שיש לך בעיה בגמישות של הקרסול? ויש שם איזה פיצוי מבחינה טכנית? תעלה סרטון של 2 הסקוואטים.

אני קצת מתקשה להבין את אופי הכאבים וההבדל בין שתי הצדדים.
ממליץ פשוט לקפוץ פעם אחת לבדיקה או אולי אפשר לראות סרטון .

• פותח/ת השרשור
אני קצת מתקשה להבין את אופי הכאבים וההבדל בין שתי הצדדים.
ממליץ פשוט לקפוץ פעם אחת לבדיקה או אולי אפשר לראות סרטון .
בדיקה איפה? הכאבים חזקים במיוחד כשאני לוחץ על העצם של התאומים לא על השריר עצמו, ובעיקר ברגל שמאל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית